Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli oyuncudan faydalanmayı iyi bilir. Yabancı biri gelse burayı tanıyana kadar. Ayrıca basın da yüklenemez.

İşte getirebilsek daha iyisini hiç sorun değil.Lucescu ve tuchel çok zamanımızı aldı.Bu saatten sonra bi tek Denizli adı geçen hocalara göre daha iyi işler yapabilir.

İsteseler getirebilirler.Ama işte kulüpte ego savaşı ve iş bilmezler mevcut.Forumdan 3 kişi görevlendir bu Tulun ve çevre ahalisinden daha çok iş yapar.Ben Denizli'nin de bizim için iyi olmayacağını düşünüyorum.

İsteseler getirebilirler.Ama işte kulüpte ego savaşı ve iş bilmezler mevcut.Forumdan 3 kişi görevlendir bu Tulun ve çevre ahalisinden daha çok iş yapar.Ben Denizli'nin de bizim için iyi olmayacağını düşünüyorum.

Uzun vadede takımı mahveder Denizli.Çok transfer imkanı vermeyeceksin kendisine aynen şuanki durum gibi.Bu sene mecburuz.Daha iyi hoca varsa önerini bekliyorum renktaş.Juande Ramoslar,Klinsmannlar planlamayı kendileri yapmak isterler.O kadar vakitleri yok.

Madem ki yenisini bulamiyorsunuz, Mancini'yi niye gönderdiniz?

Her yaz dönemin'de oldugu gibi, bu yaz'da da yönetim güven vermiyor.

Uzun vadede takımı mahveder Denizli.Çok transfer imkanı vermeyeceksin kendisine aynen şuanki durum gibi.Bu sene mecburuz.Daha iyi hoca varsa önerini bekliyorum renktaş.Juande Ramoslar,Klinsmannlar planlamayı kendileri yapmak isterler.O kadar vakitleri yok.

Tam da üstüne bastın.Artık günübirlik başarıları bir kenara bırakmak lazım.Neyse kardeşim bu benim fikrim yine de.Denizli kesinlikle gelmemeli.Çünkü vizyonu "0".

Azerbaycan ve İran takımlarının daimi hocası, Bank Asya takımlarının gözdesi Denizli isteniyorsa bize herşey müstehaktır zaten.

Hem Denizli hem Hakan Arıkan haberlerinin aynı günde cıkıyor olusu tesadüf mü yahu?

Beşiktaş'ı şampiyon yaptı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yeni sözleşmeye yanaşmadı sonrasında ise yine İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırmaya gitti. Allah muhafaza olurda gelirse eğer en ufak bir taraftar homurdanmasında yine sağlığım der çeker gider olan yine takıma ve bize olur. Şenol Güneş'ten başka Türk yalan olurdu, o da Bursa'ya gitti zaten.

Ersun yanal cook kariyerliydi ondan sampi yapti zaten . Denizli ilac olur bu sene icin

ben karşıyım abicm 1 senelik td olsun sonra gitsin mantığı ne ya hiç sevmedim bu mantığı alıcaksak 3 4 yıl götürcek tuchelde seneye gelmez garanti veririm o tren kaçtı bize juande lazım baba gelirmi gelir ama aysal çok ağır kanlı bence ve çok large adam her an değerli bizim kulüpte farkında değil

Ersun yanal cook kariyerliydi ondan sampi yapti zaten . Denizli ilac olur bu sene icin

Yanal'ın bir futbol vizyonu var en azından. Denizli gibi içi geçmiş değil ayrıca. Kariyeri Anadolu takımlarından ibaret olsada oynattığı futbol göze hoş geliyordu. İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırma gereksinimi de duymamıştı.

Yanal'ın bir futbol vizyonu var en azından. Denizli gibi içi geçmiş değil. Kariyeri Anadolu takımlarından ibaret olsada oynattığı futbol göze hoş geliyordu. İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırma gereksinimi de duymamıştı.

mustafa denizli para delisi bir adam egosu yüksek her yere gider vizyonu olmayan adam avrupada sıfır çekmiş itici bir tipi var hiç sevmiyorum ben açıkcası moyes daha iyi buna göre

ben karşıyım abicm 1 senelik td olsun sonra gitsin mantığı ne ya hiç sevmedim bu mantığı alıcaksak 3 4 yıl götürcek tuchelde seneye gelmez garanti veririm o tren kaçtı bize juande lazım baba gelirmi gelir ama aysal çok ağır kanlı bence ve çok large adam her an değerli bizim kulüpte farkında değil

Baskanin tavri; ben zaten birini ayarladim siz tartisin . Seklinde

@nkucukk: Yedek kalecileri Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin ile yollarını ayıran sarı kırmızılı kulübün Hakan Arıkan ile temasa geçildiği öğrenildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt