Halil Yüksel
Kırmızı Üye
- 13 Mayıs 2011
- 1.739
- 0
- 996
Mustafa Denizli oyuncudan faydalanmayı iyi bilir. Yabancı biri gelse burayı tanıyana kadar. Ayrıca basın da yüklenemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk geldiğinde de elleri küçük demişti.Hiç istemiyorum şu adamın bizim Td olmasını.
İşte getirebilsek daha iyisini hiç sorun değil.Lucescu ve tuchel çok zamanımızı aldı.Bu saatten sonra bi tek Denizli adı geçen hocalara göre daha iyi işler yapabilir.
İsteseler getirebilirler.Ama işte kulüpte ego savaşı ve iş bilmezler mevcut.Forumdan 3 kişi görevlendir bu Tulun ve çevre ahalisinden daha çok iş yapar.Ben Denizli'nin de bizim için iyi olmayacağını düşünüyorum.
Uzun vadede takımı mahveder Denizli.Çok transfer imkanı vermeyeceksin kendisine aynen şuanki durum gibi.Bu sene mecburuz.Daha iyi hoca varsa önerini bekliyorum renktaş.Juande Ramoslar,Klinsmannlar planlamayı kendileri yapmak isterler.O kadar vakitleri yok.
denizli almeida hakan arıkan h.o
Azerbaycan ve İran takımlarının daimi hocası, Bank Asya takımlarının gözdesi Denizli isteniyorsa bize herşey müstehaktır zaten.
Ersun yanal cook kariyerliydi ondan sampi yapti zaten . Denizli ilac olur bu sene icin
Hem Denizli hem Hakan Arıkan haberlerinin aynı günde cıkıyor olusu tesadüf mü yahu?
Ersun yanal cook kariyerliydi ondan sampi yapti zaten . Denizli ilac olur bu sene icin
Yanal'ın bir futbol vizyonu var en azından. Denizli gibi içi geçmiş değil. Kariyeri Anadolu takımlarından ibaret olsada oynattığı futbol göze hoş geliyordu. İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırma gereksinimi de duymamıştı.
ben karşıyım abicm 1 senelik td olsun sonra gitsin mantığı ne ya hiç sevmedim bu mantığı alıcaksak 3 4 yıl götürcek tuchelde seneye gelmez garanti veririm o tren kaçtı bize juande lazım baba gelirmi gelir ama aysal çok ağır kanlı bence ve çok large adam her an değerli bizim kulüpte farkında değil
mustafa denizli para delisi bir adam egosu yüksek her yere gider vizyonu olmayan adam avrupada sıfır çekmiş itici bir tipi var hiç sevmiyorum ben açıkcası moyes daha iyi buna göre