Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba.

şimdi başkanın yanından geliyorum.

mustafa denizli yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun.

olcan adın kesin bizde zaten. biliyorsunuz hepiniz.

onun dışında forvete 3 aday var. bunlar balotelli, van persie ve ibrahimovic.

defans mevkine ise ömer toprak düşünülüyor.

gidecek oyuncular ise belirlendi:

eboue

bruma (ibb kiralık)

ontivero (rizespor kiralık)

şimdilik bilgiler bunlar.

Kardes hepsi mantiklida rvp ne alaka .d

1990 larin futbolunu mi izleyecegiz? Bana pas.

Endogan da calismalara baslamis. Aydinda bu sene farkli olacak ilk onbiri zorlayacam demis insanin inanasi geliyor d.d

O degilde Tellesi cok seviyorum arkadaslar. Kuzenim'den daha cok seviyorum bu adami.

tipe bak çay demle asdfghjklşi

denizli-ferguson-19332_501.jpg

Yerli transfere devam, hala 11'de oynayacak 2 yerlimiz eksik, Tarık Çamdal şart, diğeri de Hakan Balta ya da Koray Günter olacak.

Bu transferlerin hoca ile ilgisi yok, nasıl Aysal dediyse, "Galatasaray'ın Olcan'a ihtiyacı var" diye,

Galatasaray'ın yerli beklere ihtiyacı var, sağ beke ve Telles'in yedeğine ihtiyacı var.

Adı gecen adaylar arasında hicbirini istemiyorum acıkcası.Bir tek Klinsmann cazip geliyor biraz da Ramos.Denizli cag dısı futbol oynatıyor.Yeri gelir 4 bek 3 ön liberoyla oynatır.Sabri'den Balta'dan acık yapmaya Melo'dan sag bek yaratmaya calısır.Besiktas'da da Fener'de de böyle fantazileri vardı.Mesela Ali Günes geliyor aklıma.Ne diyelim baskan da Denizli'de konustuguna göre bu is olmus demek ki.Hayırlı olsun diyelim.

mustafa denizli şu an en mantıklı aday gelirse 4.yıldız garanti bence. denizli yabancı düşmanı değil arkadaş nerden çıkarıyorsunuz bunları. hem zaten denizli ya da yabancı hoca gelse kaç yabancı alacaz ki yabancı futbolcu gelmez diyorsunuz kontenjan belli max. 2 yabancı alınır o bile zor

Ne diyo hıncal??

Gecen yıl bir sürü genc futbolcu aldırıp masraf ettin, en azından 1 tanesini bu sezon icin hazırlamalıydın..Bu sezon Gs'de direk olarak oynayabilecek 1 tane genc topcu yok diyor..

Antremanlara simdiden baslayan Aydın'ıda övdü. Bu cocugu bitirmeye calısıyorlar dedi.

Gecen yıl bir sürü genc futbolcu aldırıp masraf ettin, en azından 1 tanesini bu sezon icin hazırlamalıydın..Bu sezon Gs'de direk olarak oynayabilecek 1 tane genc topcu yok diyor..

Antremanlara simdiden baslayan Aydın'ıda övdü. Bu cocugu bitirmeye calısıyorlar dedi.

biz değil paralel devlettir o

amk sneijderden gelen parayla di maria yı alacağımızı yazmış böyle bişey olursa hayır demem

Hakan eğer Liverpool maçında 8 gol yemese milli takımın as kaleciydi o zamanlar volkan'ı dahi geçmişken o maçtan sonra toparlanamadı ama son senesinde iyiydi yaşıda olgun seviyede iyi yedek olur bonservissiz olması avantaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt