Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 yerli oyuncu oynatma mecburiyeti varken Guardiola, Mourinho vs gelse bile ne fark edecek ki? Bu oyuncularin dilinden anlayan yerli bir hoca gerekiyor. Artik Sampiyonlar Ligi hedefimiz yok diyebiliriz...

Mustafa Denizli haricinde ben etrafta Galatasaray'a uygun yerli hoca göremiyorum. Senol Hoca Bursa'ya gitti. Yine getirecekler ligi bilmeyen yabanci dandik bir hoca sonra al basina belayi. Dik Advocat, Hiddink, Martin Jol fln gelir görürsünüz naneyi.. Mustafa Denizli bunlarin hepsinden iyidir.

Mustafa Denizli

Slaven Bilic

Vahid Halilhodzic

Ersun Yanal

Senol Günes

Denizli gelirse TS ile birlikte ligin en iyi hocasina sahip oluruz.

Mustafa Denizli bu kadar iyi anliyorsa yerli oyuncularin dilinden, neden 3 buyuklerin basinda sampiyonluk kazanma orani %42? Galatasaray in basinda %25? Neden Veselinovic gibi Milne gibi Turk futbolcularin halinden anlamayan yabanci teknik direktorlere yenildi? O zaman 6 degil 8 yerli futbolcu oynuyordu sahada.

Eto'onun gelmesini istemem. Cünkü takimda gruplasmalara neden olabilir. Cok yüksekte bir maasi var. Eğer forvet alacaksak, ki bana göre yaratici ve skor üreten bir kenar forvete ihtiyacimiz cok daha fazla, Doumbia gibi birisinin olmasini isterdim.

olcan bizde artık , bunlar klasik haberler . olcan muhtemelen 15 gün önceden bitmiştir

Salih TSden 2 milyon tl istedi diye duydum. Bu transferin bu yüzden olmamasi berbat olur.

Her fikire hoca konusunda saygılıyım hemen hemen ama hikmet karamanı isteyenleri iyi bir dövmek gerekir Galatasaraylıysalar.

Aziz de başkan olsun bari... Ohhh ne güzel

Salih ücrette sorun cıkartmıs, ne ise Olcan her sekil bizde, Salih icin bir formül üretilir artık.

Sakin olun Moyes gelecek :D :D :D

ali naci küçük @nkucukk · 5 sn.

Hadi hayırlı olsun...İyi bir haber bana göre... Semih Kaya'nın kontratı 2018 yılına kadar uzatılıyor. Başarılı performansı ile herkesin takdirini toplayan Semih Kaya'nın garanti ücreti yeni kontrat ile 1.5 milyon euroya çıkartıldı.

Muslera

Hamit semih koray telles

Melo selcuk

Olcan wes bruma

Burak

Bu kadroyu oynatmayacak adam gelmesin

Olcan adin superlig hiz rekoru kirmis 34.4 km hiz ile . Ilginc daha hizli topcular var aslinda

Eğer yabancı forvet alınmazsa yapılan bütün yatırımlar boşa gider. Stoperden bile öncelikli ihtiyacımız forvet. Koca sezon umut ve burakla geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt