Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam gelsin. Kan kusturur yeminle. Adamın yüz ifadesine bakın. Resmen zevk alıyor. :D

magath800-1341252557.jpg

+1905

Bi CareMagath Topici mi acsak?

Beyler takımın hocasi ben olmak istiyorum. Fifa 12-14 arası 20 takımı şampiyon yaptim. Ayrıca PES Master League takımları çaliştırdım. Yönetimin bana verdiği imkanlarla takımlarımı herzaman Avrupada finallere götürmüşümdür. Seçim sizde beyler. Ben'mi Denizli'mi?

[attachment=11451:upload_2014-7-2_19-27-57.jpeg]

images

images

images

images

Tam vizyon işi olur bunlar.

İfadeleri bile klas (!) adamların. Teknik taktik desen zaten hepsi öyle. Tecrübe desen ulusal-uluslarası hepsi mevcut. Diploma desen en alasından.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-2_19-27-57.webp
    upload_2014-7-2_19-27-57.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 257
Olcan adın benim gözümde türkiyenin Gareth Bale'ıdır. Sag kanatta olcan sol kanattada brumayla fena yardırır takım.

Sürpriz olacak diyorlar...

Su anda fazla gündeme gelmemis hoca gelecek ...

Hayirlisi olsun.

Magath.jpg

rangnick_ralf-445x250(1).jpg

Magath gibi birini getirmektense Kafkas gelsin.

Olcan geldi bir de Gokhan Tore'yi 4-5'e kapatabilirsek transferi sonlandiralim.

Ulan Denizli gelmiyor diye sevindik, şimdi de Labbadia ismini türettiler. Bir bok yiyecekler, gına getirdiler adama.

Buyurun Büyük Denizli'nin çalıştırdığı takımlar

Kocaelispor (en iyi elde ettiği derece lig 5.liği oldu)

Fenerbahçe (Şaibeli bir şampiyonluk kazandı ve CL'de 0 çekti sonrasında kovuldu)

Vestel Manisaspor (bankasya'da yer alan takımı büyük bir bütçe ile STSL'ye çıkarmaya çalıştı ama ancak 4. yapabildi ve kovuldu)

Beşiktaş (Ertuğrul Sağlam'ın yerine geldi. Geldiğinde namağlup bir takım vardı o sezon şampiyon yaptı ertesi sene 4. yaptı ve kovuldu)

Çaykur Rizespor (Bankasya'dan STSL'ye çıkardı. Ertesi sene anlaşamadılar ve bıraktı)

Alemannia Aachen ( küme düşürdü)

PAS FC (İran liginde 2.lik elde etti)

Persepolis FC (İlk çalıştırdığında İran liginde 3.lük elde etti, ikinci defa takımın başına geçtiğinde 12. yaptı ve kovuldu)

Hazar Lenkeran (en son Azerbaycan'a gitti henüz bir başarısı yok)

iste olay budur ve bu adami Galatasaraya layik goren bir suru adam var.

cok sasiriyorum.

denizli gelecegine hocasiz cikalim daha iyi. bu ne ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt