Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia teknik direktör Pizzi'nin görevine son verdi pizzi zu galatasaray haberlerine hazırmısınız ??

O yüzden çare

275419_heroa.jpg

:asd::asd:

Transfermarkt'e göre Olympiakos takiminin degeri 68.95M, böyle kadroyla sampiyonlar liginde yaptiklarini yapmak, ve ligde bu kadar farkla sampiyon olmak kolay degil (ligin kalitesi ne olursa olsun). Güzel futbol da oynatior. Gelsin.

Oha 20 puan farkla şampiyon olmuş bu sene Olympiyakos

gerçi o ligi baz almamak lazım son 20 yılda heriflerin 16 17 şamp. vardır rahat ama bazı renktaşlarımızın dediği üzre oynattığı futbol ve taktik anlayışı bence önemli.4 2 3 1 ciymiş abimiz bence bize en uygun taktik bu

Profesyonel Futbol Takımıı Teknik Direktörlüğü İçin Mustafa Denizli İle 2014-2015 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonuluğuna anlaşmaya varılmıştır. diye kap gelse tepkiniz ne olurdu acaba ?

Haluk Abi sitesinde paylasti...

bahsettigim ismi: Míchel. büyük ölcüde anlastik, dediler bana. Begendim bir TD. Olympiakos ile iki yildir iyi isler yapiyor. Ofansif 4-2-3-1 Taktigi oynayan TD.

Hayirlisi olsun, yinede her zaman her sey olabillir, Tuchel de oldugu gibi. Ancak bu saaten sonra Aysal de artik bu isi bitirmek isteycektir. Moyes'e yazik oldu, Adam hazir bekliyor, bize gelmek cok istiyordu.

michel-514.jpg

:)

Abov işte bu adamı isterim genelde pek yorum yapmam o iyidir bu leştir tarzında ama bu herif iyi gider bize bence inşallah doğrudur

Klinsman iyi olur bence Alman olmasına rağmen ABDli oyuncuları iyi analiz etmiş iyi de futbol oynattı.Bunu Türk oyuncular içinde yapabilir yani tanıması açısından

Buyo, Chendo, Camacho, Sanchis, Butragueno, Valdano ve Hugo Sanchez'li Real Madrid'in değişmez orta sahası Michel.

Zamanın en sevdiğim oyuncularındandı. Hiç bir zaman kaytarmayan, her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, çalışkan Michel.

Eminim teknik direktörlüğünde de aynı karakteri ortaya koyuyordur.

Hiç beklenmedik bir sürpriz, sevindirici bir sürpriz :)

Abov işte bu adamı isterim genelde pek yorum yapmam o iyidir bu leştir tarzında ama bu herif iyi gider bize bence inşallah doğrudur

Özellikle bu sene çok başarılıydı ve Olympiakos son yıllarda atmadığı kadar gol atmış , toplamadığı kadar puan toplamış ve net bir şampiyonluk almışlar bu olumlu ama Sevilla'da ciddi şekilde başarısızlık yaşamış. Michel mi yoksa Juande Ramos mu yoksa Türkiye'yi bir sene tanımış Mancini ile mi başlamak daha iyiydi karar veremedim. :)

Mikeli fazla tanimiyorum ama Olynin oynadiği pres futbolunu begeniyordum.

CL'de de güzel oynatmıştı takımı inşallah doğru haberdir hadi hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt