Sezer AYTAÇ
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2009
- 5.160
- 0
- 1.331
Hoca M.Denizli olabilir,o istemiştir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasılsa yedek kalacak diyerek forvet alıyorsak neden 3 milyonluk alıyoruz
Almeida yı severim ama bu transfer saçmalık
Henüz hoca belli değilken Almeida yı transfer etme fikri kimin aklına geliyor?
Hakan Korkmaz @Korkmaz_hakan34 · 14 dk.Agir söverim bu nasil is böyle arkadas. Beşiktaş tan 3 Milyon isteyen adam herhalde bizde 2 Milyona oynamak istemeyecektir.
Daha takimkm basinda antrenör yok, böyle transfere ne lüzum var ya. Yerlileri al topla iste ona bisey diyen yok, zaten alınabilecek yerliler iki elin parmaklarini gecmez.
Ulan bu Almeidanin menajeri o serefsiz Mendes degil mi? Almayin lan su herifi, nolur yalan haber olsun.
I am the one who knocks!
Bu sezon son 4-5 haftayı cıkarırsak gayet etkili bir performans ortaya koydu.Besiktas gibi kücük bir kulüpte o imkanlarda oynayan bir topcu arkasında Sneijder solda Bruma sagda Olcan ile cok daha iyi beslenir.Besiktas'da ortalama 14-15 gol ile oynayan bir topcuymus.29 yasında,bonservisi elinde,Portekiz milli takımının direkt oynayan santraforu.İyi hamle olur.
Dünya kupasında 25 dakika = Direk oynayan Santrafor
Bu adam benim için güiza dan başka birşey değildir.
Benim Mustafa Denizli'ye olumlu bakma nedenim sadece önceki mesajlarımda belirttiğim hususlarla sınırlı değil, her şeyden önce futbol aklına çok inanıyorum, ülkemizde teknik adam olup da iş futbol yorumculuğuna gelince dökülen onlarca futbolcu eskisi var, Mustafa Hoca futbol yorumları ile ezber bozan türdendir, hemen herkesin söylediklerini değil farklı olanı dile getiren, düşünebilen bir futbol adamıdır.
Ülkemizde futbol yorumu dinlemek isteyeceğim nadir şahsiyetlerdendir, spor yazarları arasında da bu konuda bir numaram Mehmet Demirkol'dur.
Beşiktaş deneyimi pek parlak olmamakla birlikte Önder Özen, Metin Tekin de Demirkol'dan sonra tatmin edici bulduğum nadir adamlardandır.
Bu tür derinliği ve analiz yeteneği olan fazla isim yok maalesef futbol piyasasında.