Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasılsa yedek kalacak diyerek forvet alıyorsak neden 3 milyonluk alıyoruz

Almeida yı severim ama bu transfer saçmalık

Ne yapsin adamlar? Her sene kural degistiren Galatasaray mi?

Zaten Muslera, Telles, Melo, Sneijder gibi banko oyuncularin var. Büyük ihtimalle Bruma eklenecek, belki stoper eklenir.

Kimi bekleyebiliriz Allah askina? Telles´i kesip defansi yol gecen hanina mi cevirelim iyice? Ne yapalim yani?

Zaten yabanci sag bekten vazgecmisiz artik. Iyi valla, Veysel, Semih, Koray, Hakan ile sampiyon oluruz kesin dimi?

Agir söverim bu nasil is böyle arkadas. Beşiktaş tan 3 Milyon isteyen adam herhalde bizde 2 Milyona oynamak istemeyecektir.

Daha takimkm basinda antrenör yok, böyle transfere ne lüzum var ya. Yerlileri al topla iste ona bisey diyen yok, zaten alınabilecek yerliler iki elin parmaklarini gecmez.

Ulan bu Almeidanin menajeri o serefsiz Mendes degil mi? Almayin lan su herifi, nolur yalan haber olsun.

I am the one who knocks!

Nasılsa yedek kalacak diyerek forvet alıyorsak neden 3 milyonluk alıyoruz

Almeida yı severim ama bu transfer saçmalık

3 milyon değildir, bonservisi yok.

Genç alsan, hazır olmayacak, oynamayıp yetişemeyecek belki, bonservis ödeyeceksin, 1.5 alacak belki en az...

Umut Bulut bile ne kadar alıyor zaten orası da komik.

2 2.150 falandır diye tahmin ediyorum.

Gol que se perdió Hugo Almeida en el Amistoso Po…: [media]https://www.youtube.com/watch?v=wAc5vwdl1S4[/media] kaçırdığı gole bak

Semih Kaya da istemiş olabilir bu transferi.Bir türlü tutamıyordu Almeida'yı :D

Agir söverim bu nasil is böyle arkadas. Beşiktaş tan 3 Milyon isteyen adam herhalde bizde 2 Milyona oynamak istemeyecektir.

Daha takimkm basinda antrenör yok, böyle transfere ne lüzum var ya. Yerlileri al topla iste ona bisey diyen yok, zaten alınabilecek yerliler iki elin parmaklarini gecmez.

Ulan bu Almeidanin menajeri o serefsiz Mendes degil mi? Almayin lan su herifi, nolur yalan haber olsun.

I am the one who knocks!

Tamam tepkili olabilirsin anlarım da ? Beşiktaş'ta oynamakla Galatasaray'da oynamak bir mi ?

Beşiktaş'tan 3 isteyen adam Galatasaray'dan 2'yi kabul eder.

Arada fark var.

Ben yabanci santrafor a mantiken karsiyim zaten, boyle transferler yapacaksak Balta Semih ile her hafta aglariz burada..

Almeida?

Bilemedim...düşük yıllık alacaksa YEDEK olarak idare eder gibi

Yinede baska oyuncu tercih ederim.

* LG G2 Tapatalk *

Bu sezon son 4-5 haftayı cıkarırsak gayet etkili bir performans ortaya koydu.Besiktas gibi kücük bir kulüpte o imkanlarda oynayan bir topcu arkasında Sneijder solda Bruma sagda Olcan ile cok daha iyi beslenir.Besiktas'da ortalama 14-15 gol ile oynayan bir topcuymus.29 yasında,bonservisi elinde,Portekiz milli takımının direkt oynayan santraforu.İyi hamle olur.

Dünya kupasında 25 dakika = Direk oynayan Santrafor

Bu adam benim için güiza dan başka birşey değildir.

Burak Yılmaz Almeida ikilisi bizi net şampiyon yapar. Bu arada 3 kattan atlasam ölür müyüm?

Hayırlı olsun. Bizde iş yapar tip bir profil desem de inanmayın siz.

Benim Mustafa Denizli'ye olumlu bakma nedenim sadece önceki mesajlarımda belirttiğim hususlarla sınırlı değil, her şeyden önce futbol aklına çok inanıyorum, ülkemizde teknik adam olup da iş futbol yorumculuğuna gelince dökülen onlarca futbolcu eskisi var, Mustafa Hoca futbol yorumları ile ezber bozan türdendir, hemen herkesin söylediklerini değil farklı olanı dile getiren, düşünebilen bir futbol adamıdır.

Ülkemizde futbol yorumu dinlemek isteyeceğim nadir şahsiyetlerdendir, spor yazarları arasında da bu konuda bir numaram Mehmet Demirkol'dur.

Beşiktaş deneyimi pek parlak olmamakla birlikte Önder Özen, Metin Tekin de Demirkol'dan sonra tatmin edici bulduğum nadir adamlardandır.

Bu tür derinliği ve analiz yeteneği olan fazla isim yok maalesef futbol piyasasında.

Görüşüne saygı duyuyorum.Ama sözlerine katılamayacağım Halil abi. Galatasaray'a gelmeden önce adını duymadığı Muslera'ya elleri küçük diyen bir adamın futbol aklı olduğunu düşünmüyorum.Ezbere konuşan bir şahsiyet,bunu Avrupa futbolu için söylüyorum.Türkiye ligini tanıyor olabilir o konuda bişey diyemem.Abi son 22 senedir ne yaptığı konusunda hiçbirimizin fikri yok.Çalıştırdığı takımlara bakıyorsun abuk subuk İran,Azerbaycan,Ptt lig takımları.Böyle biri bizi başarıya ulaştıramaz.

Mehmet Demirkol ve Önder Özen ise ikisini de izlemiyorum.Tv de gördüm mü kapatıyorum.Pek önemsediğim şahsiyetler değil.Daha çok Ali Ece,Uğur Meleke gibi adamları okuyorum.

hugo almeida h.o

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2e2bmnNC2h8[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt