Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum kendınıze gelın bı sılkelenın almedia ne? cıddı soruyorum almediayı ısteyen futbol cahılıdır

Prandelli ye laf söyleyenler yav arkadaş hastamısınız şu anda en iyi tercihlerden biri.fatih terimle aykut kocaman ne kadar benziyorsa mancini ile prandelli o kadar benzer birbirine. löv den klınsman dan tuchel den çok daha iyi hocadır.hayırlı olsun çok iyi oldu çok.

Fiorentina´dan seneler sonra güclü bir takim yaratan Prandelli´dir. Uefa´da yari final oynatti, CL´de son 16´ya kaldi.

Lyon, Liverpool´lu gruptan 1. cikti, sonra galiba Bayern´e elendi. Lyon da Lyon´du o zamanlar mesela.

Italya ile Avrupa sampiyonasinda final oynadi. Italya yillardir güclü degil zaten. Basarisi kücümsenmemeli.

Adi gecen bütün hocalardan iyidir Prandelli. Mancini´nin gitmesine degdi mi? Bilemem.

Ama adi gecen hocalardan iyi kesinlikle

Cesare-Prandelli-8.jpg

Ya şimdi prandeddli nerden bilecek bizim türk futbolcuları kasımpaşadan adem büyük-konyaspordan selim ay-beşiktaşdan gökhan töreyi transfer etmek istediğimizi hiçbirini tanımıyorki ???? zamanıda kalmadı ??

Ya şimdi prandeddli nerden bilecek bizim türk futbolcuları kasımpaşadan adem büyük-konyaspordan selim ay-beşiktaşdan gökhan töreyi transfer etmek istediğimizi hiçbirini tanımıyorki ???? zamanıda kalmadı ??

5+3'te yerli transfere karışması zaten saçmalık gelecek yabancı teknik direktörün.

Ne diyecek, almayın Olcan'ı Tarık'ı Töre'yi ben Ceyhun'la Sabri'yle Aydın'la oynarım mı diyecek ?

Nasıl Olcan'ı aldıysak, yerli transferi yine hocaya sormadan yapılır, 10 tane yapmayız zaten. 3 tane gerekeni al, gerisine bakılır zaten.

Gelecek teknik direktör, buradaki şartlara uymak zorunda, yok öyle sıfırdan takım yapayım, 100 milyon bütçe verin gibi şeyler yok.

Simdi bir haber vericem duyumcu degilim sadece kendi dinledigimi soyluyorum , bizimkiler Prandelli ile gorusuyormus ,Mancini tavsiye etmis RAI 1 De konusuyorlar su anda .. ben onlarin yalancisiyim ,duyumcu falanda degilim ,

Metin Eke en büyük duyumcu bundan sonra :ka21:

Pek bilgim yok prandelli hakkında ama olumlu tepkiler baya fazla hayırlı olsun diyelim inşallah başarılı yıllar geçiririz

Metin Eke en büyük duyumcu bundan sonra :ka21:

Aman diyim Mertcan sakinha :) dun sadece spor haberlerini seyrediyordum RAI 1 da adamlar konusuyorlardi bizimkiler Prandelli ye teklif goturmusler ve anlasmislar diye hatta bizim yonetime yol gosterende Mancini ymis ,o onermis prandelliyi bizimkilere :) ,duyduklarimi paylastim o kadar .

Prandelli çok iyi oldu bence. Diger italyanlar gibi takımını defansa yatıran bir hoca degil bildigim kadarıyla. Hayırlı olsun Yeni hocamız Cesare Prandelli :)

İstedigimiz hic bir alman bizi istemezken prandelli burdaki ortami bilerek (manciniden biseyler duymustur) bize geliyorsa ona kostek olacagimiza destek olalim yeter.

Prandelli yanında kimi getiriyor futbolcu olarak ? O geyik başlamadı mı ? Çalıştırdığı takımlardan birini getirmek zorundaymış gibi. Sene 2015 oluyor, şu geyik bitmedi daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt