Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer artık hocaya kaldı. Kulüp oyuncu almayacak. Büyük ihtimal 24 kişilik liste ver dicekler. Kalanları göndermeye çalışacaklar

Tarik i da soyle max 3 milyon euro ya alsak iyi olur

Tarık için Trabzonspor da bastırıyormuş, o yüzden bize satmak zorunda değiller, zaten en kötü verecekleri yer de belli. O iş o kadar kolay değil maalesef bizim için.

Forvet istemiyorum, benim istediğim Gaitan gibi bir oyuncu. Yaraticiliği ve mücadele gücü yüksek, sutör bir oyuncu. Sneijderin bölgesindede oynayabilecek. Sezon uzun, ağir bir sakatliktan cikmis Brumayla yola cikilmaz. Sneijderinde sakatlik riski yüksek.

Tamam şimdi anlaştık .

Ya tariki bize veriyormus gibi yapıp fenere verirler. Sonra büyük çalım falan. Senaryo belli.

Suda bir gercek ama, gercekten kariyerli hocalar bizde calismak icin can atiyorlar, yani soyle isimlere baktikmi, Moyes gelmek istiyordu, Prandelli, Mancini falan, hepsi isim veya belirli bir kariyer yapmis, bunlari bjk istese adamlar hemen kapiyi gosterirdi :D

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404396273012.webp
    uploadfromtaptalk1404396273012.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 202
yine saçma bir transfer politikası izleneceği kesinleşti

Ne farkettı anlamadım Prandellı gelince.Mancini niye gitti hakkaten cok ilginc durumlar donuyor.Mancini de Italyanin basina gecer takas mi ettik ne yaptik.

Ya tariki bize veriyormus gibi yapıp fenere verirler. Sonra büyük çalım falan. Senaryo belli.

Oyuncular hep aynı mı arkadaş anlamıyorum ki ? Sanki Fenerbahçe oyuncuya bizim verdiğimizden çok mu para verecek ? Oyuncu tavrını koysun, devre arasında gidebilirdim desin, istediği takımı söylesin. Yeter oyuncak olmayalım bunlara. Ya da bastır parayı al, çekme bunların ağız kokusunu.

neru8uba.jpg

Baskan boyle dediyse kesin fenere ceza geliyo :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncular hep aynı mı arkadaş anlamıyorum ki ? Sanki Fenerbahçe oyuncuya bizim verdiğimizden çok mu para verecek ? Oyuncu tavrını koysun, devre arasında gidebilirdim desin, istediği takımı söylesin. Yeter oyuncak olmayalım bunlara. Ya da bastır parayı al, çekme bunların ağız kokusunu.

Tarikda azıcık beyin olsa devre arasında bizdeydi zaten. Alayı beyinsiz bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt