Halil Yüksel
Kırmızı Üye
- 13 Mayıs 2011
- 1.739
- 0
- 996
Transfer artık hocaya kaldı. Kulüp oyuncu almayacak. Büyük ihtimal 24 kişilik liste ver dicekler. Kalanları göndermeye çalışacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emir Sarıgül @emirsarigul jetztÜbersetzung anzeigen
Bir çok dünyaca ünlü kulübün peşinde olduğu fakat kararını kulübümüzden yana kullanan Cesare Prandelli camiamıza hayırlı olsun.
Almeida yalan oldu oohhhh. Bir de o eskisehir denen kulup bize muhtac oldu yaa ooohhhh beeeee
Tarik i da soyle max 3 milyon euro ya alsak iyi olur
Forvet istemiyorum, benim istediğim Gaitan gibi bir oyuncu. Yaraticiliği ve mücadele gücü yüksek, sutör bir oyuncu. Sneijderin bölgesindede oynayabilecek. Sezon uzun, ağir bir sakatliktan cikmis Brumayla yola cikilmaz. Sneijderinde sakatlik riski yüksek.
Şu kısım ? Haber ? Link ?
Aslinda 1 bile etmez ama neyse su kiytirik yabanci siniri elimizi bagliyor
I am the one who knocks!
Ya tariki bize veriyormus gibi yapıp fenere verirler. Sonra büyük çalım falan. Senaryo belli.
Ne farkettı anlamadım Prandellı gelince.Mancini niye gitti hakkaten cok ilginc durumlar donuyor.Mancini de Italyanin basina gecer takas mi ettik ne yaptik.
Oyuncular hep aynı mı arkadaş anlamıyorum ki ? Sanki Fenerbahçe oyuncuya bizim verdiğimizden çok mu para verecek ? Oyuncu tavrını koysun, devre arasında gidebilirdim desin, istediği takımı söylesin. Yeter oyuncak olmayalım bunlara. Ya da bastır parayı al, çekme bunların ağız kokusunu.