Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Brezilya daki Dede yi bi yoklasalar? Adam DK da yok, belki piyasasi dusmustur, soyle 7-8 e alinabilse cok iyi olur..

Muslera

Veysel Semih Koray Telles

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Galatasarayin Gerets döneminde puan rekoru kirdiği kadroyu gördünüz mü? Bu kadroyu begenmiyorsunuz da ondan soruyorum.

Turkiyedeki hic bir yerli beki begenmiyorum. Hic biri Cl seviyesinde degil. Diğerlerinde arasinda pek bir kaliteli farki yok. Veysel ağir ve zamanlama hatalari yapiyor, geriye dönüslerde ağir kaliyor, Tarikin savunmasi cok zayif. Senerin savunmasi daha da zayif.

Hersey 2 kanata bagli cünkü oyuna onlar sekil verecekler.

yedek durmayı sorun etmeyecek 34-35 yaşlarında yattığı yerden para kazanıp şampiyonlar liginde oynayacak, kaliteli bi stoper var mıdır ki :D

destek olmamak ayrı birşey çıkıp yarın prandelli istifa diyecek halim yok realist bir insan olunca görüşlerimi direk dile getirmem doğal mancini içinde aynı şey oldu yanlış tercih dedik kimisi katıldı kimisi katılmadı sonunda karizmatik t.d oldu diyenmi dersin müthiş taktisyenmi diyen dersin sonuc ortada

Arkadasim tamam haklisin hakli olabilirsin ama ikimizde suan gereksiz yere tartisiyoruz sen fazla onyargilisin bence bu onyarginda suan cok gereksiz ayrica mancini begenelim begenmeyelim samp olmadik ama bunda en buyuk suc o kebapciyla baskanimizin hatasi bence o ikisinden sonra mancinide.mancini oyle bir geldiki basa gokten mesih mehdi indi sandik yada bize oyle gosterdiler ve sonuc olarak samp olamadik ama samp ligine katilmak icin ikinciliginde onemli bir sezon iki olup cl gittik arti uzun zaman sonrada turkiye kupasi alarak sezona yeni kupayla super kupayla baslama firsati bulduk yine soyluyorum begenelim begenmeyelim mancinin eksileri konusuldugu kadar bu tarafinida dusunmek gerekir

Telles

çok utanacaksın bu sene bunu söylediğin için :(

Utanirsam yine utaniyim ama cek'la,cak'la futbol oynanmiyor gecen sene gordugume gore Telles 5 icinde yer alacak seviyede bi adam degil onun yerine stoperde adam gibi bi yabanci alinir o oynar.He zaten sakatlik rotasyon vs illa ki sans bulacak artik kendini gelistirirse ne ala 11'e girer yasi genc ama su durumda tinercilerin Motta'si 2 gomlek ustun oyuncu Telles'ten.

Hamit'in sağ kanat performansını beğeniyor musun? Olcan'ın trabzon'da sol bek performansını izledin mi?

Ilk soruna evet.Cl de iki macta macin adami secildi.Topu tutabilen.Gobegi kapatabilen.Ve geriye yardimi ust duzey olup.Akliyla oynayabilen bir oyuncu.Bosuna Mourinho Real Madrid'e goturmedi onu.Ikinci soruna gelecek olursak.Evet gazianteptede oynadi ve izledim.Siritmiyor ustelik hucumdada cok iyi isler yapti evet sag acikta yardiriyor ama bunu Galatasarayda ne kadar uygular bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt