Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla videolardan gördüğümüz kadarıyla sürati ve tekniğiyle sağ kanatta,sol kanatta rüzgar gibi esen bi arkadaş.şu anda da çok çalışıyo.acayip fizik yapmış.

yeri geldiğinde lig maçlarında acaba endoğan kullanılamaz mı tellesin yerıne diye bir düşünceye kapıldım bir an

eger varsa oyle bır dusunce teknık heyette ve yonetım ıcerısınde beke adam gerek yok bence lig için dönüşümlü olarak oynayabılırler sonucta bır roberto carlos beklentımız yok turkıyenın en ıyı bekı caner solda ama onun bıle defansı zayıf daha cok ılerde oynuyor acıgını gerıde kalanlar kapatıyor neyse görücez bakalım inş çıkar oyle bir meziyeti :)

Prandelli'nin tek yerli diyebileceğimiz yardımcısı Taffarel olur.Kendi ekibiyle geliyor zaten.Başkanın bugün söylediği gibi.

Prandelli.jpg
çok karizma lan

4-2-3-1de en önemli görev 2 kenar oyuncusuna düsüyor. Oyunu bu 2 oyuncu sekillendirecek. Cogu oyuncumuzun perfonmanslarinin Mancinin anti-modern futbol taktikleriyle düstüğünü düsünüyorum. 2 kenar oyuncusuyla toplu hucum toplu savunma yapmayi becerebilirsek, beklerin, ortasaha oyuncularin perfonmanslarini ciddi sekilde artirirlar. Topa sahip olma oranimizi da artirirlar.

fiorentinada yaptıkları çok güzel ya.küme düşmüş,şikeden -15 yemiş bi takımı küçük bütçeyle en iyi noktaya getirmiş.sonra bugün ali ece atalantayı atalanta yapan prandellidir dedi.

yetinmeyi bilen hoca bizim hocamız.yokluktan anlıyo...romanın başındayken karısı uğruna romayı bırakıyo.

fiorentinada yaptıkları çok güzel ya.küme düşmüş,şikeden -15 yemiş bi takımı küçük bütçeyle en iyi noktaya getirmiş.sonra bugün ali ece atalantayı atalanta yapan prandellidir dedi.

yetinmeyi bilen hoca bizim hocamız.yokluktan anlıyo...romanın başındayken karısı uğruna romayı bırakıyo.

İtalyanin en iyi altyapisi o dönemlerde Atalatantaydi. Tüm yas kategorilerinde calisti sanirim. Zenonilerden Donatilerden Montolivolardan Pazziniler güzel paralar kazandilar. Hepside Prandelli döneminde yetisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt