Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Şampiyonluk kesin dedi bilmiyorum ne düşünüyolar.Katılıyorum kardeşim aynı sen gibi düşünüyorum bu kadro ile bu takımın şampiyon olması çok zor.Prandelli napacak çıkıp kendimi gol atıcak

Bakarsın güzel bir sistem kurar, 10-11'de olduğu gibi Melo'dan Selçuk'tan 9-10 gol civarı katkı alırız, bu da olabilir tabi.Dengeli bir dağılımla da iyi işler çıkarabiliriz.

178119.png

Bu daha da iyi olabilir oyunu kurma acisindan

Okuduğum kadarıyla bu adam bizi şöyle oynatabilir: 4-3-2-1

---------------------------------Muslera---------------------------

Veysel-----------XXXX------------------Semih-----------Telles

---------------Hamit----------Melo-------Selçuk--------------

-------------------Olcan---------------Sneijder-----------------

--------------------------------Burak---------------------------------

Benim tercihim olmaz ama blog yazılarından gördüğüm kadarıyla böyle.

Bruma'yı değerlendirir diye düşünüyorum. Evet, İtalya'da benzeri bir sistem anlayışı vardı. Ama son denemesinde başarılı olamadı bu sistemle. O yüzden bizde de aynısını deneyeceğini zannetmiyorum.

Bu adam çok duygusal yahu. :( Yeminle daha gelmeden, gittiğinde nasıl üzülürüm diye kara kara düşünüyorum.

A2oXz7.jpg

Bizim en buyuk ihtiyacimiz takimi derleyip toparlayacak Ujfa tarzinda bir stoper

Geriden itekleyecek bir adamla onumuzde kimse duramaz (yepes, marquez, godin, terry, bunlarin ayarinda bir stoper)

Yalnız Prandelli'nin gelmesi bizim için şöyle bir artısı daha oldu

Felipe Melo

çünkü Melo'nun kafası karışabilirdi ama şimdi eski hocası geliyor

Bu adam çok duygusal yahu. :( Yeminle daha gelmeden, gittiğinde nasıl üzülürüm diye kara kara düşünüyorum.

A2oXz7.jpg

Hayat hikayesi cok uzucu ama asil bu sebepten dolayi taraftar daha da cok baglanacaktir ona cunku bizim turk milleti asiri duygusal ve kimbilir belki olaganustu bir sinerjiyle tarihi zaferlere ulasiriz :)

bu emre utkucan bruma ve pranadelli içinde mi böyle noktalar koymuştu...kimi kastediyo?

Hayat hikayesi cok uzucu ama asil bu sebepten dolayi taraftar daha da cok baglanacaktir ona cunku bizim turk milleti asiri duygusal ve kimbilir belki olaganustu bir sinerjiyle tarihi zaferlere ulasiriz :)

Aynen. :) Ben nedense bu adamı Lucescu'ya benzetiyorum. İkisi de efendi, saygılı insanlar. Ayrıca Lucescu da bize gelmeden önce italyan takımlarını çalıştırmıştı. Ve hemen hemen aynı yaşta geçmişti takımın başına. Umarım başarıları da en az Lucescu'nun başarıları kadar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt