Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamiyormusun? Eksikleri var Korayin bunu herkes dile getiriyor.Semihin cok gerisinde koray

Semih dedigimiz adam tabiri caizse gökten zembille indi. Neredeyse ilk süper lig deneyimi sezon ortasında Fenerbahce macı oldu, cıktı takır takır oynadı. Eksikleri var, kabul, ama suan Fenerbahce macına cıkan Semih'ten daha tecrübeli ve hazır. Kaldı ki daha hazırlık kampı var, hazırlık macı var. Prandelli kampta üstüne düserse sezon baslangıcında yeni stoperimiz olur Koray.

+böyle oynayabilmen için ishak ve şenerin defansif özellikleri ve pozisyon bilgisi çok iyi olması lazım.oda onlarda yok zaten

Esas orada beklerin önlerinde oynayanlar önemli

Mesela sağ kanatta Hamit, Olcan ve Şener o kanadı hem kapatıp hem de bindirmelerle çok iyi kullanırlar

Sol kanat için Bruma ve Selçuk'un iyi destek vermesi halinde Telles orayı götürür

Melo ön libero mevkisinden maçına göre stoper mevkisine de kayabilir

dediğim gibi futbolcuların performanslarının üst düzey olması halinde müthiş bir dizilim çözülmesi çok zor

ve bence Prandelli'den bu şablonu sezon içinde görebiliriz

Ulan forumda bazı arkadasların dilenme hızına yetisemiyorum avatarlar jet hızıyla degismis :d

Koray hazırlık maçlarında falan olsun görürüz, taş gibi stoper

tapa

Kesinlikle. Ayrıca Dortmund faktörü cok önemli. Zamanında Bayern'in sırt cevirdigi Hummels'i ve adı sanı duyulmamıs Subotic'i alıp dünya capında stoperlere dönüstürdüler. Koray da ucundan kıyısından yakalamıstır mutlaka. Bana kalırsa mental olarak eksigi yok, üstünde durulup sans verilirse cok iyi bir stoper kazanacagımızı düsünüyorum.

jJENbL.jpg

Kesinlikle. Ayrıca Dortmund faktörü cok önemli. Zamanında Bayern'in sırt cevirdigi Hummels'i ve adı sanı duyulmamıs Subotic'i alıp dünya capında stoperlere dönüstürdüler. Koray da ucundan kıyısından yakalamıstır mutlaka. Bana kalırsa mental olarak eksigi yok, üstünde durulup sans verilirse cok iyi bir stoper kazanacagımızı düsünüyorum.

Aynen öyle iddialı konuşmayı sevmem ama prandelli elinden bi tutarsa tamamdır, çok ekstra özellikleri olan bi isim. Şahsen semihide seviyorum ama yerinde saymaya başladı bu yaşta, onunda 2.patlama yapması şart

tapa

Koray bencede iyi bir stoper içerdeki maçlarda şans verilirse önümüzdeki yıllarda semihle iyi bir ikili olurlar. eğer yabancı forvet alıcaksak balotelli değil doumbia olmalı bence ligimize daha uygun

Yalnız, Prandelli geldiğine göre yarından itibaren bu gibi haberlere hazırlıklı olun.

Muslera gidiyor, Buffon geliyor.

Prandelli'nin Balotelli şartı.

Prandelli Marchisio'yu istiyor.

Galatasaray'dan Cassano bombası.

Sırasıyla İtalya milli takımının bütün oyuncularını yazacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt