Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız, Prandelli geldiğine göre yarından itibaren bu gibi haberlere hazırlıklı olun.

Muslera gidiyor, Buffon geliyor.

Prandelli'nin Balotelli şartı.

Prandelli Marchisio'yu istiyor.

Galatasaray'dan Cassano bombası.

Sırasıyla İtalya milli takımının bütün oyuncularını yazacaklar.

astori gelsin yeterli.

ya prandellinin adının geçtiği sohbetler bile güzel ya:welcoming: keyif alıyorum yorum yapmaktan...

Ne komik milletiz ya Balotelliyi begenmiyoruz Arkadas Alinirsa ben acikcasi alinmasini cok isterim bizim forvetlere Burak Yilmaza birakmayin.Sac bas yolduruyor.Balotelli gelsin en azindan saglam forvet izleriz.

Prandelli'nin maaşı belli oldu !

Galatasaray 2 yıllık anlaşma sağladığı Prandelli'ye yıllık 2 Milyon 250 bin EURO ödeyecek.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün alacağı ücret belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın sır gibi sakladığı ve anlaşmanın sağlanmasının ardından KAP'a bildirdiği Prandelli 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Anlaşmanın 2 yıllık olmasını sebebi ise Ünal Aysal'ı görev süresinin 2 yıl olması.

İtalyan medyası bugün yaptığı haberlerde Prandelli'nin yılda 4,5 milyon EURO alacağını iddia etmişti. Ancak anlaşma şartlarını öyle olmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray Prandelli'ye yılda 2 milyon 250 bin EURO ödeyecek. İtalyan teknik adamın şampiyonluk primi ise 750 bin EURO olarak belirlendi.

Mancini'ye yılda 4,5 milyon EURO ödeyen Galatasaray Prandelli'ye ödeyeceği rakamla %50 kar etmiş oldu

3 Puan

2.25 Mn € gerçekten güzel ve iyi bir fiyat , ayrıca 2 yıl olmasının sebebi de belirtilmiş gerçekten güzel haber.

Güzel günler bizi bekliyor sayın renktaşlarım !

kaleci; muslera-gökhan-eray

stoper; semih-ugur-koray-ahmet-balta

sagbek; yedlin(usa sagbek)-tarik-veysel

solbek; telles-ishak-balta

orta; melo-yekta

solkanat; olcan, bruma

sagkanat; töre, aydin

10 no; sino, selo, emre

forvet, burak, amrabat, umut, siyahi genc forvet ucuzundan

bu kadroyla istedigin formasyonu oyna

gerisini sat gitsin bir ise yaramaz cunki bu saatden sonra

benim ideal kadrom böyle olurdu

----------muslera---------

-----------ugur------------

-----semih----koray------

yedlin----melo-------olcan

------selo-----sino--------

---------amrabat----------

-----------burak------------

bu kadro ecdad severr ecdad hemde cok genc manyak kadro

baskan isterse bir cilek monte edebilir istedigi yere taraftarda mutlu olur

su kadroyu kurmak zor degil

gökhan bedava

ugur 1-2 milyon yada bedavamiydi bu yauww galiba sözlesmesi bitmisti

ahmet 2 milyon

yedlin 2 milyon

tarik 3 milyon

ishak 2 milyon

olcan 4.5 milyon

töre 4 milyon

genc siyahi hizli yirtici forvet 3 milyon

toplam; 2o milyon civari ile transferi kapatirsin, muhtesem genc br kadro kurarsin. ayriyeten cercöpüde bu transferlere verir kurtulursun

20 milyonu bosu bosuna kisin harcadilar

Not; Amrabat yuzunden kemkum eden olacakdir, amrabat arif tarzi oynarsa burakin yaninda süper isler yapar defansi karistirir karambol yaratir

ayriyeten savasci futbolcu onun hirsi selcuk ve sinoyu rahatlatir o bölgede

Prandelli 2 tane 10 numarayla oynamayi seviyormus

Selcuk kaleye yakin oynayinca cok daha iyi oynuyor

ve bir not daha bu takim ligde hariklar yaratir yok öyle cok gol yeriz filan hikaye

ve bir not daha :) illa bu sistem olmasi gerekli degil bu kadro ile istedigin sistemi oynatabilirsin

ve bir not daha :) bu turk genclerini aldigin vakit rakiplerininde elini kolunu baglarsin

iyi forumlar

sevgiler saygilar

baskanim lutfen duy sesimi kur bu kadroyu arkana yaslan prandelliye guven ve basarilarimizi izle

4 Mn € ise direk sat , hemen gönder , Ontivero olacak çocuk değil gibi geliyor bana şahsen.

Dogru dürüst izleyemedik ama ben de olacak cocuk izlenimi edindim. Teknigi iyi, sutu var, top sürüyor fakat zihinsel olarak cok sıkıntılı, taktik bilgisi sıfır. Bizim icin yabancı sınırında Ontivero'nun pismesini beklemek lüks biraz, kiralık gönderilse üstüne cok sey katabilirdi. Eger varsa, 4 milyonluk teklif önemli teklif, gönderilmeli. Gittigi yerde iyi calısırsa iyi oyuncu olur gibi.

muslera

semih - gökhan - hakan

olcan - melo - selcuk - telles

sneijder

burak - mevlüt

ilk 10-20 mac önce böyle fanteziye kacan kadrolar deneriz sonra olmayacagini anlayinca italyani sutlayip denizliyi getiririz 2.ligi garantilmek icin

Prandelliden acayip umutluyum. Lucescuyu getiremediği için başkana çok saydirdim ama adam gerçekten çok zeki. Denizli, hikmet, moyes falan filan derken gerçekten çok kaliteli bir td yi getirdi. Helal olsun.

Ben prandelli yorumlarını okuduktan sonra şu iki profilde oyuncu alacağımızı düşünüyorum:

1. Fiziken güçlü ve uzun bir forvet

2. Uzun boylu kesicilik özelliği olan bir stoper.

Hayırlısı olsun...

Kadro Kursam 4-2-3-1

Ligde

----------Muslera--------

Tarik-Semih---Koray-Telles(İshak)

----------Melo-------Selcuk---------

Olcan-------Sneijder--------Bruma

--------------Burak------------------

Şampiyonlar Ligi 4-2-3-1

-----------Muslera-------------

Tarik----Semih---Doria-----Telles

---------Melo------Selcuk----------

Olcan-------Sneijder-------Bruma

--------------Lavezzi--------------

Burada bir renktasimizz Lavezzi gelecek demisti Dogruysa kadrom bu olurdu.Ligde 2.Yari degisikleri eklemedim.Yani 2.Yari oyuncu degisikligi ile kadro tamamlanir bence :D

Dogru dürüst izleyemedik ama ben de olacak cocuk izlenimi edindim. Teknigi iyi, sutu var, top sürüyor fakat zihinsel olarak cok sıkıntılı, taktik bilgisi sıfır. Bizim icin yabancı sınırında Ontivero'nun pismesini beklemek lüks biraz, kiralık gönderilse üstüne cok sey katabilirdi. Eger varsa, 4 milyonluk teklif önemli teklif, gönderilmeli. Gittigi yerde iyi calısırsa iyi oyuncu olur gibi.

Zihinsel yani mental dediğimiz özelliklerin gelişmesi zor , hele ki bu altyapıda olur genellikle yerli oyuncularımızda da bu eksiklik net bir şekilde görülüyor.

Yani bu yaşlarda dahi olsa mental olarak belli bir noktaya ulaşıp bir şeyler vaad etmeli oyuncu hele ki yabancı sınırlaması olan bir ligde , Ontivero gibi biraz sokak oyuncusuna dönük , ne zaman ne vereceği belli olmayan , dediğimiz mental özellikleri zayıf olan oyuncunun işi yok.

Gelmiş zaten 19-20 yaşına mental olarak çoktan gerekli yolu katetmesi gerekliydi , ama malum çok eksik. Kendisi eylül ayında 20 yaşına girecek.

Zihinsel yani mental dediğimiz özelliklerin gelişmesi zor , hele ki bu altyapıda olur genellikle yerli oyuncularımızda da bu eksiklik net bir şekilde görülüyor.

Yani bu yaşlarda dahi olsa mental olarak belli bir noktaya ulaşıp bir şeyler vaad etmeli oyuncu hele ki yabancı sınırlaması olan bir ligde , Ontivero gibi biraz sokak oyuncusuna dönük , ne zaman ne vereceği belli olmayan , dediğimiz mental özellikleri zayıf olan oyuncunun işi yok.

Gelmiş zaten 19-20 yaşına mental olarak çoktan gerekli yolu katetmesi gerekliydi , ama malum çok eksik. Kendisi eylül ayında 20 yaşına girecek.

Söylediklerine katılmakla beraber; dedigin dünya üzerindeki futbolcuların büyük kısmı icin gecerli, fakat arada 25-26 yasından sonra patlama yapan oyuncular da cıkıyor. Yukarıda da söyledigim gibi, Ontivero'nun teknik kapasitesi yüksek; taktik acıdan kendini gelistirebilirse olur. Taktik acıdan kendini gelistirmesi bizim takımımızda pek mümkün degil, cünkü her seyden önce sorumluluk alması gerek. Orta caplı bir kulüpte yeterince calısırsa, iyi bir futbolcu olabilecegini düsünüyorum.

Söylediklerine katılmakla beraber; dedigin dünya üzerindeki futbolcuların büyük kısmı icin gecerli, fakat arada 25-26 yasından sonra patlama yapan oyuncular da cıkıyor. Yukarıda da söyledigim gibi, Ontivero'nun teknik kapasitesi yüksek; taktik acıdan kendini gelistirebilirse olur. Taktik acıdan kendini gelistirmesi bizim takımımızda pek mümkün degil, cünkü her seyden önce sorumluluk alması gerek. Orta caplı bir kulüpte yeterince calısırsa, iyi bir futbolcu olabilecegini düsünüyorum.

Bizim maalesef ne Ontivero gibi oyuncularla uğraşacak zamanımız neden imkanımız var.

Bize oyuncu bir şeyler gösterecek ki Bruma gibi Telles gibi bizde ona vereceğiz şansı Bruma ve Telles potansiyel olarak müthiş oyuncular.

İnşallah bu potansiyellerini sonuna kadar kullanıp , biri dünya çapında sol bek diğeri ise dünya çapında bir kanat oyuncusu olacak.

Ontivero gibi bir oyuncuya hazır maddi olarak sıkışmış durumdayken 4 Mn € gibi bir teklif geliyorsa hemen kabul edilip , kapılarının önüne bırakılmalı.

Ontivero bu sene kiraya verilecektir büyük olsılık verileceği takımsa eğer bedavaya verilecekse ya ligimizden bir takıma yada bir alttan bir takıma verilmelidir. Takımımızda hala çok fazla yerli ve yabancı oyuncu var en az 10 bu sayı 15'e kadar çıkabilecek sayıda oyuncudan kurtulmalıyız.

Aynen.

Nöbetin özlenilen, özlem duyulan seviyeli futbol konuşulan günlerine yaklaşması sevindirici :)

tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt