Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli faktörünü unutmayın kadro yazarken siz sadece kadroya bakıyonuz yine kadronuunnnn başındaaaaaa kim var o önemli

Dünden beri okuduğum prandelli analizlerinde hocanın her iki kanat bekinde aradığı en önemli özelliğin güç olduğu yaziyor. Buna dayanarak sprinter ancak güçsüz beklerin ne kadar teknik de olsalar hoca tarafından istemeyeceğini tahmin ediyorum. Ote yandan hocanın isteğine uyan nitelikte yerli bir bek yok alabileceğimiz.

Dünden beri okuduğum prandelli analizlerinde hocanın her iki kanat bekinde aradığı en önemli özelliğin güç olduğu yaziyor. Buna dayanarak sprinter ancak güçsüz beklerin ne kadar teknik de olsalar hoca tarafından istemeyeceğini tahmin ediyorum. Ote yandan hocanın isteğine uyan nitelikte yerli bir bek yok alabileceğimiz.

Kısmen Şener güçlü ve hızlı sayılabilecek bir isim...

Prandelli transferinin en önemli tarafı, ismin scouting ekibi tarafından başkana onerilmis olmasıdır bence. Menajer, bir yönetici veya başka bir bağlantı ile değil doğrudan özellikleri üzerinden analiz edilerek profesyoneller tarafından seçilmiş bir isim prandelli ve bu açıdan çok değerli

Fizik güclü bek olarak sadece Rize'li Koray var. Zaten bir arada gündemimizdeydi, belki Prandelli aldırır.

Muslera

Hamit Mexes Semih Telles

.........................................................................+3 = Bruma,Chedjou,Eboue

Olcan Melo Selçuk Töre

Sneijder

Burak

Sabri :(

Simdi sira sponsor da, su forma sponsor isini de halletsinler, yeni formalar yok daha henuz..

Beşiktaş'ın futbol takımından sorumlu yöneticisi Mete Vardar, Galatasaray'ın transferinde büyük yol kat ettiği Trabzonsporlu Olcan adın konusunda son sözlerini söylemediklerini açıkladı.

Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda başarılı futbolcu için temaslarını sürdürdüklerini söyleyen Vardar, “Olcan daha bir yere imza atmadı. Biz bu oyuncu konusunda fikirlerimizi açıkça beyan ettik. Her an yeni gelişmeler olabilir. Resmi imzayı hangi kulübe atacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

kaynak dandik ama :P

--------------------Buraq--------------------

--------------------Sneijder-----------------

-Bruma----Melo-------Selçuk--Olcan

Telles------Semih------Zan----Veysel

--------------------Muslera-----------------

Bu takim ligi kazanabilir

Onurcum ne diyosun prandelli işine senin değerli yorumlarını göremedim bugün merak ediyoruz

Hesap Makinesi

Ben cok sevindim Ozan gercekten. Cünkü adi gecen hocalar arasinda en iyisi Prandelli´ydi bana göre.

Nedeni de basit. Tarzi ve gecmisi Galatasaray´a cok daha uygun digerlerinden. Eksik malzemeyle calismayi bilen birisi en azindan.

Sonucta Mancini ile belli kaliplarda oynamaya alismisti takim. Prandelli de bunu devam ettirebilir. Maliyeti de yari fiyatina.

Saha kenarinda oyuncularin ciddiye alacagi, karizmatik ve basariya ac bir hoca. Benim icim rahat. Basarili olacagindan eminim.

Beşiktaş'ın futbol takımından sorumlu yöneticisi Mete Vardar, Galatasaray'ın transferinde büyük yol kat ettiği Trabzonsporlu Olcan adın konusunda son sözlerini söylemediklerini açıkladı.

Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda başarılı futbolcu için temaslarını sürdürdüklerini söyleyen Vardar, “Olcan daha bir yere imza atmadı. Biz bu oyuncu konusunda fikirlerimizi açıkça beyan ettik. Her an yeni gelişmeler olabilir. Resmi imzayı hangi kulübe atacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

kaynak dandik ama :p

Kendi sitesinden imza attigini acikladi zaten, daha ne ötüyor bunlar? :) Bizle yarisma sevdasindan bi vazgecemedi bunlar da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt