Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar neyin kafasini yasiyorsa ozaman :)

Tinerci kafasi. Fazla takilmamak lazim.

Iste bu yüzden Gökhan Töre´yi de istiyorum ya. O 5+3´ü alsinlar o zaman, müsait bi yere monte etsinler :)

Neymis? Galatasaray, 5+3´te cok zorluk cekecekmis. BIzde zorlanacagiz diyen yok. Amac sadece Galatasaray´i durdurmak olmus

Tinerci kafasi. Fazla takilmamak lazim.

Iste bu yüzden Gökhan Töre´yi de istiyorum ya. O 5+3´ü alsinlar o zaman, müsait bi yere monte etsinler :)

Neymis? Galatasaray, 5+3´te cok zorluk cekecekmis. BIzde zorlanacagiz diyen yok. Amac sadece Galatasaray´i durdurmak olmus

Aciklamanin anlami bu zaten, bu kural sadece Galatasaray i zor duruma sokarmis, o yuzden cikarttik demek istiyorlar, isteyerek veya istemeyerek acilamis oldular. Ama bu sezon gorecegiz kim kac puanla ligi birecek :)

Uğur çok ağır kalıyor. akhisar kontraatak takımıydı orada sırıtmadı ama ilk milli maçında kalitesi ortaya çıktı. yetersiz bizim için.

Tarık ta müthiş bir top tekniği yetenek var. ortalarına dikkat ettim hep tehlikeli. bindirmeleri çok iyi. ama defansif olarak rezil ayağında çok top tutuyor fakat çalışmayla zamanla bunlar düzelir. Tarık 5 yıl sonrasının milli takımın bako oyuncusu olur kaçırmamak lazım.

İshak ortalama bir oyuncu fizik gücü fena değil gibi ama bana göre üstdüzey bir oyuncu değil. ancak bu yoklukta sol bekte şans bulabilir bilemiyorum.

Bayer Leverkusen kulübü Hakan Çalhanoğlu'nu 14 Milyon Euro karşılığında transfer etti ve 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adem buyuk favorilerine bi ranktasimizin yazdigini eklemis. Futbolice bence en dogru hamle olur isim yok demis . Biride adembuyuk yazmis. Adem buyuk geliyor sanirim

Baya saglam is yapmis oluruz . Gol atabilen iki kanat oyuncumuz olur olcan ve adem.

aynen öyle çok iyi bir topçu kesin sağlam bir topçu kuvvetli teknik türk daha ne olsun emre çolaktan 5 gömlek üstün gelirse yönetimi kutlarım olcan ve adem süper hamleler prandelli baba da gelsin şov başlasın

Stoper bek yedek santrafor lazim bize . Tarik astori xxxx santrafor yok yedek icin

Futboliçe‏@Gozdelinho_

Bir kardeşim daha geliyor GS'ye inşallah :)) gece gece salayım zehiri daha da sözüm yok byeeeeeeee

Futboliçe‏@Gozdelinho_

Tamam ipucu ; isminde A harfi var ahahahahahahahahahhahaha

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 9 sa.

bana göre en doğru hamle olacak. Çok ciddiyim. @cim_b_omlu

Hüseyin Dinler‏@Huseyin_Dinler

@Gozdelinho_ @cim_b_omlu adem büyük

adem büyük favoilerine eklemiş bu twiti...hem de adı trabzonla anılırken ademin...

hayırlı olsun diyelim.buraktan kurtarır bizi.

ishak ,tarık ve necatiden biri de olabilir tabi.ama ademin favoriye eklemesi o twiti...hem de trabzona transferi gündemdeyken...o dedirtiyo.

En dogru hamle o mu olur bilmiyorum ama, fena topcu degil Adem. Neden olmasin derim.

ama "Auuww müthis oldu" da demem. Abartmasin o da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt