Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan GS TV'de konusuyor.Bu sene sampiyon olacagız,4.yıldızı takacagız diyor.Aslanım benim.

M.Denizli gelecek diye çok korktum yeminlen.

Bu değilmiydi 2 sene önce Muslera'nın elleri küçük diyen.Gelir gelmez Muslera'yı satardı ligte yabancı kaleci kullanmak istemez bu andaval.

Neyseki ucuz atlattık.Bu süreçte yaptığı açıklama hiç konusu bile olmadı ama biz unutmayız.

pazartesi sezonu açıyomuşuz öyle mi canolar

BrsTt-TCUAAtFyc.jpg

Mancini aciklandiginda tereddütlerim vardi. Farkli bir kisilikti cünkü.

Ama Prandelli gercekten daha farkli benim icin. Öncelikle mütevazi ve babacan bir kisilik.

1.750 Milyon´a gelmesi de, Türkiye ve Galatasaray´a olan bakis acisini gösteriyor bence.

3 Milyon isteseydi de verirdi Ünal Aysal. Bunu hepimiz biliyoruz. Mütevazi, adam gibi adam gercekten.

Mancini´yi seven oyuncular, Prandelli´nin ayagina kapanir diye düsünüyorum. Hersey güzel olacak.

Mancini aciklandiginda tereddütlerim vardi. Farkli bir kisilikti cünkü.

Ama Prandelli gercekten daha farkli benim icin. Öncelikle mütevazi ve babacan bir kisilik.

1.750 Milyon´a gelmesi de, Türkiye ve Galatasaray´a olan bakis acisini gösteriyor bence.

3 Milyon isteseydi de verirdi Ünal Aysal. Bunu hepimiz biliyoruz. Mütevazi, adam gibi adam gercekten.

Mancini´yi seven oyuncular, Prandelli´nin ayagina kapanir diye düsünüyorum. Hersey güzel olacak.

Nerede yazıyor 1.750 olduğunu?

Bulamadım

Her galibiyetten sonra gökyüzüne kisa bir bakis atar Reis. Karisi icin.

Ali Sami Yen´de bol bol görecegiz insallah.

Baskan a gore pazartesi basliyormusuk..

Bruma nasıl dönecek onu merak ediyorum.Hazır mıdır acaba,ne durumda sakatlığı?Göstersin Prandelli'ye kendini.Prandelli sevecektir Bruma'yı.Genc topcuların gelisimine katkıda bulunan bir hoca.Bruma'yı en iyi sekilde kullanacaktır.Umarım atlatmıstır sakatlıgı.Bruma-Olcan Türkiye icin gayet etkili bir kanat hattı.Genel olarak iyi bir takımız zaten.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vikiFRDBjVg[/media] rıdvanı kimse sevmez ama doğruları konuşmuş.bruma messi,ronaldo kadar olmasa da çok iyi seviyelere gelecek bi futbolcu.

bruma 19 yaşındaki bi futbolcu için çok fazla valla. şimdi kim var böyle herkesi geçip kaleye giden..real maçı,kupa maçı gözünüzün önüne gelsin bi..evet sterling var liverpolda mesela..ama bruma ondan bile daha iyi olabilir.yani potansiyeli büyük.

Emre Çolak, İspanya yolcusu!

Galatasaray'da genç yıldız Emre Çolak'ın gelecek sezon İspanya Ligi'nde bir takımda forma giyeceği iddia edildi.

Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la transfer konulu bir görüşme yaptığı ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili görüş aldığı öğrenildi.

Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında Emre Çolak'ın da olduğu ancak Aysal'dan "Emre İspanya'ya gidecek" cevabını aldığı belirtildi...

Konuyla ilgili ulaştığımız Emre Çolak'ın menajeri Ali Egesel ise, "Bu konuda yorum yapmayacağım" dedi. (maraton.com.tr)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt