Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak, İspanya yolcusu!

Galatasaray'da genç yıldız Emre Çolak'ın gelecek sezon İspanya Ligi'nde bir takımda forma giyeceği iddia edildi.

Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la transfer konulu bir görüşme yaptığı ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili görüş aldığı öğrenildi.

Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında Emre Çolak'ın da olduğu ancak Aysal'dan "Emre İspanya'ya gidecek" cevabını aldığı belirtildi...

Konuyla ilgili ulaştığımız Emre Çolak'ın menajeri Ali Egesel ise, "Bu konuda yorum yapmayacağım" dedi. (maraton.com.tr)

Gitmesede Riza amcaya veririz Emreyi :D

Emre Çolak İspanya'da fiziğini ve futbolunu geliştirebilir gitsin

Bu sezon bizi sampiyon yapacak yol saglam bir stoper hattindan gececek. Malesef suanda Balta Semih veya Koray tandemi yetersiz, umarim Prandelli buraya saglam bir takviye yapar.. Bruma da saglam donerse, bitane de ofansif takviye yaptikmi orada fazla sIkIntI olmaz bence..

transfer olmayacak gibi görünüyor en fazla ligden bir yerli alınır.

bruma ocakta sakatlanmış. 3-4 ay sonra sahalara dönebileceği söylenmiş. yeni sezona hazır olabilir bence. çok şey bekliyorum bruma dan. ancak sol kanatta oynatılmalı.

Prandelli Ceyhun'un sözleşmesi'nin uzatılmasını istemiş.

Edit: :D

Ergin Ataman Prandelli´nin yardimcisi olsun :) Ögrensin bu isi ufaktan :)

Adem buyuk transferi olsa taraftar ne tepki verir acaba

mersinliyim, bizi 2011 de nduka ile birlikte süper lige çıkarmıştı, tüm mersin çok sever, kiralıktı alamamıtı o zamanlar bonservisini bizim süper yönetim o kadar çok sevilen adamın, çoğu maçını statta izledim ve hep istemiştim GS a gelmesini.

bigün kesin büyük takıma gelecek bence belki olcan selçuk gibi 28-30 yaşında ama o kadar beklemeden ben gelmesini isterim

istemeli bence :) geçen yıl gayet yararlı oldu yabancı sınırı varken kadroda tutulmalı

mersinliyim, bizi 2011 de nduka ile birlikte süper lige çıkarmıştı, tüm mersin çok sever, kiralıktı alamamıtı o zamanlar bonservisini bizim süper yönetim o kadar çok sevilen adamın, çoğu maçını statta izledim ve hep istemiştim GS a gelmesini.

bigün kesin büyük takıma gelecek bence belki olcan selçuk gibi 28-30 yaşında ama o kadar beklemeden ben gelmesini isterim

Bende isterim kanat-forvet tarzi var . Aradigimiz oyuncu

Kilit oyunculari kaybetmedikten sonra kadromuza güveniyorum. Gecen sene de götürürdük de, ruhsuzluk iste.

Tarik ve forvet alalim, transferi kapatalim. Bruma ve Hamit´ten de yüksek verim aliriz insallah bu sene. Ikisini de özledik.

Amrabat bence Malaga´da özgüven depolamistir. Bu sene daha faydali olacaktir. En azindan kampa bi gelsin. Sonrasina bakilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt