Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara Chedjou Töre takası falan konuşuluyordu. Rubinle böyle bir işlem yapılabilirmi.

Chedjou da gitmek istermi bilemiyorum ama iki tarafında işine yararsa tabii.

Beyler Herkes Koray-Semih ikilisi i dusunuyor bence bu sene olmamali nedenini diye sorarsaniz Koray Bu sene yada seneye patlama yaparsa Dortmund bizden Alir korayi.Onun icin sabretmek lazim o seneyi doldursun dortmund geri almaktan vazgecsin öyle 11'e koyalim.Arada sirada Oynatilir koray bence.

Zaten Semih Hakan/Koray şeklinde olmalı, yavaş yavaş oynamalı ama, geçen sezondan daha çok şans bulmalı.

Beğenmesek te çöpe atamayız Hakan'ı, bu sezon iyi maçlar çıkardı stoperde. Zaman zaman ağır kalması ve komik hataları dışında iş yapıyor yine de. Topla çıkabiliyor mesela, ayağı da düzgün. Sonuçta takımın oynayan en tecrübeli stoperi.

Korayi oynatmaliyiz....Mourinho bile Varaneyi 19 yasinda oynatiyordu....

Tarik ve Töre´yi alsinlar, bonservisi elinde bi forvet alip transferi kapatsinlar.

Olcan 4, Tarik 3-4, Töre 5, forvet (bedava) = 12-13 Milyon.

Bu kadro yeterli olacaktir. Cok fazla para harcamadan, özellikle lig icin cok etkili bir kadroya sahip oluruz.

Tasarruf da etmis oluruz.

Ben o yüzden Almeida´ya sicak baktim aslinda.

senin kadro planlamana göre biraz birseyler düsündüm.

kadroda yedek kaleci yok

stopere kontenjan durumuna göre bir yerli stoper sart, chedjou giderse yabanci da gerekli.

orta sahada yine Yekta yüksek ihtimal tek alternatif olarak kalir. Baytar Ceyhun Gündogan berbat, Furkan ise orta sahadan cok forvet arkasi. Emre Colak vitaminsizine güvenilmez, Hamit'ten de hicbirsey beklemiyorum. Tolgay Aslan, Cem Karacan, Tolga Cigerci gibi bir alternatif daha gerekli.

ofans bölgesinde ise Töre Olcan Bruma Sneijder dörtlüsü gayet iyi. bunlarin haricinde elimizde;

engin baytar-furkan-oguzhan kayar-emre colak-hajrovic-aydin-yigit-endogan-amrabat-ontivero-serdar eylik

bu isimler var. yabancilarin hicbiri ise yaramaz. yerlilerden furkan emre aydin dörtlüsü sezonda 2 gol 2 asist bile yapamayacak futbolcular. genc oyuncular ise bizde oynayamaz.

tek forvet oynayacagimiz icin en önemlisi forvetin gerisindeki atak oyunculari. bu sebeple bruma'ya fazla yük bindirmeyecek bir yabanci hücum oyuncusu sart, böyle yildiz falan diyor ya gazeteler iste öyle biri. bruma-yabanci-töre-olcan-sneijder 5 tane klas futbolcumuz olur. alternatif yerli ise elimizdeki gereksiz elemanlar olur. uefa'ya verilecek listede mecburen alt yapidan 2-3 adam olmasi lazim diye bi kural vardi sanirim.

Zaten Semih Hakan/Koray şeklinde olmalı, yavaş yavaş oynamalı ama, geçen sezondan daha çok şans bulmalı.

Beğenmesek te çöpe atamayız Hakan'ı, bu sezon iyi maçlar çıkardı stoperde. Zaman zaman ağır kalması ve komik hataları dışında iş yapıyor yine de. Topla çıkabiliyor mesela, ayağı da düzgün. Sonuçta takımın oynayan en tecrübeli stoperi.

Koray patlama yaparsa Dortmund kapar benden demesi Gelecegin hummelsi olur bu koray.Korayda o potansiyel var Koray belki tecrubesiz ama İleriye iyi paslar cikartiyor.İlerde daha cok gelistirirse Al sana stoper :)

Bir ara Chedjou Töre takası falan konuşuluyordu. Rubinle böyle bir işlem yapılabilirmi.

Chedjou da gitmek istermi bilemiyorum ama iki tarafında işine yararsa tabii.

Böyle bir takas olur da + tarık'da gelirse tadından yenmez.. tabi bide üstüne prandelli'nin isteği doğrultusunda alınacak, 3'lü defansta dahi sırıtmadan oynayacak yetenekte stoper şart oğlu şart..

Bruma 11'de oynayacak hale gelene kadar (sakatlık tamamen atlatılmış mı, kampta izlenecek tabi)

Muslera

Veysel Semih/Koray Hakan/Chedjou Tarık

------------Melo------Selçuk------------

-----------------Sneijder------------------

Olcan--------------------------Telles/Amrabat

-------------------Burak---------------------

Bruma gelince de Tarık'ı sağ beke çeker, Telles'i de sol beke çekeriz.

En ideal budur bu sezon için en az maliyetle.

Ya da Tarık sağ bek, Telles sol bek, Bruma gelene kadar Amrabat 11'de, tabi defansın ikisi de yerli olacak.

Prandelli de Mancini gibi güçlü topçuları sever. Ceyhun'un sözleşmesi uzatılırsa şaşırmam.

Tapatalk

ulan sarpla vargasin ne alakasi var bari muslera ile orhan aki kiyaslayin tam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt