Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
koray o.toprak kazmasindan her turlu daha iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki bize söyler misin renktaş ne tarz bek oyuncuları oynatılır 3'lü savunmada
Beyler Herkes Koray-Semih ikilisi i dusunuyor bence bu sene olmamali nedenini diye sorarsaniz Koray Bu sene yada seneye patlama yaparsa Dortmund bizden Alir korayi.Onun icin sabretmek lazim o seneyi doldursun dortmund geri almaktan vazgecsin öyle 11'e koyalim.Arada sirada Oynatilir koray bence.
Futbol Gundemi @FutbolGundemi 24 dk.
Galatasaray'ın yeni TD. Prandelli, Juan Vargas ve Antonio Cassano'yu istiyor! (Tuttomercato)
Futbol Gundemi @FutbolGundemi 24 dk.
Galatasaray'ın yeni TD. Prandelli, Juan Vargas ve Antonio Cassano'yu istiyor! (Tuttomercato)
Tarik ve Töre´yi alsinlar, bonservisi elinde bi forvet alip transferi kapatsinlar.
Olcan 4, Tarik 3-4, Töre 5, forvet (bedava) = 12-13 Milyon.
Bu kadro yeterli olacaktir. Cok fazla para harcamadan, özellikle lig icin cok etkili bir kadroya sahip oluruz.
Tasarruf da etmis oluruz.
Ben o yüzden Almeida´ya sicak baktim aslinda.
amrabat forvet olarakta düşünülebilir bence
amrabat forvet olarakta düşünülebilir bence
Zaten Semih Hakan/Koray şeklinde olmalı, yavaş yavaş oynamalı ama, geçen sezondan daha çok şans bulmalı.
Beğenmesek te çöpe atamayız Hakan'ı, bu sezon iyi maçlar çıkardı stoperde. Zaman zaman ağır kalması ve komik hataları dışında iş yapıyor yine de. Topla çıkabiliyor mesela, ayağı da düzgün. Sonuçta takımın oynayan en tecrübeli stoperi.
Bir ara Chedjou Töre takası falan konuşuluyordu. Rubinle böyle bir işlem yapılabilirmi.
Chedjou da gitmek istermi bilemiyorum ama iki tarafında işine yararsa tabii.
Huzur evimi lan burasi. Vargas = Sarp
Huzur evimi lan burasi. Vargas = Sarp