Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bunu yazdığım için bana gülerler ama +3 için ben Ekvator'lu Ener Valencia diyorum.İş yapar yedek kalmayı da sorun etmez.

senin kadro planlamana göre biraz birseyler düsündüm.

kadroda yedek kaleci yok

stopere kontenjan durumuna göre bir yerli stoper sart, chedjou giderse yabanci da gerekli.

orta sahada yine Yekta yüksek ihtimal tek alternatif olarak kalir. Baytar Ceyhun Gündogan berbat, Furkan ise orta sahadan cok forvet arkasi. Emre Colak vitaminsizine güvenilmez, Hamit'ten de hicbirsey beklemiyorum. Tolgay Aslan, Cem Karacan, Tolga Cigerci gibi bir alternatif daha gerekli.

ofans bölgesinde ise Töre Olcan Bruma Sneijder dörtlüsü gayet iyi. bunlarin haricinde elimizde;

engin baytar-furkan-oguzhan kayar-emre colak-hajrovic-aydin-yigit-endogan-amrabat-ontivero-serdar eylik

bu isimler var. yabancilarin hicbiri ise yaramaz. yerlilerden furkan emre aydin dörtlüsü sezonda 2 gol 2 asist bile yapamayacak futbolcular. genc oyuncular ise bizde oynayamaz.

tek forvet oynayacagimiz icin en önemlisi forvetin gerisindeki atak oyunculari. bu sebeple bruma'ya fazla yük bindirmeyecek bir yabanci hücum oyuncusu sart, böyle yildiz falan diyor ya gazeteler iste öyle biri. bruma-yabanci-töre-olcan-sneijder 5 tane klas futbolcumuz olur. alternatif yerli ise elimizdeki gereksiz elemanlar olur. uefa'ya verilecek listede mecburen alt yapidan 2-3 adam olmasi lazim diye bi kural vardi sanirim.

Kaleci Hakan Arikan olur zaten büyük ihtimalle. Ufak detaylari yazmadim ben.

Bence "O olmaz, bundan birsey olmaz" diyecegimize, bazi oyunculardan daha fazla verim almaya calismaliyiz.

Prandelli böyle bir hoca zaten. Mesela Hamit "Bundan hicbir olmaz" diyebilecegimiz bir oyuncu degil. Faydalanmaliyiz.

Burak - Umut ikilisi su anda cok yetersiz. Oraya mutlaka bir hamle yapilmali. Komik olur zaten yapmazsak.

Şimdi bunu yazdığım için bana gülerler ama +3 için ben Ekvator'lu Ener Valencia diyorum.İş yapar yedek kalmayı da sorun etmez.

Niye gülelim arkadas ya, gayet mantikli bir transfer olur. Dünya kupasinda iyi oynadi. Is yaparmi bilmem, ama yine... Almeidada bizde yaparmi onuda bilmem.

Kaleci Hakan Arikan olur zaten büyük ihtimalle. Ufak detaylari yazmadim ben.

Bence "O olmaz, bundan birsey olmaz" diyecegimize, bazi oyunculardan daha fazla verim almaya calismaliyiz.

Prandelli böyle bir hoca zaten. Mesela Hamit "Bundan hicbir olmaz" diyebilecegimiz bir oyuncu degil. Faydalanmaliyiz.

Burak - Umut ikilisi su anda cok yetersiz. Oraya mutlaka bir hamle yapilmali. Komik olur zaten yapmazsak.

Mevlüt olmuyorsa mecburen yedek bekleyecek bir yabanci sart. Bu isim Almeida'dan daha iyi biri olsun mümkünse.

Hamit'i mecburen kadroda tutacagiz bu sene. Bakalim. Orta sahaya ekstra transfer gerekli diye düsünüyorum.

la arkadas ya, herkes oyuncularini cok abartiyorlar 15 milyon avro nedir lan bir enner valencia icin.

Chedjou yedekte oturtmak için fazla maliyetli bi adam. Bi şekilde elden çıkarmak gerek.

Tapatalk

Valencia için klübüne 4 milyon cash para çeksen özel uçakla yollar Meksika'dan...

Juan-Manuel-Vargas-EFE.jpg

bizde vargas alindik demedik zaten,sarp nereee vargas nere oyle benzetme olmaz dedik

sarp.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt