Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 lü defans oynayacak kanat oyuncusu telles ve olcan olur diyelim. bruma nın oynama ihtimali kalmıyor taktiksel olarak.

muslera

semih zan koray

olcan selçuk melo telles

şino

burak umut/mevlüt

yabancı forvet ya da stoper olabilir. bruma santrafor oynayabilir mi?

Juventus defansını olduğu gibi monte etti

ve bunu karşılığında elenerek büyük bir hata yaptığını gördü

o maç boyunca kanatları bir defa doğru düzgün ofansa çıkamadı

Biz neden 3lü savunma gibi bi fantezi yapıyoruz onu anlamadım :D

Tapatalk

Mevcut kadronun form durumu iyi olsun yeter ki, baska birsey istemez.

Gecen sene Melo ve Sneijder disinda herkesin form durumu kötüydü.

Muslera kötü basladi, Selcuk son 2-3 maca kadar kötüydü, Burak eski Burak degildi vs.

Semih, Umut vs. uzar gider yani.

Prandelli su oyunculardan en yüksek verimi alsa bile, biz hedeflerimize ulasiriz zaten.

Şeju işte. Geriden oyun kurmasında sorun yok bu adamın, yer tutmada da sorun yaşamıyor pek ama birebirde kevgir. 3lü savunmanın göbeği için uygun o yüzden.

Tapatalk

Chedjou olabilir ama bu seferde yabancı sınırlamasına takılıyoruz

Muslera - Chedjou - Melo - Sneijder ile 4'ü bulduk geriye kalan 1 isim Bruma mı yoksa Telles'mi olacak

Prandelli 7-8 kişilik ekibiyle geliyormus

@twtmel

forumdaşlar 3lü 5li 2li düzenler filan yazıyor brumayı kenarda bırakıyorsunuz sinirleniyorum.

Konu 3-5-2'den açıldı o yüzden Mertcan :)

bence bu sene Prandelli bizde çoğu maçta defansı 3'lü yapıp ofansif gücü arttırmak isteyecek

3 lü savunma oynayacak olursak en derli toplu kadro

Muslera

Semih Chedjou Koray

Olcan Selçuk Melo Telles

Sneijder

Burak Berk

Şeklinde olur şu anda eldeki adamlarla. Ama yazarken bile Olcan'a haksızlık yaptığımı hissettim.

Tapatalk

3 lü savunma oynayacak olursak en derli toplu kadro

Muslera

Semih Chedjou Koray

Olcan Selçuk Melo Telles

Sneijder

Burak Berk

Şeklinde olur şu anda eldeki adamlarla. Ama yazarken bile Olcan'a haksızlık yaptığımı hissettim.

Tapatalk

Kadro güzel Koray ve Berk'in oynamasını çok istiyorum

ama açıkçası o bölgelere transfer yapmalıyız Tarık ve Mevlüt ile müthiş bir derinlik katarız kadroya

Telles ve Bruma değişmeli oynayabilirler

3-5-2nin sağında dünya futbol tarihi boyunca sol ayaklı oyuncu oynatan bir tane futbol takımı mevcut mu acaba

Çeptalk

Berk'in oynamasını çok istiyorum

ama açıkçası oraya Mevlüt müthiş olur

Telles ve Bruma değişmeli oynayabilirler

Berk'i oraya top indirip dağıtabilecek bi stili olduğu için yazdım. Ayakları çok iyi, üzerine düşülürse iyi yerlere gelir. Mevlüt'ün bunu yapabileceğini sanmıyorum. Burak Berk ikilisi Gilardino Tony tipine daha yakın.

Tapatalk

3-5-2

----------------------------------------------muslera-------------------------------------

-----------------------------------------------chedjou-------------------------------------

----------------semih---------------------------------------------------koray------------

----------------------------melo----------------------------selçuk-----------------------

--------veysel----------------------------------------------------------------olcan--------

---------------------------------------------------sneijder-----------------------------------

-----------------------------burak-----------------------------yabancı forvet X---------

4-2-3-1

-------------------------------------------------------muslera---------------------------------------

-------veysel--------------------------semih----------------------koray-------------telles----

------------------------------------------melo---------------------------selçuk---------------------

-------------bruma--------------------------------sneijder-------------------------------olcan----

-------------------------------------------------------burak----------------------------------------------

-------------------muslera------------------------ Yedek: H.Arıkan,H.Balta,Eboue,Yekta,Bruma,Amrabat,Umut,Burak/Mevlüt

tarık------semih----------ched-----------telles

-----------------melo--------selçuk--------------

töre-----------------sneijder-----------------olcan

----------------------burak/Mevlüt---------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt