Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde belki bruma varken oynaması zor ama en azından kupa maçlarında oynar.

Zaten 8 yabanci hakkin var. Yani 3 yedek. Kadroda tutulan her yabanci baya sans bulur. Sadece kupada degil.

O yüzden kalacak yabancilari iyi secmek lazim. Risk alma lüksümüz yok. Kiralasinlar, madem cok güveniyorlar.

Su durumda Amrabat´a daha cok güvenirim acikcasi.

3-5-2'nin ülkede ve bizim takımda başarısızlığa mahkum olduğunu Mancini ilk denediği andan itibaren söylemiştim. Yine söyleyeyim. Prandelli de 3-5-2 fantezilerine girerse hem kendine hem bize yazık eder. Sadece açıp Mancini 4-2-3-1 oynadığında neler yapmış, 3-5-2 oynadığında neler yapmış bir baksın yeter.

Tanimiyorum ekibini. Kondisyoneri iyi olsun da. Keske Scott Piri gitmeseydi. Memnunduk ondan.

Gerci Türkleri yetistiriyor falan filan diyorlardi, kaldi öyle.

mancini'nin ekibi football manager'da çok iyi salsano, carminati filan süper adamlar oyunda gerçekte bilemiyorum tabi ama prandelli'nin kondisyoneri oğluymuş galiba.

kondisyonerin her zaman amerikalı olmasından yanayım bakın amerika takımına 34 yaşındaki Jones ile 120. dakika ayakta kalıyor müthiş kondisyonları var

Transfermarkt adlı sitede fb ile aramızda kadro değeri olarak 27 milyon fark oldu :D

Olcanin forma numarasi 29 olacak.

hayirli olsun.

Tarik de gelse cok iyi olur.

Klinsmannin kondiyson antrenöri cok iyi,dünyanin en iyilerinden keske onlar alsak. :D

3-5-2'nin ülkede ve bizim takımda başarısızlığa mahkum olduğunu Mancini ilk denediği andan itibaren söylemiştim. Yine söyleyeyim. Prandelli de 3-5-2 fantezilerine girerse hem kendine hem bize yazık eder. Sadece açıp Mancini 4-2-3-1 oynadığında neler yapmış, 3-5-2 oynadığında neler yapmış bir baksın yeter.

Çok zor bir sistem 3-5-2

oynayacaksak mutlaka iş bitirici bir forvet ve libero özellikli bir stoper daha lazım.

-------------------------------------Muslera------------------------------------------

-----------Semih------------------Transfer--------------------Chedjou----------

--Emre--------------------------------------------------------------------Olcan------

----------------------Melo----------Inan----------------Sneijder---------------------

-------------------Huntelaar---------------------------Burak---------------------------

ancak oynayabilir ki ne derece başarılı olur yine tartışılır.

Ki 6 yabancı oluyor yine.

Erdogan dövmeleri görünce kan beynine sicradi, sonra "saglik maglik" diye kivirmaya basladi.

Hersey senin istedigin gibi olmak zorunda mi? Ayrica sana ne? Cocuk da Galatasaray altyapisindan.

Caiz degil demiyor da, saglik maglik diye kiviriyor. "Fatih" diyor, aninda kosuyor.

Hepsinden nefret ediyorum valla. Ayirmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt