- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
bence 10 milyon eurodan aşağıya bırakmazlar
dogrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence 10 milyon eurodan aşağıya bırakmazlar
Ekli dosyayı görüntüle 16045 Kadro böyle olmalı hiç maceraya gerek yok stopere alabilirsek ömer toprak alınmalı .yedekte amrabat chedjou ve 1 tane yabancı forvet olmalı almeida yada niasse olabilir osvaldoya hiç gerek yok.Bruma şu takımda adam eksiltebilen tek oyuncuydu geçen sene ve sakatlanmasa belki farklı yerde bitirirdik ligi ama bakıyorum burda herkes adamı harcamış . ben takımın başında olsam tahtaya yazıcağım ilk adamlardan biri bruma olur . elimizde cevher var ama işleyemiyoruz.
Aynen, Eboue bile zorlandı o pozisyonda, çok zor onu oynamak hele ki ters ayakla, 10 numara tarzı bir oyuncu iken.
Maceranın anlamı yok, 5+3 için en ideal budur, Bruma hazır değilse, hazır olana kadar Amrabat olur ya da Telles önde oynar, Tarık'ı sola çekip sağa Veysel'i koyarsın.
Bu yabancı forvet hastalığını geçelim artık, bu sene için geçelim.
Unuttuğunuz bir durum var, +3'e koyduğunuz adamlar, 5 yabancının pozisyon olarak alternatifi değil, yani direk değişiklik yapamıyorsun, diğer bölgelerle de oynaman gerek ve bunun için yeterli kalitede yerli oyuncun yok.
Atıyorum Bruma'yı oyuna almak için oyun şeklini değiştirmen gerekiyor mesela tamamen.
tamam kendini geliştiremiyor ama 2011-12 de enginle birlikte şampiyonluğun en önemli isimlerinden biriydi haksızlık yapmayalım sol tarafta çok etkili oynadı o sene
yedeklerde bir ne bileyim, pablo osvaldo olabilir ama yedekde durmaz adam o da var.
Ya su chedjou yu elden cikarsak yabancı sınırlaması icin ilk onbir icin cok yrteneksiz bence dk rezaletti dany konusuna hic girmiyorum yaşıyormu yasiyorsa hala takimda olmasi bile beni delirtiyor hadi ambrabati lucasi gectim ched dany ikilisi ilk gonderilicekler listesinde basi cekmeliler giderler ise yabanci tecrubeli bir stoper sart tabi
Yedekte durabilecek adam lazım, bonservisi elinde olan ya da kiralayabileceğin, "nöbetçi golcü" gibi hani. İşe yarayacak bir adam.
Yedekte oturmayacak adamı alırsan takımın sistem falan kalmayacak ikisi oynasın diye yine Burak kanada falan geçecek.
6 yerli koyamıyoruz sahaya, Burak'ı beğenmesek te, bunlardan biri olacak her türlü.
Zor işimiz, bu 5+3 en çok bizi yoracak gerçekten.
o sene 2 3 maçta katkı verdi.2. yarı ise yattı.O gün bugündür piyasada yok.O seneki son manisa maçında selçuk resmen tekme tokatla dışarı attı.Emre den bir yol olmaz.İlk 18 e alıncak topçu değil.Onu gerek canlı gerekse tv den izledim.Bir gram katkısı yok 2.5 yıldır.Hala gelişcek diye bekliyorsunuz.Bugün Galatasaray onu serbest bıraksın dandirik bir anadolu kulübü alır 2 3 maç sonra yaptığı hatayı anlar kadroya giremez bir daha
Yedekte durabilecek adam lazım, bonservisi elinde olan ya da kiralayabileceğin, "nöbetçi golcü" gibi hani. İşe yarayacak bir adam.
Yedekte oturmayacak adamı alırsan takımın sistem falan kalmayacak ikisi oynasın diye yine Burak kanada falan geçecek.
6 yerli koyamıyoruz sahaya, Burak'ı beğenmesek te, bunlardan biri olacak her türlü.
Zor işimiz, bu 5+3 en çok bizi yoracak gerçekten.
aynen onu diyorum, super sub gibi birisi lazim...amrabat? belki. almeida bence durur yedeklerde ama istemiyorlar cogu.
gerek yok bence aldığın stoperi ilk 11 oynatamıcaksan eğer chedjou yedek için yeterlidir
Herkesin aklında küme düşen Ankaragücü maçı ve İBB maçındaki güzel golü, 2-3 maçtaki iyi oyunu kalmış. Bir de Samsun maçında Baros'a orta yapmıştı.
O zamandan beri ortada yok, oynamadan sakatlandı falan hatta.
Tamam vermiyorsak bir yere dursun kenarda, zamanı gelince oynasın ama en fazla Sneijder'in yerine.
Ya su chedjou yu elden cikarsak yabancı sınırlaması icin ilk onbir icin cok yrteneksiz bence dk rezaletti dany konusuna hic girmiyorum yaşıyormu yasiyorsa hala takimda olmasi bile beni delirtiyor hadi ambrabati lucasi gectim ched dany ikilisi ilk gonderilicekler listesinde basi cekmeliler giderler ise yabanci tecrubeli bir stoper sart tabi
Lucas çok genç zaten gitmesin en kötü kiralık, Ambrabat ta genç.sayılır ve piyasası var yanlız bu Chedjou ya nasıl bu kadar para verdik aklım almıyor bari 3 e 5 e bakmadan versek Dany ve Eboueyi saymıyorum zaten Muslera,Sneijder,Telles,Melo,Bruma,forvet,defans,Ambrabat olabilir
katılmıyorum bence o sene çok iyiydi pas trafiğinde enginle birlikte selçuk ve melonun yükünü azalttılar selçuk-melo ikilisi gol anlamında bize katkı sağladı