Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osvaldo deyince aklıma sayılmayan ama attığı bu muhteşem gol geliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7ux2blCrYeg[/media]

Bence bonservisini alamıyorsak kesinlikle kiralamalıyız zaten takımı yıllığından kurtulmak ve kiralama bedeli alıp para kazanmak isteyecektir.

Mevlüt Erdinç'e yüksek bir meblağ isteniyorsa , Muhammet Demir'in alınması çok daha doğru olur diye düşünüyorum.

Tabi uzun vadede Enes Ünal , Ozan Tufan gibi potansiyeller kaçırılmamalı ...

Gerekirse hülle yolu ile evvela yurt dışına ucuz bir meblağ ile çıkarılmalı ardından yarım sezon sonra parçalı forma giydirilmeli.

ondan sonra muhammed demiri istiyorsun :D anlamadim bir türlü, neyse uykumuzda geldi heralde, iyi geceler

Stilleri farklı oyuncular..

Muhammet Demir sürekli sakatlığa kurban gitti . Ülkede top tekniği en iyi forvetti belkide asıl Mevlüt gelirse üç tane aynı tip santraforumuz olur.

tiago motta geliyormus

Bu Muhammet 5 yıldır gelişecek diye bekliyor herkes tık yok hala. Bahanesi de sakatlıklar. Bi futbolcu sürekli sakatlaniyorsa doğru çalışmayla zayıf noktalarını kapatır. Çalışmayı sevmeyen bi yapısı olduğunu düşünüyorum. Aydın gibi süper yetenek olarak kaybolup gider.

Wes

Olcan Burak Osvaldo

Skorer kanat!olur

* LG G2 Tapatalk *

burak-osvaldo

wes

selcuk - melo - tiago motto- olcan

telles-semih-koray-hamid

kaleci yok !

Bu Muhammet 5 yıldır gelişecek diye bekliyor herkes tık yok hala. Bahanesi de sakatlıklar. Bi futbolcu sürekli sakatlaniyorsa doğru çalışmayla zayıf noktalarını kapatır. Çalışmayı sevmeyen bi yapısı olduğunu düşünüyorum. Aydın gibi süper yetenek olarak kaybolup gider.

Ya da sıkıntı Antep'de..

Servet%C3%87etin.JPG

Necati gelirken kap gel

prandelli avatarları osvaldo olmus

Cenk nasil bakıyorsa kendine o da baksın. Hoş ben Cenk'i de beğenmiyorum da. Olcan'da oynadı bu Antep'te. Bu adamlar baska yerde mi antrenman yapti, maca çıktı?

Bilmiyorum ben üstünü karalamadan önce farklı bir yerde denemesini istiyorum..

Sakatlıktan çıktığı anda varını yoğunu koymaya çalışıp 6 ay sakatlanıyo gene.

Balotelli gelmeyeceğine göre Osvaldo iyidir ama biraz kafada var sanki . Daha geçen de southampton'da takım kaptanlarından birini dövmüş .

Bilmiyorum ben üstünü karalamadan önce farklı bir yerde denemesini istiyorum..

Sakatlıktan çıktığı anda varını yoğunu koymaya çalışıp 6 ay sakatlanıyo gene.

İstediği kadar yetenekli olsun bu kadar kırılgan oyuncuya bel baglamaz buyuk takimlar. Besiktas o hatayi Koybasi'nda ve Pektemek'te yapti sonucu ortada. En fazla kalburustu Anadolu topcusu olur sakatliklarina care bulmazsa. Tabi simdiden kroniklesmediyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt