Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik yasina göre etkili bir bek. Süratli ve teknik. Illaki ögrenecegi cok sey var, ama potansiyeli yüksek.

Sag bek, sol bek ve aciklarda oynatabilecegimiz yeteneklerde bir futbolcu.

Mevcut durumda en kilit transferlerin basinda geliyor Tarik. Parasi neyse versinler, kaptirmasinlar.

Ayrıca bizde oynarken Anadolu takımındaki gibi ligde sürekli baskı yemeyecek, teknik, süratli, bindirme, seri pas. Mutlaka alınmalı.

KAP'ta görmeden inanmam.Ben bastan beri Sener'i istiyordum esasında.Ama belli ki bizimkiler onu istemiyor.Tarık'a cökmek lazım o takdirde.Baya elzem.Sabri ile Veysel ile gitmez bütün sezon.Gerci Veysel'i begeniyorum.Tarık gelirse ligde sagda Veysel solda Tarık yapıp yabancı hususunda rahatlayabilir,hücumda yabancı kullanabiliriz.

Bir de işin kaptırma olayı da var şimdi, Gökhan Gönül transferinden ders alamadık demek ki hala derim almazsak.

Şikecilerin alacağını düşünmüyorum açıkçası, Gökhan-Caner varken yedek oturmaya gitmez orda.

Ha bence Tarık > Gökhan (kronik)

Tarik gelsinde, gerisi aslinda hic umrumda degil, Hakan, Necati falan bos isler

KAP'ta görmeden inanmam.Ben bastan beri Sener'i istiyordum esasında.Ama belli ki bizimkiler onu istemiyor.Tarık'a cökmek lazım o takdirde.Baya elzem.Sabri ile Veysel ile gitmez bütün sezon.Gerci Veysel'i begeniyorum.Tarık gelirse ligde sagda Veysel solda Tarık yapıp yabancı hususunda rahatlayabilir,hücumda yabancı kullanabiliriz.

Tarik semih koray telles cok genc oluyor

Veysel semih x tarik x yerine bi komutan lazim bize . Tellesi de cok seviyprum ama bir sene daha dayansin sonra tff gider yabanci siniri degisir

Şikecilerin alacağını düşünmüyorum açıkçası, Gökhan-Caner varken yedek oturmaya gitmez orda.

Ha bence Tarık > Gökhan (kronik)

Gitmez gibi bir durum yok, Alper örneği de mevcut, kulübün menfaatleri doğrultusunda satarız diyorlar, yani oyuncunun isteği önemli değil onlar için.

Maalesef oyuncular da bu düşünceye sahip olmuyor genelde.

Önerdiğim adamların hepsinin sözleşmesi seneye bitiyor.

1.Muslera satılırsa sözleşmesi seneye bitecek olan Fransa Milli Takımı 3.kalecisi Stephan Ruffier (St.Etienne)

2.Chedjou'yu Rusya'ya ya da Fransa'ya satabilirsek (misal, Töre için Chedjou+2/3m euro önerebiliriz) sözleşmesi seneye bitecek olan Adil Rami ya da Rolando ya da Astori

Genel Öneriler

1.Kanatları yani açıkları Türklere teslim etmek belki en fazla 1 yabancı kanat bulundurmak. (olcan, sercan saraer, töre, XX)

2.Sol beke(kanadı tek başına kullanabilecek hızlı olanlar) yerli alternatif Ömer Bayram, İshak, ERDİN DEMİR (?)

3.Chedjou'yu Gökhan Töre için takasta önermek Chedjou + 2ya da 3m euro.

4. Mevlüt için Dany + 4m euroya çıkmak.

5. Tarık için Yiğit + Furkan + Umut Gündoğan + para

6. Tolgay'ı almaya çalışmak.

7. Amrabat ve Ontiveiro'yu satmak toplamda 5m euro getirebilirler.

6. Bruma'ya 10-12m üstü Sneijder'e +13-15m tekilif gelirse satıp, ne Bruma gibi çocuk ne de yaşlı yabancı yerine 23-26 yaş aralığında iyi 2 yabancı almak.

Pra,İtalyan bir stoper getirecek diyor gazeteler. Astori,Paletta adaylar sanırım.

Paletta sert havadan iyi yaşı iyi ama çok ağır.

1.Adil Rami

2.Rolando

3.Astori derim. Hatta Chedjou'yu satıp son tercih Rholdfo'yu opsiyonlu KİRALARDIM.

Gitmez gibi bir durum yok, Alper örneği de mevcut, kulübün menfaatleri doğrultusunda satarız diyorlar, yani oyuncunun isteği önemli değil onlar için.

Maalesef oyuncular da bu düşünceye sahip olmuyor genelde.

Gitmez derken ''yedek oturmaya''. Ha zaten şikeciler almaz.

Emre belesoglu icin gerekceli karar aciklanmis . Zokoraya f.. n.... Dedigi kabul edilmis . 2 yila kadar hapis isteniyor

Orta saha göbeğe iki yönlü (Emre, Selçuk, Appiah, Fernandinho, Ramires, Aurelio Cabaye tarzı) bir adam ŞART.

melo-selçuk nereye kadar?

Nesi olumsuzmus? Cok cok dogru bir yaklasim. Adam futbolcularla bire bir vakit gecirmeden, futbolculari taniyip ne yapip ne yapamadiklarini gormeden transfer istemiyor. Demek ki sirf oyuncu aldirmak icin aldirmak yerine, yalnizca ihtiyac duydugu yerde isabetli transferler isteyecek. Son derece iyi, yeter ki kulup sonra onun dedigi adamlari alsin, belli ki oyle fazla para harcatmak gibi bir istegi yok zaten.

Isin komigi, Aysal'in da cikip "bizden transfer istemedi" demesine ragmen, basladilar gene her yerde "2 oyuncu istedi, 3 oyuncu istedi" diye haberler yapmaya.

ligi çok kolay görüp küçümsemesine olumsuz dedim diğer fikirlerinde tabiki haklı

Transfermarkt sitesinde arama linkini bulan var mı eskiden vardı değişmiş şimdi??

Sneijder satılırsa (min.fee ödenirse) ya çift forvet oynanıp tembel 10 numara yerine iki yönlü bir orta saha alalım, ya da 10 numara alıp yabancı forvet almayalım kanat-forvet alalım.

Gaston Ramirez'i takımda görmek isterim 24 yaşında 7-8m euro alabilirsek iyi olurdu.

Olcan transferiyle kadro şekillendi bence. Tarık,Necati,Hakanda gelecek gibi. Tarık 11 oyuncusu olur. birde Chedjou giderse İtalyan Stoper alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt