Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:happy::happy:

Harbiden boş konuşuyorsun biraz ara ver. FM oynamıyoruz burada Muslera sat Bruma sat Sneijder sat hayat size güzel vallaha.

Bruma'dan ne verim aldın?? Bonservisin tamamı bile elimizde değil, 13m euro vermişsin dünya kadar borç var, kaliteli yerli sıkıntın var, elinde yerli kaliteli kanat yoktu sadece Olcan geldi, eğer basında yer aldığı gibi verdiğimiz parayı teklif eden varsa, sistemde direkt yeri olacak bir mevkiye banko adam alırsın hazır adam alırsın. Bruma'yı 2 sene daha böyle harcarsan, zarar edip satarsın...

Sneijder formda bir ikinci devre geçirdi ama fizik olarak hala kötü, kendi dedi meksika maçında kötü oynadım 2010daki sneijder değilim çok top kaybediyorum diye... Sneijder kalırsa tek forvet oynanmalı hem iki açık hem sneijder hem çift forvet olmaz.

Sneijder 30 yaşında 2 yıl sonra elinde patlar.

Amrabat'ı geldiğinden beri gözü kapalı 90 dk 5-6 maç üstüste oynatabildin mi? 6+2de oynatamıyorsun 5+3 temi oynatcan???

Çıkın bi kafayı açın gelin yahu...

Muslera tarik semih koray telles melo selcuk sneijder osvaldo olcan burak

Arti uce ise bruma chedjou amrabat koyarim. Sampiyonlar liginde de osvaldo amrabat bruma selcuk melo telles semih chedjou tarik muslera yaparim. Amrabat bruma sl de cok alan bulup delici olacaklardir. Turkiye gibi kapanan takim zor buluruz bize karsi

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tarığı neden solda harcıyoruz ki?... telles'i de harcamış oluyoruz böylece :) yabancı stoper yerine semih-koray tandemini tercih ederim... bu çocuklar bir şekilde oynayacak... böylece tarık sağ telles sol da oynayabilir... gerektiğinde hakan/gökhan da stoper de görev yapar...

tariki solda fena bulmuyorum.

semih-koray konusunda tek bir sorum olacak. dünya futbol tarihine hangi üst seviyede herhangi bir takim iki genc stoper tandemi ile basari olmus ?

hem korayin daha ne oldugunu tam bilmiyoruz. oynadigi maclarda pekde hazir oldugunu göstermedi hic bir cekilde.

belki ilerde ve evet oynayarak gelsitire bilecek kendisini ama yaninda semihde oldugu gibi bir tercübeli bir isim olmasi gerekir.

o zamanda semihi sileceksin ilk 11den.

son olarak, balta/zan - semih/koray olacaksa zatne telles konusunda sorun kalmaz. ben sadece kaliteli yabanci stoperden yanayim. tercih meselesi tabiki

Yani kontenjan vs. benim icin cok önemli degil. Alex Telles ve Bruma ikilisini kesinlikle parlatmamiz gerekiyor yavas yavas.

Hayir, Alex Telles hakkindaki fikirler neden biraz degisti cok da anlamiyorum. Yasina göre cok etkiliydi bence.

Kötü oynadigi 1-2 mac disinda hep cok begenmistim Telles´i. Bi Chelsea maci mesela, Besiktas, Fenerbahce maclari vs.

Prandelli´nin yakin ilgisiyle bu ikilinin ilk 11´in degismezi olmalari gerektigini düsünüyorum.

1-2 sene sonra cok ciddi paralar kazanabilecegimiz futbolcular bunlar.

Tarık, aşırı overrated bir hal aldı forumda; tamam bek ihtiyacı aşikar da Tarık aradığımız adam değil bence...Ozan Tufan gibi daha yüksek potansiyel vaad eden biri niçin düşünülmüyorsa?...19 yaşında olmasına rağmen şu anda bile Tarık' tan hem fizik hem savunma özellikleri bakımından daha üstün durumda, hücuma da gayet iyi destek veriyor...Ozan olmazsa da sonraki tercih Şener olabilir, başka biri (Gurbetçi filan) bulunamıyorsa...

Tarık, aşırı overrated bir hal aldı forumda; tamam bek ihtiyacı aşikar da Tarık aradığımız adam değil bence...Ozan Tufan gibi daha yüksek potansiyel vaad eden biri niçin düşünülmüyorsa?...19 yaşında olmasına rağmen şu anda bile Tarık' tan hem fizik hem savunma özellikleri bakımından daha üstün durumda, hücuma da gayet iyi destek veriyor...Ozan olmazsa da sonraki tercih Şener olabilir, başka biri (Gurbetçi filan) bulunamıyorsa...

işte bunlar hep 5+3 :(

Valla Hacı transfer sezonu açıldı açılalı kadro nasıl kurulabilir diye düşünüyorum ve bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Prandelli çok zorlanacak bu konuda.

Stoper olarak ben Koray'dan yanayım herzaman. Evet tecrübesiz v.s ama bir yerden başlamak lazım.

Bu 5+3 saçmalığını iyi atlatabilirsek önümüzdeki sezon umudumuz şaban olmaktan çıkar daha rahat önümüzü görebiliriz diye düşünüyorum.

5+3 içinde kodraya giren veya giremeyen oyuncuların hem zihinsel hem de fiziksel olarak hazır tutulma işini nasıl becerecekler bilemiyorum.

renktas ya. bu koray almanyadan geldigi icin mi tutuyorsunuz sadece? yetenekleri ola bilirde hic hazir degil. hele Galatasaray gibi hedefleri yüksek olan takim icin cok tercübesiz ve eksikleri mevcut.

koray-balta veya zan ile tandem düsünüyorsan ve semihide siliyorsan bilemecem . semihi ben silmem ilk 11den koray icin simdilik. korayin gelisimi göstere bilecegi garantisi yok. semihin bir seviyesi var simidilik en azindan ve tercübesi.

renktas ya. bu koray almanyadan geldigi icin mi tutuyorsunuz sadece? yetenekleri ola bilirde hic hazir degil. hele Galatasaray gibi hedefleri yüksek olan takim icin cok tercübesiz ve eksikleri mevcut.

koray-balta veya zan ile tandem düsünüyorsan ve semihide siliyorsan bilemecem . semihi ben silmem ilk 11den koray icin simdilik. korayin gelisimi göstere bilecegi garantisi yok. semihin bir seviyesi var simidilik en azindan ve tercübesi.

Hacı 1 2 maç ile oyuncu seçilmez anlaşılmaz biliyorum ama bilmiyorum Koray nedense bana Semih kadar güven veriyor. Gene söylüyorum neden olduğunu bilmiyorum buna ister Almanya altyapısı de istersen de oynadığı maçlarda ki pozisyon alma ve kendine olan güveni de.

Evet dediğin gibi hiçbir avrupa takımı ŞL'de iki tecrübesiz savunma oyuncusu kullanmıyor. Yani bilmiyorum ben bu çocuğa en az Semih kadar güveniyorum.

En azından bu sene 10 15 maç çıkartması gerektiğini düşünüyorum TSL'de. Avrupa için bu sınırlamada hiçbirşey diyemiyorum çünkü TSL'de oynamayıp sadece avrupa maçları için alınacak bir yabancıya karşıyım. Eğer alınacaksa hem TSL hem de avrupada oynayacak bir yabancı olması lazım. Eğer iki turnuvada oynatacak bir yabancı almıyorsan koyacaksın Koray'ı ve sabredeceksin. Zaten 5+3 ile avrupada ilerleyebileceğin en fazla tur atlamaktır ki bunuda geçen sene o dandik savunmayla gerçekleştirdik.

Hacı 1 2 maç ile oyuncu seçilmez anlaşılmaz biliyorum ama bilmiyorum Koray nedense bana Semih kadar güven veriyor. Gene söylüyorum neden olduğunu bilmiyorum buna ister Almanya altyapısı de istersen de oynadığı maçlarda ki pozisyon alma ve kendine olan güveni de.

Evet dediğin gibi hiçbir avrupa takımı ŞL'de iki tecrübesiz savunma oyuncusu kullanmıyor. Yani bilmiyorum ben bu çocuğa en az Semih kadar güveniyorum.

En azından bu sene 10 15 maç çıkartması gerektiğini düşünüyorum TSL'de. Avrupa için bu sınırlamada hiçbirşey diyemiyorum çünkü TSL'de oynamayıp sadece avrupa maçları için alınacak bir yabancıya karşıyım. Eğer alınacaksa hem TSL hem de avrupada oynayacak bir yabancı olması lazım. Eğer iki turnuvada oynatacak bir yabancı almıyorsan koyacaksın Koray'ı ve sabredeceksin. Zaten 5+3 ile avrupada ilerleyebileceğin en fazla tur atlamaktır ki bunuda geçen sene o dandik savunmayla gerçekleştirdik.

es ese kiralik verilsin. tarik ile pazarlikda kunlanirsin. es es savunma düzeni ve ertigrul saglam faktörü ile gelisimi icin uygun bir kulüp olur.

1-2 sene oynayip gelsin koray. sonra semih-koray olurmu düsüne biliriz belkide bence.

bide Sampionlar ligini gec sen. avrupa 1ci liglerinde iki genc stoper yan yana göremesin. belki portugis ve hollanda bazi takimlar haric.

piyasaya tarik ismi düsdügü icin galiba. ozan tufani bende tercih ederdim.

ozanı bursa bize vermez boşuna hayal kurmayın. prandelli tarığın kasetlerini izlesin adam edebilirim derse transfer edelim bence

es ese kiralik verilsin. tarik ile pazarlikda kunlanirsin. es es savunma düzeni ve ertigrul saglam faktörü ile gelisimi icin uygun bir kulüp olur.

1-2 sene oynayip gelsin koray. sonra semih-koray olurmu düsüne biliriz belkide bence.

bide Sampionlar ligini gec sen. avrupa 1ci liglerinde iki genc stoper yan yana göremesin. belki portugis ve hollanda bazi takimlar haric.

Prandelli, Semih yerine Koray ı banko oynatırsa hiç şaşırmam, memnunda olurum...

Rankdaş bilmiyorum mantıklı gelirmi ama ben olsam Telles-Koray-Semih- Yabancı(sağ bek) yaparım. Sağlam ve tecrübeli bir sağ bek bana daha mantıklı geliyor şu durumda.

Evet doğru söylüyorsun ama onlar yapmadı diye olmayacak diye birşeyde yok.

Ben aldığın ve 1 sene kadroda tuttuğun adamı kiralık gönderme taraftarı değilim. 2 3 haftada bir hazırlık maçı ayarlasınlar hafta içi bu adamları oynatsınlar genede kiraya vermesinler. Kiraya vereceğin adamı alıyorsan anlaşmayı yapıp parasını verip adamı aldığın yerde bırakacaksın. Bu saatten sonra özellikle Türk oyuncularda bu kiraya verme olayı çok yapmacık geliyor bana helede TSL'de bir takıma göndermek hiç mantıklı gelmiyor.

Tarık ın yetersizliği ve onun yerine Ozan ın tercih edilmesi gerekliliğinden bahsetmişim; 5+3 le bu görüş arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlayamadım, Ozan Tufan Bursasporun Milli takımımızda da oynayan futbolcusu!?...

Tarık'ta Eskişehir'in ve milli takımın oyuncusu da Ozan Tufan ile Tarık'ın ne alakası var onu çözemedim.Ozan ön libero bildiğim kadarı ile milli takımda da orda oynadı yanlış hatırlamıyorsam.?

Prandelli, Semih yerine Koray ı banko oynatırsa hiç şaşırmam, memnunda olurum...

oda ola bilir tabiki. semih kolay kazanilmadi ama gercigi. baya emek harcandi semihe. ondan dolayi harcanmaz kolay kolay, bence tabiki.

en azindan daha dün gelmis ne oldugunu tam olarak bilmedigimiz genc bir koray icin harcanmaz.

ben seneye bruma telles sol kanatını görmek istiyorum osvaldo gelirse bütün sistemi baştan yazarız ne tam forvet ne tam kanat adam + yabancı forvet lüks bize şuan...

Rankdaş bilmiyorum mantıklı gelirmi ama ben olsam Telles-Koray-Semih- Yabancı(sağ bek) yaparım. Sağlam ve tecrübeli bir sağ bek bana daha mantıklı geliyor şu durumda.

Evet doğru söylüyorsun ama onlar yapmadı diye olmayacak diye birşeyde yok.

Ben aldığın ve 1 sene kadroda tuttuğun adamı kiralık gönderme taraftarı değilim. 2 3 haftada bir hazırlık maçı ayarlasınlar hafta içi bu adamları oynatsınlar genede kiraya vermesinler. Kiraya vereceğin adamı alıyorsan anlaşmayı yapıp parasını verip adamı aldığın yerde bırakacaksın. Bu saatten sonra özellikle Türk oyuncularda bu kiraya verme olayı çok yapmacık geliyor bana helede TSL'de bir takıma göndermek hiç mantıklı gelmiyor.

onlar niye yapmadigi nedenleri var mantikli cekilde. stoper tandemi olmak basit bir sey degil. hele üst seviyelerde hic degil.

yaparsin tabiki ama büyük olasikla en az 1-2 sene cok canin yanar.

cok riskli bir hamle olur. tutarsa ki cok zor hepimiz ben dahil göbek atariz. en az 10-14 yil stoper tandemiz olur.

Galatasarayda hocalik yapsam ben bu cezareti gösteremem vallahi ama. :DD

ozanı bursa bize vermez boşuna hayal kurmayın. prandelli tarığın kasetlerini izlesin adam edebilirim derse transfer edelim bence

Bunu bilmiyoruz, bir teklif ve karşılığında fiyat talebi sözkonusu olmadı bildiğim kadarıyla...Bursaspor yönetimi ve Şenol Güneş in gerçekçi bir yaklaşım göstereceğini umuyorum; kadroları iyi bir durumda değil, bütçeleri de kısıtlı...Cazip bir takas paketi ve bir miktar parayla böyle bir transferin gerçekleşmesi kulüpler ve futbolcu için çok çok iyi olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt