Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık ın yetersizliği ve onun yerine Ozan ın tercih edilmesi gerekliliğinden bahsetmişim; 5+3 le bu görüş arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlayamadım, Ozan Tufan Bursasporun Milli takımımızda da oynayan futbolcusu!?...

arkadaşım turkiyede cicinho nun yerlisi varda bizmi hatırlamıyoruz yada yada cicinho

Tarık ın yetersizliği ve onun yerine Ozan ın tercih edilmesi gerekliliğinden bahsetmişim; 5+3 le bu görüş arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlayamadım, Ozan Tufan Bursasporun Milli takımımızda da oynayan futbolcusu!?...

türkiyede üst düzey bir sağ kanat varda biz mi hatırlamıyoruz yoksa ozan gibi genç yasta parlayan sonra ucup giden akla bile gelmeyen bir cok futbolcuları sen mi hatırlamıyorsun transfer bu arkadasım transfer kumar işidir hele 5+3 için tarık da ozanda kumardır ama bu sistemle tarıkda elmasdır ozanda elmasdır sadece sen cok onyargılsın sanki ülkemizde cafular dani alvesler yetişiyorda biz gidip salih dursunu alalım diyoruz bu yabancı kısıtlamasıyla tarık basarılı olur yada olmaz sonuna kadar istediğim ve bu formayı gıymesını destekledıgım fubolcudur sen 5+3 sistemi cıkmasaydı 29 yasındaki olcanı galatasaray forması giyiceğini yabancı sınırlaması olmasaydı salih dursun gibi adamların galatasarayda alalım yeterkı yerlı olsun diye düşüncede olacağını düşürmüydün

arkadaşım turkiyede cicinho nun yerlisi varda bizmi hatırlamıyoruz yada yada cicinho

türkiyede üst düzey bir sağ kanat varda biz mi hatırlamıyoruz yoksa ozan gibi genç yasta parlayan sonra ucup giden akla bile gelmeyen bir cok futbolcuları sen mi hatırlamıyorsun transfer bu arkadasım transfer kumar işidir hele 5+3 için tarık da ozanda kumardır ama bu sistemle tarıkda elmasdır ozanda elmasdır sadece sen cok onyargılsın sanki ülkemizde cafular dani alvesler yetişiyorda biz gidip salih dursunu alalım diyoruz bu yabancı kısıtlamasıyla tarık basarılı olur yada olmaz sonuna kadar istediğim ve bu formayı gıymesını destekledıgım fubolcudur sen 5+3 sistemi cıkmasaydı 29 yasındaki olcanı galatasaray forması giyiceğini yabancı sınırlaması olmasaydı salih dursun gibi adamların galatasarayda alalım yeterkı yerlı olsun diye düşüncede olacağını düşürmüydün

Farklı şeyler söylemiyoruz...Benim mesajıma ''5+3'' diye cevap verince, Tarık yerine Ozan ın alınması yabancı sınırı açısından hatalı olurmuş gibi anlaşılacağı için düzeltme ihtiyacı hissettim, o kadar...

onlar niye yapmadigi nedenleri var mantikli cekilde. stoper tandemi olmak basit bir sey degil. hele üst seviyelerde hic degil.

yaparsin tabiki ama büyük olasikla en az 1-2 sene cok canin yanar.

cok riskli bir hamle olur. tutarsa ki cok zor hepimiz ben dahil göbek atariz. en az 10-14 yil stoper tandemiz olur.

Galatasarayda hocalik yapsam ben bu cezareti gösteremem vallahi ama. :DD

Ya davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte. Biz taraftarız bize kolay bu işler :D

ama bir tutarsa dediğin gibi iki tane 20 23 yaşında stoperin olur ki o zaman zaten elimizde tutamayız böyle adamları.

necati , hakan şükür , ümit karan , hasan kabze " 2006 "

necati , burak , umut , mevlüt " 2015 "

:troll:

Tarık'ta Eskişehir'in ve milli takımın oyuncusu da Ozan Tufan ile Tarık'ın ne alakası var onu çözemedim.Ozan ön libero bildiğim kadarı ile milli takımda da orda oynadı yanlış hatırlamıyorsam.?

Diğer arkadaş yabancı sınırından dolayı Tarık yerine Ozan tercihine karşı çıkmış gibi anlaşılacağı için öyle dedim...

Yanlış hatırlıyorsun...Bekir Ozan la karıştırmış olabilirsin, mevki ve isim itibariyle...Ozan Milli maçta sağbek olarak başladı, sonra stoper sakatlanınca stoper olarak devam etti, stoper performansı kötüydü...Ozan Tufan orjinal sağbektir...

yalnız üzülerek söylemek zorundayım bu savunma hattı bize bu yıl sayısız gol yedirir cl'yi filan düşünemiyorum hele..

Avrupa için yazmadım renktas. Bence önceliği lige vermeliyiz. Para kaynağı ligde şampiyon olmak bence en önemlisi. 4 yildizdan bahsetmiyorum ama şampiyonlar ligi şart

Bruma'dan ne verim aldın?? Bonservisin tamamı bile elimizde değil, 13m euro vermişsin dünya kadar borç var, kaliteli yerli sıkıntın var, elinde yerli kaliteli kanat yoktu sadece Olcan geldi, eğer basında yer aldığı gibi verdiğimiz parayı teklif eden varsa, sistemde direkt yeri olacak bir mevkiye banko adam alırsın hazır adam alırsın. Bruma'yı 2 sene daha böyle harcarsan, zarar edip satarsın...

Sneijder formda bir ikinci devre geçirdi ama fizik olarak hala kötü, kendi dedi meksika maçında kötü oynadım 2010daki sneijder değilim çok top kaybediyorum diye... Sneijder kalırsa tek forvet oynanmalı hem iki açık hem sneijder hem çift forvet olmaz.

Sneijder 30 yaşında 2 yıl sonra elinde patlar.

Amrabat'ı geldiğinden beri gözü kapalı 90 dk 5-6 maç üstüste oynatabildin mi? 6+2de oynatamıyorsun 5+3 temi oynatcan???

Çıkın bi kafayı açın gelin yahu...

Başladı yine Sneijder cühelası grup Brumadan verim almayı beceremeyen tdlerdir adamın potansiyeli ortada harbiden kafa açıyorsun ya. Allahtan kulübü falan yönetmiyorsunuz Allah muhafaza neler olurdu kestirmek güç Batalla falan oynuyordu Sneijder yerine nasıl olsa ligi biliyor

Avrupa için yazmadım renktas. Bence önceliği lige vermeliyiz. Para kaynağı ligde şampiyon olmak bence en önemlisi. 4 yildizdan bahsetmiyorum ama şampiyonlar ligi şart

ligdede sıkıntı renkdaş ne telles ne tarık öyle aman aman savunmacılar değil hücumları iyi, koray-semih ikilisi tam facia olur bence zaten semih ömer toprak'la koray'ın şuan 1-2 tık üst versiyonuyla bile anlaşamıyor korayla dağıtır iyice

Diğer arkadaş yabancı sınırından dolayı Tarık yerine Ozan tercihine karşı çıkmış gibi anlaşılacağı için öyle dedim...

Yanlış hatırlıyorsun...Bekir Ozan la karıştırmış olabilirsin, mevki ve isim itibariyle...Ozan Milli maçta sağbek olarak başladı, sonra stoper sakatlanınca stoper olarak devam etti, stoper performansı kötüydü...Ozan Tufan orjinal sağbektir...

senin görüşüne saygı duyuyorum benım bildiğim kadarıyla ozan bencede ön libero ama sağ kanatsa eger senın dediğin gibiyse eger ben yine suan tarıgı derim hiç olmasa lig tecrübesi daha fazla ve soldada oynayabılıyor ayrıca benım 5+3 deki yaklasımımı hala anlayamamıssın

forumdaki birçok arkadaşımın bu sene ligi alalım

ŞL'yi hiç önemsemiyorum, 20.şampiyonluk çok önemli

gibi söylemlerine çok şaşırıyorum

arkadaşlar neden bu 20 sayısını ve 4. yıldızı bu kadar yüceltiyorsunuz

her şampiyonluk çok önemli 20si 30u 40ı sadece istatistikten ibaret

biz bulunduğumuz her kulvarda şampiyonluğu-başarıyı hedefleriz

kuruluş amacımız Türk olmayan takımları yenmektir unutmayalım

kamuoyunda saçma sapan bir algı yaratılıyor ve bizde burda bunun sancaktarlığını yapıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt