Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize saglam bi yerli defans lazim en onemli acigimiz orasi suanda..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceden neden kovuldugunu,Atalantayi nasil küme düsürdügünü. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum

Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceden neden kovuldugunu,Atalantayi nasil küme düsürdügünü. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum

mustafa denizli?

mal mal konusan ali ece degil bu durumda

Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceyi neden kovuldugunu,Atalantayinasil kovuldugunu. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum

Boldladığım kısım bu yazı için geçerlidir.

Erdal Keser sportif direktörümüz olmus, haberim yoktu.

defol git kardeş.atalantayı atalanta yapan prandellidir.bizim hocamız tırnaklarıyla kazıyarak geldi bi yerlere.defol git lütfen.

a9epybyr.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini de yedek orta saha istiyordu. Keita gündeme gelmişti. Forvet de keza. Ama şuan transfer yaptırmaz. Ilk etap kamptan sonra 1-2 kişi gelirse gelir.

romulo falan yalan abi.alırsak yabancı forvet alırız.o da bu olur
BX1jo5sIYAE2lrX.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt