Melih Kaya
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2013
- 1.178
- 0
- 726
Bize saglam bi yerli defans lazim en onemli acigimiz orasi suanda..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceden neden kovuldugunu,Atalantayi nasil küme düsürdügünü. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum
Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceden neden kovuldugunu,Atalantayi nasil küme düsürdügünü. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum
Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceyi neden kovuldugunu,Atalantayinasil kovuldugunu. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum
- ÇarşıdanAldımLucescu EveGeldimPrandelli tt olmuş.En son böyle dediklerinde Necati golleri koyuyordu.
Hollanda 1/1 yapar mı beyler? 200-300 basmayı düşünüyorum.
bu kadar cahilde olunmazki.hayır yani tt komik.prandelli kupası olmasa bile çok başarılı bi adam.ve lucescunun izinde.
Hollanda 1/1 yapar mı beyler? 200-300 basmayı düşünüyorum.