- 16 Haziran 2010
- 204.348
- 156.526
- 6.838
Beyin travmasi gecirdikten sonra hemen foruma gelip yazmayin.. Bi dinlenin evde..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli is yapmaz turnuvada en sevmedigim takimin en kotu futbol oynatan hocasi ve en les forvete tahammul eden bir loser prandelli ... geldi diye gozu kapali ovecek degiliz aykut kocaman gelse daha cok is yapardi yazik oldu sampiyon olursak gecen sezonun gevsek takiminin istemesi ve gercekten gucunu gostermesiyle olur cunku ne olursa olsun kadromuz iyi ve guclu
Bir çokları tarafından had safhada istenen şikecilerin eskisi sümüklü Löw ve türevleri Prandelli'nin attığı tırnak olamaz. Gerek insani olarak gerekse de yokluktan buralara gelmesi adına.
Galatasaray taraftarı iseniz,beğenseniz de beğenmesenizde en azından bir sezon desteklemek zorundasınız.Açıkcası Prandelli'yi bende çok tanımıyorum ama madem gelmiş,sonuna kadar destekleyecem.
ARKADAŞLAR KAVGA ETMEYELİM İNSAN GİBİ TARTIŞABİLMELİYİZ DEMOKRASİ BUDUR
bir toplumda zeki insanların oranı % 20-25i geçmez... geri kalan kısmı vasat ve vasat altı zeka seviyesine sahip insanlar oluşturur... yani senin anlayacağın demokrasi zekilerin salakların seçimlerine tahammül etmek zorunda kaldığı bir sistemdir...
ben şimdi bunu niye anlattım????
abi bazı salakların yorumlarıyla kusura bakma da tartışılmaz
.
.
.
biraz ağır mı kaçtı ne????![]()