Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyin travmasi gecirdikten sonra hemen foruma gelip yazmayin.. Bi dinlenin evde..

Taraftarlarımızın gerzek olan bölümü yine aktifleşmiş transfer duyunca.

I am the one who knocks!

PRANDELLİ DÜŞMANLARINI ÖLDÜRECEĞİZ

prandelli 2012 de final oynamis avrupa kupasinda. italia liginde fiorentinayken 2 sene arka arkaya yilin hocasi secilmis.

birazda sokak dili ile anlatalim. bu adam balloteliyi oynata biliyor yahu sorunsuz cekilde.

Prandelli is yapmaz turnuvada en sevmedigim takimin en kotu futbol oynatan hocasi ve en les forvete tahammul eden bir loser prandelli ... geldi diye gozu kapali ovecek degiliz aykut kocaman gelse daha cok is yapardi yazik oldu sampiyon olursak gecen sezonun gevsek takiminin istemesi ve gercekten gucunu gostermesiyle olur cunku ne olursa olsun kadromuz iyi ve guclu

ilk bölümü geçelimde kadronun neresi iyi :)

Prandelliye sallaan arkadaşlar sadece fikirlerini yazsalar, beğenen ve destek olan diğer üyelerimize laf atmasalar sorun olmaz aslaında. Camiamıza hizmet edecek olan kişi kim olursa olsun bizim taraftar olarak vazifemiz ona sonuna kadar destek olmaktır. tabiki eleştirilerimizde olacaktır,kıgınlıklaermızda olacaktır fakat durun bismillah, adam daha işbaşı yapmadı. Luce camiamıza İtalyadan geldi ve bir Allahın kulu tanımıyordu. Sabır biraz arkadaşlar.

Yabanci teknik direktörlere bu kadar karsi cikan renktaslarim acaba hangi yerli teknik direktoru icine sindirebiliyorlar merak ettim...

Ne diyosunuz siz ya adammi oldunuz hemen futbol cuhelalari prandelli avrupa kupasinda mukemmel oynatti manciniyle alakasi yok tarz olarak sacma sapan konusmayin adam gelmeden kostek olmaya basladi millet

Daha bir maça bile çıkmamış adama sallamak nedir la?

Elmander gelmeden önce kaçınız gelsin diyodunuz , kaçınız tanıyodunuz?

Melo'ya bidon demedinizmi , kimya işi bu kimya kimya

Bir çokları tarafından had safhada istenen şikecilerin eskisi sümüklü Löw ve türevleri Prandelli'nin attığı tırnak olamaz. Gerek insani olarak gerekse de yokluktan buralara gelmesi adına.

Mourinho gelse bunlar Mustafa Denizli gelsin ligi tanıyor der pek ciddiye almayın çok boş taraftarımız var

tapatalk

Bir çokları tarafından had safhada istenen şikecilerin eskisi sümüklü Löw ve türevleri Prandelli'nin attığı tırnak olamaz. Gerek insani olarak gerekse de yokluktan buralara gelmesi adına.

ya adam romanın şampiyonluk için kurduğu kadroyu bıraktı eşi hasta diye..önce adam gibi adam.biraz da o yüzden desteğiz.

ARKADAŞLAR KAVGA ETMEYELİM İNSAN GİBİ TARTIŞABİLMELİYİZ DEMOKRASİ BUDUR

:)

bir toplumda zeki insanların oranı % 20-25i geçmez... geri kalan kısmı vasat ve vasat altı zeka seviyesine sahip insanlar oluşturur... yani senin anlayacağın demokrasi zekilerin salakların seçimlerine tahammül etmek zorunda kaldığı bir sistemdir...

ben şimdi bunu niye anlattım????

abi bazı salakların yorumlarıyla kusura bakma da tartışılmaz :)

.

.

.

biraz ağır mı kaçtı ne???? :rolleyes:

Hoca'yı eleştirmek için ayküt'ü öveni de gördük sonunda :)

:)

bir toplumda zeki insanların oranı % 20-25i geçmez... geri kalan kısmı vasat ve vasat altı zeka seviyesine sahip insanlar oluşturur... yani senin anlayacağın demokrasi zekilerin salakların seçimlerine tahammül etmek zorunda kaldığı bir sistemdir...

ben şimdi bunu niye anlattım????

abi bazı salakların yorumlarıyla kusura bakma da tartışılmaz :)

.

.

.

biraz ağır mı kaçtı ne???? :rolleyes:

Biraz agır kactı gerçekten gonderme kimeyse altında kalma ihtimali oldukca düşük bence :uncomfortableness:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt