Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medya'ya durmadan "verilen" haberlere, demeclere bakinca bu yonetim Sneijder'i satmayi kafasina koydugunu rahatlikla anlayabiliriz.

Yavastan alistirmaya calisiyorlar, zaten sozlesmesinde eger yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon € serbest kalma maddesi vardi.

Bunu getiren ilk takima gonderirler Sneijder'i.

Abdul Kader Keita gibi bir gece vakti ucup gitmesi..

oyle bir madde yok, medya nin yalani

Bi kac sene önce ( James Porto´da yeni oynamaya baslamisdi o aralar ) arkadasla konusiyorduk iste. Yönetim Istifa, Arda felan fistan. Konu Porto´ya geldi Falcao felan iste. Dedim ki orda bi genc var James ( o zaman daha Jeyms diyordum ) baya baya teknik bi oyuncu is yapar felan dedim. Arkadas´da ( kendisini Scout sanar ) oyuncuyu izlemis ama yeterli bulmamis felan biseyler diyordu, yok hizli degil, yok göze batan özelligi yok, bildigin Carrusca felan diyordu.

O oglan simdik Whatsapp Avatarina James´in resmini koymaz mi :D

Agger - Campbell ikilisi alınabilse başka yabancı transferi istemezdim, zaten kadro zaafiyeti %80 nispetinde giderilmiş olurdu...Sağbeke Ozan Tufan, orta sahaya Tolgay Arslan - Tolga Ciğerci den biri, ofansa da Adem Büyük, tamamdır...Geriye büyük çaplı bir temizlik kalıyor ki şimdiye kadar birkaçının çoktan paketlenmiş olması gerekirdi...Hocanın talebine göre eksik gördüğü bir iki mevki de devre arasında takviye edilir...

Hiçte icap etmiyordu ama aklımdan geçenleri özetledim gece vakti, niyeyse?!...

Medya'ya durmadan "verilen" haberlere, demeclere bakinca bu yonetim Sneijder'i satmayi kafasina koydugunu rahatlikla anlayabiliriz.

Yavastan alistirmaya calisiyorlar, zaten sozlesmesinde eger yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon € serbest kalma maddesi vardi.

Bunu getiren ilk takima gonderirler Sneijder'i.

Abdul Kader Keita gibi bir gece vakti ucup gitmesi..

geberiyorsun kendin zırvalayıp kendin inanmaya

tek kral burak yılmaz sneıjderci olmus herkes ;)

Osvaldo 'yu kiralarsak harika olur baktık olmuyor seneye kontenjan düzelirse bi forvet alırız zaten..Ama bu sene sadece Burak ile sezona baslamak intihar olur Mevlüt 'ü alsak bile olmaz Osvaldo tarzı bi kaliteli adam gelmeli

Sneijder ne kadar dinlenecek acaba? Bence DK'dan sonra bir kac hafta izin versinler, genc degil, sezona yorgun baslamasin, sakatlik cikmasin.

Balotelli transferi büyük hata olur. umarım yönetim böyle bir hata yapmaz. Balotelli takıma yarardan çok zarar verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt