Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre gitsin belki orda kendine gelirde faydasini görürüz ileri yillarda, yoksa bizde kalirsa ancak yedek olarak girer kadroya

Fenerbahçe'den Tarık Çamdal atağı!

Gelecek sezon dördüncü yıldızı takmak için ezeli rakibi Galatasaray’la büyük bir mücadeleye girecek olan Fenerbahçe flaş bir transfer hamlesine girişti.

hahahaha ne zaman çalım yiyecez diye bekliyorduk zaten. tarık fbye çoktan satıldı. son güne kadar bekleteceklerki zevk alsınlar.

Emre'yi oyunun hangi bölgesine yazıcaz?

Burak tek fovet oynayacaksa , Emre'yi oynatıp Bruma'yı kesiceksin? ve ya Sino'yu

Bırakın gitsin kendini bulsun La Liga onluk

-----------------------------------Muslera------------------------------------------

-Tarık-------------Semih-------------------Transfer------------Telles-------

-Emre------------Melo----------------------Selçuk--------------Olcan-------

----------------------------------Sneijder---------------------------------------------

----------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------

SEBEPLER

1. Emre 4'lü orta sahanın sağında oynadığı 2011-2012'de gayet iyiydi.

2. TARIK(gelirse) ve Telles hucum gücü yüksek ama savunmada bir o kadar savruk isimler. Onları daha iyi hucüm da kullanmak için savunma yönünde de katkısı olacak Olcan ve Emre gerekiyor.( Bruma'da, Amrabat'da oyuncu kovalayacak tipte isimler asla değil)

3.Melo ve Selçuk'u daha ofansif kullanmak için en uygun sistem 4'lü orta saha gibi olan bu sistemdir. (2012'de gördük)

4.Sneijder'den TEK BEKLENTİ HUCUM PASI VE GOL ATMASI OLACAK. SS gibi olacak, bir nevi Alex.

Forumda bir garip. Umut Gündoğan diye ne olduğu belirsiz bir oyuncu 24-25 yaşında görklere çıkarılıyor. Galatasaray'In en az 1 şampiyonluğunda büyük pay sahibi Emre Çolak yerin dibine sokuluyor.

Emre'ye ben de bazen gıcık oluyorum ama sizin takımınızda ortasaha olarak Ceyhun, Umut, Yekta var ise Emre Çolak hayli hayli oynar.

Emre , Ceyhun gibi isimler yüzünden kendisine şans verilmiyor.

Emre için La Liga fırsat , Umut Gündoğan'a şans verilmeli..Dikine , hızlı , teknik.

arda gelmeliydi geçen sene artık kendi isteğide olmaz zaten çok para verirler o gelmediyse emre çolaktan yararlanmaya bakıcaz ayrıca bencede çolak 10 numara pozisyonunda daha etkili olur

11 için önerin ne o zaman.

Olcan-Semih-Selçuk-Burak

2 kişi kim olacak.

Sakat Hamit?

3 maç iyi 20 maç kötü Sabri?

Ceyhun?

Vasat'ın göbek adı Yekta?

Oyun temposu olmayan Hakan Balta?

Deplasman'da bu takım geçen sene o durağan oyunu yüzünden kaybetti.

Formda Engin(ki artık imkansız), ve Emre Çolak olsa pres ile kaptığı toplar ile çok daha iyi oynardı.

Emre'yi Sneijder'e göre konumlandırıp onu takip edecek şekilde oynatsan VERKAÇ, KISA PAS, PRES hepsini belli oranda yapabilir bu çocuk.

Küçümsemeyin lütfen.

Balta'nın stoperde oyun temposuna ihtiyacı yok, sol bekte de kullanmayız zaten bu saatten sonra muhtemelen.

Emre zamansız yaptığı faullerle, ofansta kaybettiği gereksiz toplar ve ekseni etrafında dönmeleriyle oyun temposunu baltalayan bir oyuncuydu en son, yedek kulübesindeki çekirdek çitleme temposuna bişey diyemem tabi.

Muslera

Tarık-Semih-Balta-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-WS-Bruma/Jovetic

Burak

gayet iyi. Emre'ye gerek yok. Yekta Emre'den daha iyi, sakin oynuyor bi defa, Emre gibi tedirgin değil sahada. Ve biz onu geçtiğimiz sezon defansif olarak kullandık kendisi o rolün oyuncusu olmasa da. Vasat performansı normal. Ha bi de Furkan Özçal var.

Gitsin kendisini geliştirsin, 5 maç oynadıktan sonra "niye bu oynuyor gene" diye homurdanmalar başlar burda, ki 5 maç oynayabileceğini de sanmıyorum.

Fenerbahçe'den Tarık Çamdal atağı!

Gelecek sezon dördüncü yıldızı takmak için ezeli rakibi Galatasaray’la büyük bir mücadeleye girecek olan Fenerbahçe flaş bir transfer hamlesine girişti.

hahahaha ne zaman çalım yiyecez diye bekliyorduk zaten. tarık fbye çoktan satıldı. son güne kadar bekleteceklerki zevk alsınlar.

Bir yaz transfer dönem klasigi

-----------------------------------Muslera------------------------------------------

----------------------------------Sneijder---------------------------------------------

----------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------

SEBEPLER

2. TARIK(gelirse) ve Telles hucum gücü yüksek ama savunmada bir o kadar savruk isimler. Onları daha iyi hucüm da kullanmak için savunma yönünde de katkısı olacak Olcan ve Emre gerekiyor.( Bruma'da, Amrabat'da oyuncu kovalayacak tipte isimler asla değil)

3.Melo ve Selçuk'u daha ofansif kullanmak için en uygun sistem 4'lü orta saha gibi olan bu sistemdir. (2012'de gördük)

4.Sneijder'den TEK BEKLENTİ HUCUM PASI VE GOL ATMASI OLACAK. SS gibi olacak, bir nevi Alex.

1 ) 2012'de rakip yarı sahayı tek başına parselleyen , duvar özelliği olan Bir Elmander ve nerde olacağını çok iyi bilen Baros (Necati ) vardı .

Sino ve Burak'tan bu beklenemez

2) Herhangi herşeyi yapabilecek bir Selçuk vardı , bu Selçukla arasında dağlar var.

3) Burak bu formasyonda tek forvet oynarsa , gol yollarında asla başarılı olamayız.

Emre artık yedekliği kabullendi , 11'i zorlamıyor.

Kendini geliştirmesi için fırsat La Liga .Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın önü açılır.

Oyuncuyu dogru kullanmak önemlidir. Tabiki oyuncunun da kendisini gelistirmesi gerekir.

Performansini örnek olarak göstermiyorum tabi, ama Aydin hayvan gibi vücut yapmis mesela.

Emre Colak´in hala 15 yas fizigine sahip olmasini aciklayamiyorum acikcasi. En büyük dezavantaji bu zaten.

Onun disinda bir cok alternatif orta saha oyuncularimizdan daha yetenekli oldugunu düsünüyorum.

Ceyhun, Yekta vs., ne yapiyorlar? Saga ver, sola ver, arkaya ver vs.

Emre pres de yapiyor, topla dikine de gidebiliyor. Hatalari var, ama digerlerinin de var.

Eger tercih yapmam gerekirse, ben önce Ceyhun, Yekta, Gündogan gibi oyunculari yollarim acikcasi.

SEBEPLER

Yanlış tespit. Amrabat'ın bizde kovaladığı oyuncu kadar Telles kovalamamıştır muhtemelen. Bruma da defansa çok yardıma geliyordu. Hadi onu geçtim, Emre'nin adam kovalayacağına ve bunu etkili bi şekilde yapacağına nasıl inandığını anlamıyorum :redface: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur genelde ama Emre'yi bi süre görmeyince özlediniz mi ne olduysa? :redface:

Emre mükemmel denmiyor ama komik geliyor bana Umut, Ceyhun, Yekta (severim kendisini), Aydın gibi adamların arkasında kalması veya bu isimler dururken Emre'nin gitmesi. yabancı sınırı varken tabi.

Oyuncuyu dogru kullanmak önemlidir. Tabiki oyuncunun da kendisini gelistirmesi gerekir.

Performansini örnek olarak göstermiyorum tabi, ama Aydin hayvan gibi vücut yapmis mesela.

Emre Colak´in hala 15 yas fizigine sahip olmasini aciklayamiyorum acikcasi. En büyük dezavantaji bu zaten.

Onun disinda bir cok alternatif orta saha oyuncularimizdan daha yetenekli oldugunu düsünüyorum.

Ceyhun, Yekta vs., ne yapiyorlar? Saga ver, sola ver, arkaya ver vs.

Emre pres de yapiyor, topla dikine de gidebiliyor. Hatalari var, ama digerlerinin de var.

Eger tercih yapmam gerekirse, ben önce Ceyhun, Yekta, Gündogan gibi oyunculari yollarim acikcasi.

Emrenin yaptigi ''pres''e bos pres denilir bizim buralarda. ayni sabri gibi, o da pres yapiyor ama bos pres.

Taha'nın dediği gibi Emre yedek oturmayı kabullendi. En büyük eksikliği bu, en ufak bi çabası olsa sosyal medyada selfie paylaşacağına spor salonunda vücut geliştirirken çektiği resimleri paylaşırdı. Anlamıyorum da, Sneijder gibi bir adamdan bişeyler kapacağına oturmayı kendine yedirebiliyor.

Bi de Emre'nin pres yaptığını nerden çıkardınız onu da anlamış değilim? Emre en son rakibe basar gibi görünüyordu sadece.

Hoca ne istiyorsa onu yapsinlar lutfen kafalarina gore is yapmasinlar

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Taha'nın dediği gibi Emre yedek oturmayı kabullendi. En büyük eksikliği bu, en ufak bi çabası olsa sosyal medyada selfie paylaşacağına spor salonunda vücut geliştirirken çektiği resimleri paylaşırdı. Anlamıyorum da, Sneijder gibi bir adamdan bişeyler kapacağına oturmayı kendine yedirebiliyor.

Bi de Emre'nin pres yaptığını nerden çıkardınız onu da anlamış değilim? Emre en son rakibe basar gibi görünüyordu sadece.

Bu konuda %100 haklısınız ama bence yedekte saydığım isimler oturacağına Emre otursun daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt