Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslerayı satıp onuru almak ne kadar akıl kari tartısılır bu transfer ancak şu sartlarda olur, muslera 15-20 milyon tarzı parayla bir takıma gider ve yerine max 10 milyona onuru alırız hem kar sağlarız hemde yabancı sınırı için güzel bir hamle olur. Ama gerçi ben satılmasını istemem musleranın orası ayrı.

Seneye yabancılar : Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma - Yabancı Forvet - Yabancı Kanat - Yabancı Stoper olmalı .

Arada sırada Muslera yedeğe çıkabilir derbi harici maçlarda . Bruma da sürekli 11 oynayacak diye düşünmüyorum . 2-3 maçta bir ilk 11 oynayacaktır . İshak'ı da alabilirsek Telles de bazı maçlarda yedek bekleyebilir .

Ulan elin oğlu nasıl pazarlıyor futbolcularını biz ise nasıl göndereceğiz diye düşünüyoruz.

Önce Trabzonspor , şimdide Fenerbahçe , Stoch'u 1 Mn €'ya bir yıllığına kiralamışlardı , Webo'dan da 5 Mn € kazanacaklar yahu !

Trabzonspor'da Adrian'dan 3.2 Mn € , Paulo Henrique'den 4 Mn € kazanmıştı.

Malum haber ;

Miroslav Stoch’un Al-Ain’e kiralanmasının ardından Al Shabab, Moussa Sow için 17 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, Pierre Webo da Al Nasr’ın radarına takıldı. Kamerunlu golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen Birleşik Arap Emirlikleri’nin temsilcisi, Fenerbahçe’ye 5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.

Roncaglia nereden çıktı acaba, bu yıl FM'de Cardiff'e almıştım :) ama gerçekte kimdir nasıldır bir fikrim yok.

Bruma kaç maç oynamıştı? Biz kaça aldık? Salih için konuşulan tutarda bir gariplik yok, yetenekli adam.

*romulo'nun transferi sacma olur iyi oyuncu olabilir belki ama melo varken ikinci yabanci bir DMC luks olur.

*roncagliayi isterim cok sert, fiziksel olarak diri sagbekte oynayabiliyor chedjou gibi yumsak degil ulkesinde el toro kucuk boga lakabi verilmis...kariyerine bakarsak boca'da cok sevilmis bir topcu fiorentina'da iyi katki yapmis ama gecen sezon serie a'da cok sans bulamamis bir oyuncu (uefa kupasinda her macta oynamis gerci), maaliyetide ucuz olur. 1 kezde arjantin formasi giymis... daha iyisi bulunurmu bulunur.

*paletta parma'nin bu seneki cikisinda ve 15 maclik yenilmemezlik rekorunda buyuk pay sahibi olan topcu...serie A'nin en formda stoperlerinden biri...her gittigi ulkede adaptasyon sorunu yasamis olmasi turkiye icin ideal adam yapmiyor kendisini cok tuhafta bi stili var saci fln ama kalitesi tartisilmaz napoli tottenham isteyenler arasinda

İmparator Prandelli :@

10409330_809813272397492_1197728097404275405_n.jpg

Şikebahçe oyuncularını iyi pazarlıyor resmen. Biz ise bedava göndermeye bile razıyız lakin o bile elimize geçmiyor.

Saints kilit adamlarini satti bu yaz, Shaw, Lambert, Lallana falan... Lamberti sattilar, acaba Osvaldoyu bize satarlarmi?

Bu senede basarisiz olacayiz niye derseniz gecen sene basimizi agritan bölgelere transfer yapmamamiz... Kaliteli sag bek nerde kaldi ? Bir kaliteli yerli ve yabanci stoper ? Forvet ? Bunlar Baskanin 1-2 transfer demesinden fazladir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ben koraya güveniyorum.tarık ile ilgili endişelerim var ama alınsa iyi olur galiba.umut g. ibrahim berk furkan bir an önce takıma adapte olmalı onlara da güvenim tam benim.

Allah aşkına söylemeden edemicem şu Ümit Özat ne cahil ya.Programda kavga çıkarmaya çalışıyor.Beyaz Futbol'da o kadar böğürdü de nasıl Trt'ye aldılar.Ali Ece birşey demiyor, zorla kavga edecek.Sırf bu adam yüzünden izlemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt