Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati eger cidden gelirse Berk falan kiralik gitmeli, yoksa hic kendini gelistiremez, 20-25 mac oynaya bilecek bir takima verilmeli..

Benim de dusundugum bu. Necati gelirse Berk hic oynayamaz, kendini gelistiremez. 34 yasinda, seneye emekli olacak bir futbolcu oynasin diye 20 yasinda cocugu oynatmamak bana mantikli gelmiyor. Sonucta sans verildigi surece ben Berk'in Necati'den daha basarisiz olacagini dusunmuyorum, ama Berk'in her mac ustune koyup her sezon daha da iyi olma sansi var.

Umut takasta iş yapar aslında? Aykut Demirle takas etsek :)

Benim de dusundugum bu. Necati gelirse Berk hic oynayamaz, kendini gelistiremez. 34 yasinda, seneye emekli olacak bir futbolcu oynasin diye 20 yasinda cocugu oynatmamak bana mantikli gelmiyor. Sonucta sans verildigi surece ben Berk'in Necati'den daha basarisiz olacagini dusunmuyorum, ama Berk'in her mac ustune koyup her sezon sonra daha da iyi olma sansi var.

Anlaşılmayan şey Berk'in önünü kesen Necati değil Umut olduğunu anlayalım..

Necati gelir kupa maçlarında Berkle çift forvet oynar , idmanlar özel olarak Berkle çalışır..

Berk'in önünü tıkamaz açar , gerek kişiliği , gerek tecrübe ve kariyeriyle.

Benim de dusundugum bu. Necati gelirse Berk hic oynayamaz, kendini gelistiremez. 34 yasinda, seneye emekli olacak bir futbolcu oynasin diye 20 yasinda cocugu oynatmamak bana mantikli gelmiyor. Sonucta sans verildigi surece ben Berk'in Necati'den daha basarisiz olacagini dusunmuyorum, ama Berk'in her mac ustune koyup her sezon sonra daha da iyi olma sansi var.

Orasi oyle, ama Necati gelmesede bence Berk fazla sure alamaz, cunku cok deneyimsiz, bu tip oyuncular Galatasaray in gol yukunu cekemez, bence bu sene kiralik verilmesi en mantiklisi olur, hem cok oynar hem tecrube kazanir, boylece seneye ekstradan bir forvetimiz olmus olur.. Bizde kalirsa oynayacagi mac suresi belli, belki 3-4 sene de yapacagini simdi kiralik gidip 1 senede bunlari basarabilir.

Herhalde ortalıkta kalmasın diye alıyorlar.Necati iyidir Erkan gelsin.1 sene sonra jübileyi yapar.

İyidir, hoştur ama tadında bıraksınlar. Ortalıkta kalmasın diye karısından icazet alarak fazladan para talep edip, yönetime çemkiren Aydın'ı kadroda tutarlar, Cv'sinde Galatasaray olmasına rağmen gönderildikten sonra 1 sene boyunca kimsenin yüzüne bakmadığı Aykut'a kucak açarlar. Bu ne saçmalıktır, anlayan beri gelsin.

Necatiden gelecekte iyi teknik adam olur gibime geliyor gerek konusma tarzi gerek kisiligi bunda etkili ayni sekilde selcuk inanda favorim yerli prandellimiz olabilir.

Bilmiyorum okadarını artık ama takımda abilik-liderlik yapa bilen kimse yok türkler arasında.

Neci bu konuda ciddi yardımcı ola bilir takıma ve teknik heyete

İyidir, hoştur ama tadında bıraksınlar. Ortalıkta kalmasın diye karısından icazet alarak fazladan para talep edip, yönetime çemkiren Aydın'ı kadroda tutarlar, Cv'sinde Galatasaray olmasına rağmen gönderildikten sonra 1 sene boyunca kimsenin yüzüne bakmadığı Aykut'a kucak açarlar. Bu ne saçmalıktır, anlayan beri gelsin.

Öyle vefalı kulübüz demek ki.En büyük vefayı da Sabri'ye yapıyorlar adamlar.

Emre + Umut Bulut >>>><<<<< Aykut Demir + Yusuf / Emre Güral paketi olmuyor mu?

Necati gelirse gruplaşmayı da engellerler . İyi olur . Umut yerine de Mevlüt gelse bir de Osvaldo'yu alsak inanılmaz bir hücum hattımız olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt