Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı transferi son günlerde yapılır ancak.

Eldekiler yolanmadan zor o iş

Osvaldoda kaynak ne? Di Marzioysa, haberinde bir sey söylemiyor. Galatasarayin bir golcü aradiğini, Prandellin gelmesiyle bu ismin Osvaldo olabileceğini söylüyor.

engın paytar karaktersizi dönüyor haberlerı cıkmıs

Roncaglia, Paletta, Romulo, Vargas, Osvaldo hepsini aliyoruz. Bu haberi yapanlarin sanirim Turkiyedeki yabanci sinirlamasindan haberi yok. Bazilarida bu isimleri transfer edip, Sneijder, Muslera ve Meloyu göndermis.

Bilmiyorum okadarını artık ama takımda abilik-liderlik yapa bilen kimse yok türkler arasında.

Neci bu konuda ciddi yardımcı ola bilir takıma ve teknik heyete

genelde necoda selcukta ezbere ve yapmacik konusmalar yapmaz daha ozgu yapici ve fikirsel konusurlar buda beyin olarak digerlerinden farkli olduklarini gosterir umarim teorik olarak bu zihinsel yeteneklerini tvlerde yorumcu olarak degilde soyunma odalarinda taktiksel olarak gelistirirler.

He biz vefa gösterisi yapalım adamlarda futbolculuktan sonra yorumcu olarak sallayıp, dursunlar bize. Bedava oynayacaksa bile gelmesini istemiyorum Necati'nin. Saçma sapan işler anasını satayım.

Bende istemiyorum ama bakalım ne olacak.? Ben yine medya yalanı diye düşünüyorum.

Emre + Umut Bulut >>>><<<<< Aykut Demir + Yusuf / Emre Güral paketi olmuyor mu?

Trabzonspor'un bu yaz başka transfer yapmamıza izin vereceğini sanmıyorum en iyi oyuncularını aldık zaten.

Verirlerse Aykut Demir + Yusuf Erdoğan'a 3 Mn € + iki - üç tane çöp bile verilebilir biri Umut Bulut olmak üzere.

Neyse artik, bakalim ilk antrenmanlardan sonra Prandelli Avusturya kampi kadrosuna kimi alacak, kimi almayacak.

Brumayı satalım amrabata 3veren vardı malaga ve olimpiakos gelen parayla töre+rami+kanat forvet alınır

10449955_786769201356635_7517271087277997384_n.png

10525651_786773271356228_9068557751559656417_n.png

:asd: Suanda Miami de bir Hotel de.. (Photoshop degil)

[attachment=11582:uploadfromtaptalk1404686427037.jpg] Anlayana

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404686427037.webp
    uploadfromtaptalk1404686427037.webp
    78 KB · Görüntüleme: 336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt