Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ishakin tellesten osvaldonunda buraktan ne fazlasi varmis?

Burak tek forvet oynayamaz bizde top tutamıyor calım atamıyor adam geçemiyor sürekli ofsayta düşüyor daha ne olsun yabancı forvet şart bu durumda mecbur birini kesmek zorundayız en zayıf halka Telles diğer yabancılara göre...

2 like verene yarın istanbula gelecek yeni td mizi söylücem

demet akalın ebru gündeşten büyükmüş vay be

Burak tek forvet oynayamaz bizde top tutamıyor calım atamıyor adam geçemiyor sürekli ofsayta düşüyor daha ne olsun yabancı forvet şart bu durumda mecbur birini kesmek zorundayız en zayıf halka Telles diğer yabancılara göre...

valla sevilsede sevilmesede bu yil takimin 1.forveti burak olacak gibi gozukuyor,ayrica ishak falan icin telles kesilmez muslera-semih-telles-melo-selcuk-sneijder-burak-olcan kadro yapanlar bu adamlarin yanina 3 adam bulsun tavsiyem odur

valla sevilsede sevilmesede bu yil takimin 1.forveti burak olacak gibi gozukuyor,ayrica ishak falan icin telles kesilmez muslera-semih-telles-melo-selcuk-sneijder-burak-olcan kadro yapanlar bu adamlarin yanina 3 adam bulsun tavsiyem odur

Ben Telles'i İshak için kesmiyorum sadece kontenjan acıyorum yabancı forvet için imkanım olsa tabi ki Telles'i oynatırım ama olmuyor işte...

Burak tek forvet oynayamaz diyen arkadaşlara adamın kendini bu düzende bulduğunu ve trabzonda iken gol krali olduğunu hatırlatmak isterim. Elbette ki eksik yönleri var ama yabanci sinirlamasinin olduğu ligde burak yılmaz selçuk ve semihle birlikte sahaya yazilacak 3 net yerliden biridir. Olcan ile bu rakam 4 e yükselmiştir.

Sanmam ama Wes giderse prandelli 442 oynar

Olcan Selcuk Melo Bruma

--------Burak XXX*

XXX= Osvaldo veya Balotelli

* LG G2 Tapatalk *

Osvaldo yu istemiyorum abi bu nasıl forvet kariyerinde en iyi sezonu 16 gol burak yılmaz disiyle atıyor 16 golu yabancı sınırını buna harcmazdım

töreyi alın artık mafia felan umrumda değil 8jkde pişti tam sırası yaşı daha çok genç gelişime açık olcanla akar kanatlardan seneye sınırı kaldırırsak ya da genişletirsek brumayı dahil ederiz

alın şu mafyayı kanatlar aksın artık!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qroNaRpXf6w[/media]

düşünsenize kanserle geçen kanatsız 2 yılın ardından kanatlar olcan töre bruma :D akan bir takım çok zor değil 2 si bizde zaten töreyide 4'e alırız çok zor değil modern futbol kanatsız olmaz bakın en iyi kulüplere hepsinde kanatlar akıyor

--------------Doumbia-----------

Olcan------Sneijder------Töre

------------İnler------Melo-------

Telles---Koray--Semih---Tarık

-----------------Muslera-------------

Doumbia 1 yıllık sözleşmesi kaldı yeni teklifi kabul etmiyor ayrılacak max 10m'euroya biter

Töre 4'e biter

İnler max 6'ya biter

Tarık 3'e biter en fazla 1 tane daha oyuncu ile bağlarız

yapar sana 23 milyon euro

Amrabat en kötü 4'e gider olimpiakos ve malaga istiyor

Umut bulutu sat 2 ye ts ye ts istiyordu umut'u

Yektayıda ts istiyormuş 3.5 istemişiz ts 2 mi ne vermiş 3'e bağlarız onuda

chedjou'da en kötü 3'e gider

eboue eplden isteyenler varmıs ama pek birşey geleceğini sanmıyorum 1m anca

en basit bunlar bile yapar 14m çıkar gideri 9m'le 4.yıldızı takarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt