Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Semih astori koray

Tarik selck melo olcan

Wesley

Osvaldo burak

Prandelli oynatir mi sizce boyle bisey

Muslera

Semih astori koray

Tarik selck melo inler olcan

Wesley

Osvaldo

böyle olsa daha iyi bence.3-4-1-2 de kanatlar 1 oyuncuda ve orta saha 2 kişi.

Hayirli olsun. Allah utandirmasin.

Iyi oldu Prandelli Reis. Ben güveniyorum

Mancinide oynatti hepsini . Juve macinda 3-5-2 cok iyi tutmustu. Ama turkiyede 3 stoper gereksiz . Hucum agirlikli kadro iyi olur . Osvaldo yada baska bi santrafor sart bize hucum zenginligi acisindan

Kadroya, ülkeye, rakiplere göre bir sistem belirleyecektir artik. Ben sahsen 4-2-3-1´den yanayim.

Burak da oturabilir, Osvaldo da, hic sorun degil. Burasi Galatasaray. Iyi olan oynasin. Bu kadar basit.

Burak, Umut, Necati komik zaten. Burak´i cikarirsak Karabükspor seviyesinde. Olmaz. Yabanci forvet sart.

Kadroya, ülkeye, rakiplere göre bir sistem belirleyecektir artik. Ben sahsen 4-2-3-1´den yanayim.

Burak da oturabilir, Osvaldo da, hic sorun degil. Burasi Galatasaray. Iyi olan oynasin. Bu kadar basit.

Burak, Umut, Necati komik zaten. Burak´i cikarirsak Karabükspor seviyesinde. Olmaz. Yabanci forvet sart.

Aynen dedigin gibi. Forvet sart bize bir de stoper . Cecu dany satilip yerine bir kaliteli stoper alinabilir

Aynen dedigin gibi. Forvet sart bize bir de stoper . Cecu dany satilip yerine bir kaliteli stoper alinabilir

Dogrusu bu tabi. Keske olsa. Ama biz oyuncu filan satamiyoruz. Trabzon bile satiyor, biz satamiyoruz.

Tarik, Osvaldo gelsin, stoper isini kamptan sonra hallederler büyük ihtimal. Prandelli isterse.

Ama Prandelli cok israr eden bir hoca degil. Elindeki malzemeyi de kullanmak isteyebilir. Görcez.

Yabancı forvet şart bencede.Tek burakla olmaz.

Dogrusu bu tabi. Keske olsa. Ama biz oyuncu filan satamiyoruz. Trabzon bile satiyor, biz satamiyoruz.

Tarik, Osvaldo gelsin, stoper isini kamptan sonra hallederler büyük ihtimal. Prandelli isterse.

Ama Prandelli cok israr eden bir hoca degil. Elindeki malzemeyi de kullanmak isteyebilir. Görcez.

Cecudan umutluydum ben prandelli biseyler yapabilir o konuda . Tarik ve forvet hemen alinmali. Tarik türk oldugu icin forvet 15 agustosta mac oldugu icin .

İtalyan hoca aldık diye bütün İtalyan futbolcuları bize transfer eden değerli basına rica ediyorum Marchisio'yu bize getirin.

"25 - 30 milyon teklif gelirse Sneijder satmalıyız" fikri ziyadesiyle şaşırtıyor beni. Sattık diyelim, ne yapacağız ki? Geçen sene 40 milyon EUR para harcadık transfere, ne oldu?

Hakkaten anlatın biraz, 30'a sattık diyelim, sonra ne olacak?

"25 - 30 milyon teklif gelirse Sneijder satmalıyız" fikri ziyadesiyle şaşırtıyor beni. Sattık diyelim, ne yapacağız ki? Geçen sene 40 milyon EUR para harcadık transfere, ne oldu?

Hakkaten anlatın biraz, 30'a sattık diyelim, sonra ne olacak?

Sneijder ust duzey biri ligimize cok fazla ama 30 yasindaki sneijdere 30 m euro para vereceklerini hic zannetmiyorum zaten belkiiiiiii araplar

Sneijder'i sattık diyelim . Yerine kimi alacağız ? Veya o para nasıl kullanılacak ? Şu an yönetim bile bilmiyor . Olur da satarsak boşboş otururlar . Zaten az bir zaman kaldı liglerin başlamasına .

Italyan forumlardan, Prandelli 3-5-2'i son 4 senede sadece 4 kez kullandigini okudum.

Sneijder'i sattık diyelim . Yerine kimi alacağız ? Veya o para nasıl kullanılacak ? Şu an yönetim bile bilmiyor . Olur da satarsak boşboş otururlar . Zaten az bir zaman kaldı liglerin başlamasına .

Bizimkiler Sneijder transferden alacagimiz parayi Adem Büyük, Jimmy Durmaz ve Dede gibilere harcayarak takimi yine kazik oyuncularla doldururlar.

Bizimkiler Sneijder transferden alacagimiz parayi Adem Büyük, Jimmy Durmaz ve Dede gibilere harcayarak takimi yine kazik oyuncularla doldururlar.

Aynen valla . Günü kurtaracağız diye takımı iyice berbat hale getirirler . Ben çok korkuyorum son aylarda çok fazla para harcadık. Amatör branşlarda küçülüyoruz , futbolda desen küçülüyoruz . Demek ki zor durumdayız . İnşallah şu sezonu şampiyon tamamlarız da biraz kulüp nefes alır yoksa işimiz baya zor olacak .

Sneijderin satılmasına kesinlikle karsıyım. 20 verseler bile. her zaman 3 tane çakma topçu alıcağına 1 tane düzgün pahalı oyuncu alın demişizdir. şimdi o topçu elimizde ve biz bu oyuncuyu satmayı düşünüyoruz.

CAS, Eskişehirspor ve Sivasspor'a verilen 1'er yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı.

ulan sneijder muslera gibi adamlar satilirmi bu adamlar vizyon demek reklam demek kalite demek.tek kurtarisi tek goluyle 20m getiren adamlar bunlar

Wesley Sneijder'in 28 yaşında Galatasaray'a geleceğini hiç tahmin ediyor muydun? Rooney de şuan 28 yaşında ve kariyeri düşüşte olmaz diye bir şey yok ama şuan böyle teklif olmaz zaten.

Ingilizler ülke dışına çıkmayı pek sevmez. Yani bunun o kadar çok örneği yoktur. Çoğu kendi ülkesinde oynar. Rooney'i Münih de bir iki sene önce çok istiyordu mesela.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt