Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yanlış mı okudum acaba.? Lig tv ile olan yayın hakları 2014-2015 sezonun da son mu buluyor.?

[attachment=11590:image.jpg] Puhahah :D :D

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 269
ok.gif
Lftr1907 - 07.07.2014 14:29

bos.gif

Cas uefayı onaylamak dışında bir şeye yaramıyor. İFM ‚AYM ve Y.Y şemsiyeyi ters çevirip ‚platini‚ cas ve igs ye yollayacaktır

Antu'dan alinti. Hahahahahahahahahah

Bu semsiye bunlara ters girecek.

OnurK.

TarikC.-S.Kaya-S.Tasci-Telles

Bruma-Melo-G.Inler-Olcan

Snider

Burak

Forumda hiç dikkat çekmedi ve önemsenmedi.asıl büyük transferin kimse farkında değil .siz osvolda ,boletelli ile uğraşın.

Marıo Mazdukıc in menajeri cumartesi içinde galatasaray kelimesi de geçen bir açıklama yaptı avrupa basınına Mazdukiç bayernden ayrılacak. ''Galatasaray yada başka bir takımla ilgili şu anda konuşamam çarşamba günkü bayern ile yapacağımız görüşmeden sonra netleşecek herşey '' bu açıklama mazdukiç in menejerine ait .kulübün mutlak bir teklifi var kendisine..

Tarık, yabancı santrfor(yedekte beklemeyi sorun etmemeli), yabancı stoper-ched yollanırsa(yedekte beklemeyi sorun etmemeli) transferleriyle sezona girilebilir, ha derseniz ki şampiyonlar ligi bu sene için hiç önemli değil o zaman Tarık transferi yeter de artar bile.

"Çağlar'ın transferinden mutluyum... Savunmada; Sabri, Ali Turan, Hakan Balta, Emre, Servet ve Çağlar yani çok iyiyiz... Forvete aldığımız Mehmet Battal'dan çok umutluyum... Yani moralim yerinde... "

Adnan Polat ne kadar çapsızmış ya aklıma geldikçe gülüyorum :asd:.

Forumda hiç dikkat çekmedi ve önemsenmedi.asıl büyük transferin kimse farkında değil .siz osvolda ,boletelli ile uğraşın.

Marıo Mazdukıc in menajeri cumartesi içinde galatasaray kelimesi de geçen bir açıklama yaptı avrupa basınına Mazdukiç bayernden ayrılacak. ''Galatasaray yada başka bir takımla ilgili şu anda konuşamam çarşamba günkü bayern ile yapacağımız görüşmeden sonra netleşecek herşey '' bu açıklama mazdukiç in menejerine ait .kulübün mutlak bir teklifi var kendisine..

Yıldız futbolcunun menaceri Ivan Cvetkovic, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili şu

anda somut bir gelişme yok. Çarşamba günü somut gelişmelerden bahsedebiliriz ancak bundan önce Galatasaray hakkında yorumlar yapamam. Çarşamba gününe kadar Mario'nun durumu daha net şekillenir. Ben de bu aşamadan sonra daha fazla bilgiverebilirim"
ifadelerini kullandı.

hadi yine iyisiniz ben olmasam transfer haberi veren yok ..

@GSfutbolakademi · 40 dk.

TRANSFER - Samsun Kadiköyspor oyuncusu 1998 doğumlu Furkan TAHTA kulübümüze transfer oldu. Ofansif orta saha olarak forma giyen Furkan TAHTA geçtiğimiz sezon Kadiköyspor U16 takımı ile Türkiye Şampiyonasında ikincilik elde etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt