Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
53493_23894.jpg
ne olur formamız yine böyle olsa:dispirited:

Burak 2012-2013 sezonunda 39 mac 32 gol 8 asist yapmis . Cl 9 mac 8 gol .d

sneijderin gitmesini ancak şöyle isterim 20-25 gibi rakama satılıp yerine 10-12 milyona Gökhan İnler'i alırsak böylece 12-13 milyon cebe girecek,1 yabancı hakkı boşalcak ve orta saha biraz daha dirençli ama daha az yaratıcı olacak.(Melo-İnler-Selçuk) ama bunun dışında kesinlikle gitmemeli kendi istemedikçe

sneijderin gitmesini ancak şöyle isterim 20-25 gibi rakama satılıp yerine 10-12 milyona Gökhan İnler'i alırsak böylece 12-13 milyon cebe girecek,1 yabancı hakkı boşalcak ve orta saha biraz daha dirençli ama daha az yaratıcı olacak.(Melo-İnler-Selçuk) ama bunun dışında kesinlikle gitmemeli kendi istemedikçe

Inler Sneijderin yerine Skandal olur. Sneijdere bu parayi kimse kolay vermez bana göre, kalsin zaten, daha iyisni bulmaycagiz zaten. daha rahat 3-4 sene oynar. Karyerini bizde bitirsin.

Telin ekraninda Sneijder var olum gidemez.Giderse kimi koycam oraya

cingıl bels

Tarık gelir umarım.

6 ay önce istemiyordum ama artık mutlaka alınması lazım olarak görüyorum.

Inler Sneijderin yerine Skandal olur. Sneijdere bu parayi kimse kolay vermez bana göre, kalsin zaten, daha iyisni bulmaycagiz zaten. daha rahat 3-4 sene oynar. Karyerini bizde bitirsin.

bence çok rahat verir eğer bizimkiler azcık pazarlık yaparsa Mata bile 40a gitti Uniteda ayrıca İnler ile Sneijder farklı mevki ama Melo-Selçuk çok dirençsiz kalıyor Chelsea maçında bunu gördük top bile yapamadık o maç İnlerin hem tekniği fena değil hem direnç katar hemde yerli ama inleri alamazsak satılmasının anlamı yok kalsın ve 2.hagimiz olarak futbolu bıraksın

Forumda hiç dikkat çekmedi ve önemsenmedi.asıl büyük transferin kimse farkında değil .siz osvolda ,boletelli ile uğraşın.

Marıo Mazdukıc in menajeri cumartesi içinde galatasaray kelimesi de geçen bir açıklama yaptı avrupa basınına Mazdukiç bayernden ayrılacak. ''Galatasaray yada başka bir takımla ilgili şu anda konuşamam çarşamba günkü bayern ile yapacağımız görüşmeden sonra netleşecek herşey '' bu açıklama mazdukiç in menejerine ait .kulübün mutlak bir teklifi var kendisine..

Atletico Madrid ile anlasmislar diyorlar, 18 milyon euro ya.

Yıldız futbolcunun menaceri Ivan Cvetkovic, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili şu

anda somut bir gelişme yok. Çarşamba günü somut gelişmelerden bahsedebiliriz ancak bundan önce Galatasaray hakkında yorumlar yapamam. Çarşamba gününe kadar Mario'nun durumu daha net şekillenir. Ben de bu aşamadan sonra daha fazla bilgiverebilirim"
ifadelerini kullandı.

MArio kim?

Balotelli ise onun menejeri Raiola, yalan haber demektir..

Tarık gelir umarım.

6 ay önce istemiyordum ama artık mutlaka alınması lazım olarak görüyorum.

ülke o kadar ilginç ki 2 yıl önce almanya 2.liginin sıradan takımında kanat oynayan oyuncu şimdi yıldız oldu geçen yıl ne golü ne asisti var ama genç,bek ve yerli diye herkes istiyor.

Başkan yakın zamanda canlı yayına vs. çıkmayacak mı ?

Şu 15 Mn € serbest kalma maddesi ile ilgili gerekeni sorsunlar ve öğrenelim gerçekleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt