- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak 2012-2013 sezonunda 39 mac 32 gol 8 asist yapmis . Cl 9 mac 8 gol .d
sneijderin gitmesini ancak şöyle isterim 20-25 gibi rakama satılıp yerine 10-12 milyona Gökhan İnler'i alırsak böylece 12-13 milyon cebe girecek,1 yabancı hakkı boşalcak ve orta saha biraz daha dirençli ama daha az yaratıcı olacak.(Melo-İnler-Selçuk) ama bunun dışında kesinlikle gitmemeli kendi istemedikçe
Baya iyidi o sezonda...Büyük ihtimall de iyi teklifler aldik 15 milyon falan...
Sözleşmesinde 15 milyona serbest kalma maddesi yokmuydu
Inler Sneijderin yerine Skandal olur. Sneijdere bu parayi kimse kolay vermez bana göre, kalsin zaten, daha iyisni bulmaycagiz zaten. daha rahat 3-4 sene oynar. Karyerini bizde bitirsin.
Forumda hiç dikkat çekmedi ve önemsenmedi.asıl büyük transferin kimse farkında değil .siz osvolda ,boletelli ile uğraşın.
Marıo Mazdukıc in menajeri cumartesi içinde galatasaray kelimesi de geçen bir açıklama yaptı avrupa basınına Mazdukiç bayernden ayrılacak. ''Galatasaray yada başka bir takımla ilgili şu anda konuşamam çarşamba günkü bayern ile yapacağımız görüşmeden sonra netleşecek herşey '' bu açıklama mazdukiç in menejerine ait .kulübün mutlak bir teklifi var kendisine..
Yıldız futbolcunun menaceri Ivan Cvetkovic, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili şu
anda somut bir gelişme yok. Çarşamba günü somut gelişmelerden bahsedebiliriz ancak bundan önce Galatasaray hakkında yorumlar yapamam. Çarşamba gününe kadar Mario'nun durumu daha net şekillenir. Ben de bu aşamadan sonra daha fazla bilgiverebilirim" ifadelerini kullandı.
MArio kim?
Balotelli ise onun menejeri Raiola, yalan haber demektir..
Tarık gelir umarım.
6 ay önce istemiyordum ama artık mutlaka alınması lazım olarak görüyorum.
mario mandzukic balotelli değil
prandellinin uçağını takip etmek isteyenler burdan edebilirler Flightradar24.com - Live flight tracker!
MArio kim?
Balotelli ise onun menejeri Raiola, yalan haber demektir..
prandellinin uçağını takip etmek isteyenler burdan edebilirler Flightradar24.com - Live flight tracker!