Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Br9BzhBCEAIhFXw.jpg
Bu ne lan, imza töreni düzeltiller arda turani aldilar saniyorlar herhalde

L

Hadi yine iyisin koctehor sonunda sari-kirmizi formayi gecirdin uzerine :D

Cezayir'in kalecisi Rais M'Bolhi nasıl iyi mi? Hiç maçını izlemedim izleyen bilgi verirse sevinirim.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

oha lan 4 milyon € verdiler iki yil kiralik icin + 11 milyon satin alma opsiyonu

Bu iste bir is var

Hicbir akli basinda insan salih'e 15 milyon vermez.

Kiralama bedeli de cok mantiksiz. İlk sene 5 milyon, ikinci sene beles?! Belli ki fenev'in nakit sikintisi var ve dolayli yollardan para aktariliyor. Kara para mi akliyorlar diye suphelenmeden edemiyorum acikcasi. Roma keriz mi 5 milyon kiralama bedeli versin salih'e?

Salih as takimda oynamazsa iyice killanirim. Bana hickimse bu isin temiz olduguna inandiramaz.

Bu iste bir is var

Hicbir akli basinda insan salih'e 15 milyon vermez.

Kiralama bedeli de cok mantiksiz. İlk sene 5 milyon, ikinci sene beles?! Belli ki fenev'in nakit sikintisi var ve dolayli yollardan para aktariliyor. Kara para mi akliyorlar diye suphelenmeden edemiyorum acikcasi. Roma keriz mi 5 milyon kiralama bedeli versin salih'e?

Salih as takimda oynamazsa iyice killanirim. Bana hickimse bu isin temiz olduguna inandiramaz.

Roma da kabul etmiş sonuçta eğer bir hikaye dönüyorsa da işte iş adamlarının yardımını bu şekilde aktarma gibi falan, öyle tahmin ediyor millet bu rakamı görünce tabi.

Alan memnun veren memnun demek ki. Roma iki yıllık 2 milyon falan verirdi en fazla, 4750 komik gerçekten.

5 milyon euroya fenerbahcede ilk 18e giremeyen adamı kiralamak nedir ? messi kiralanır o paraya :)

akşam ünal aysalla yemek yiyecek prandelli.

osvaldonun intere transferi yatmış.bize gelecek zaten:beguiled:

akşam ünal aysalla yemek yiyecek prandelli.

Masadaki peçetelere Osvaldo yazmak lazım önceden ? :)

Tarık Çamdal da yazmak lazım aslında, başkanları Trabzon ve Beşiktaş'tan talep oldu, Galatasaray da ilgileniyormuş galiba demiş.

Bizimkilerin umrunda değil herhalde yine ciddi değiller.

Gabriele Pin de gelecekti deniyordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt