Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin acı tarafı yerli kalitesi yerlerde diyoruzda yabancıda keza öyle muslera sneijder melo birazda telles dışındakiler ölü durumda amrabat dany eboue(iyi ama bitik artık)chedjou(istenilen aranan stoper değil) ontivero(çok erken) bruma(sakatlık olmasaydı belkide direk 11'e yazardık brumaya zaman lazım) Allahtan burdisso çöpü kiralıktı kurtulduk drogba yaşı geldi sözleşmesi bitti kurtulduk birde şu yeteneksizlerden kurtulursak 1 kaliteli forvet transferi ile nokta atışı yaparız yabancı sorunumuzda olmaz net 5 6 tane 11 yabancısı olur telles'te bir patlama yapsa sol bek sıkıntısı olmasa muslera telles melo sneijder yabancı forvet ile 5 liyi tamamlarız brumayı +3 'e atarız kısaca yabancı değilde yerli transferleri çok önemli malum sınırlama yok ve eksik çok

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 5 sa.

ÖZEL | Bugün son bir özel haberimiz var. Galatasaray, Alman altyapılı bir gurbetçi ile daha KESİN anlaşmaya vardı.

Saat 12:00'da sitelerinden açıklayacaklarmış. Sinan Gümüş değilmiş verecekleri isim ancak onla da anlaşılmış sanırım , beğenilen ve biraz tanınan bir gurbetçi genç yetenek olduğu söylendi yine aynı twitter hesabından.

İnşallah Sinan Kurt'tur.

Sinani munich istiyor. Kaleci gelecek diye biliyorum

Biz kadro kucultulmeli diyoruz bunlar habire genc topcu transfer ediyorlar. Amac ne yani? Oynatmadigin adamlar nasil gelisecek? Anadolu kuluplerine kiraladigin adam ne kadar gelisecek?

Hadi bayern munih gibi olsak ve stuttgart, leverkusen gibi takimlara topcu kiralasak anlarim.

Biz kadro kucultulmeli diyoruz bunlar habire genc topcu transfer ediyorlar. Amac ne yani? Oynatmadigin adamlar nasil gelisecek? Anadolu kuluplerine kiraladigin adam ne kadar gelisecek?

Hadi bayern munih gibi olsak ve stuttgart, leverkusen gibi takimlara topcu kiralasak anlarim.

Semih kartalda arda manisada yetisti renktas . Oyuncu potansiyeli ile alakali bi durum bu

Bir italyanın ağzından prandelli

"SIKI DİSİPLİN"

"Cesare Prandelli, İtalya Milli Takımı'nın başındayken gerek yaptığı kadro tercihleri gerekse sıkı disiplini konusunda tartışmalara yol açmıştı"

"MODERN METODLAR KULLANIR"

"Prandelli'nin yıldız oyuncularla arası iyidir. Futbolcularla nasıl iletişim kurması gerektiğini çok iyi bilir. Takımını her zaman modern metodlar kullanarak hazırlar"

"HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜ YOK"

"Basınla gayet profesyonel bir ilişkisi olur. Türkiye'de de basına açık olacağını düşünüyorum. Ancak Prandelli'nin haksızlığa asla tahammülü yoktur"

DEFANSİF DEĞİL OFANSİF!

"Cesare Prandelli, İtalyan antrenörlerin bir çoğunun tercihi olan defansif futbolu değil ofansif futbolu tercih ediyor. Sahaya diziliş olarak da 4-2-3-1 veya 4-3-3'ü tercih ediyor." bu madde doğrudur umarım

OYUNCULARLA İLETİŞİMİ

"Oyuncularla nasıl iletişim kurması gerektiğini ve nasıl konuşması gerektiğini çok iyi biliyor. Öğrencileriyle ilişkileri mükemmel diyebilirim"

NASIL BİR KADRO TERCİH EDER?

"Prandelli, genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların harmanlandığı bir kadroyu tercih eder. Genç oyuncular formda ve hazırsa onları oynatmaktan korkmaz. Sıkı disiplini ve takımın moralini ön planda tutan bir teknik adamdır"

"İLK BİR KAÇ AY..."

"Eşinin kanser olması sebebiyle Roma'dan istifa ettğini biliyorsunuz. Sonrasında eşini kaybetti zaten. Bence Türkiye'ye kısa sürede adapte olacaktır. Takımı okuyabilmesi için ilk birkaç ay çok önemli. Ama ben Cesare Prandelli'nin Türkiye'de başarılı olacağına inanıyorum"

Bg da

Dünyanın en iyi hocası demekki herşeyi muhteşem

Alalım şu gurbetçileri artık yunus mallı tolgay arslan mehmet ekici mevlüt ne kadar varsa

eskidenmilyon tabe isim düşerdi, nerde eski günler. nerde eski duyumlar. biz gelmeyelimi yoksa yönetim son 4-5 aydır yaptıkları ilemi kendini arattı:)

artık hoca ararken

fioertina hocalarına bakıcaz.

bakınız

fatih terim-mancini-prendelli sıralaması.

fiortina başkanı olsa yetiştirme bedeli isterim :)

brumayı anderlecht istiyor, adamın dibşydin sakatlamasa:)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8[/media]

Prandelli büyük cogunlugun icine sindi. Mancini varken de "Prandelli olsaydi keske" diyorduk.

Ben cok güveniyorum. BIze yakin bir adam oldugunu düsünüyorum. Cok sicak, babacan biri. Herkes sevecek.

Su transferleri de yavas yavas bitirirsek cok iyi olacak. Kamp önemli.

Kaan Baysal imzalamis, hayirli olsun.

Anlaştığımiz gurbetçi mesut özil olabilir.

Prandelli büyük cogunlugun icine sindi. Mancini varken de "Prandelli olsaydi keske" diyorduk.

Ben cok güveniyorum. BIze yakin bir adam oldugunu düsünüyorum. Cok sicak, babacan biri. Herkes sevecek.

Su transferleri de yavas yavas bitirirsek cok iyi olacak. Kamp önemli.

Kaan Baysal imzalamis, hayirli olsun.

Mancini'nin herkesin içine sinmemesinin tek sebebi Fatih Terimden sonra gelmesi o dönemde Prandelli gelip şimdi Mancini gelse idide Mancini'de sinicekti tek sorun yanlış kişinin ardından gelmes Mancini'nin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt