Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya delimisiniz ya, mesuta karşılık sneijder kabul edilmezmi? üstüne para bile verilir

Takımda kanat eksik diyoruz kanat alıyoruz,bu sefer en iyi topcumuzu satmaya calısıyoruz.Hep bir eksigi kapatırken baska bir yerden gedik veriyoruz.Sneijder satılırsa 20 milyon gelecek.Aynı Arda'da oldugu sacma sapan yerlere car cur edilecek para.Umarım Snejder satılmaz.

Kimse Sneijder'i satmaya calismiyor. Basin kafayi takmis durumda, surekli soruyorlar, baskan da sozlesmesinde serbest kalma maddesi oldugunu soylemis. Yalan mi soylesin?

Eğer aynı istikrarı sürdürürsek iki sene sonra UEFA sıralamasında yirmili sıralara çıkıyoruz şuan 34. sıradayız. Eğer Fenerbahçe aynı istikrarı sürdürürse üç sene sonra UEFA sıralamasından siliniyor. Yani şuan 61. sıradalar 100-200 arası belki daha da fazlası bir duruma düşüyorlar. :)

La Özil 25 yasında henüz sacmalamayin.Bitik mitik degil.Arsenal cenabetligine ugradı.Hala dünyanın en class topcularından biri.Yeni bir hamleyle belki de yeni bir adreste yine dünya futboluna damga vurabilir.

Mesut Ozil bitik degil Mesut Ozil RM de baya asist yaptigini herkes biliyor.Ozilin bu sene Arsenalde Fazla iyi topcular olmadigi icin Tutunamadi.Ozile pas yapacak yaptiracak adam yok Arsenalde.

pekiiii bizde Buraga olcana ve Brumaya haric kime atacak?

selcugun form tutmasi icin okadar dua ediyorum ki..

Kimse Sneijder'i satmaya calismiyor. Basin kafayi takmis durumda, surekli soruyorlar, baskan da sozlesmesinde serbest kalma maddesi oldugunu soylemis. Yalan mi soylesin?

Yalan söylemesin ama biraz ketum olsun bu konularda.20 milyonu bilmiyordu belki bazı takımlar simdi cökecekler basımıza.Biraz ketum olabilir baskan.Her sorulan soruya yanıt vermek gibi bir zorunlulugu mu var?

Valla özilin gelmesini sadece yabancı kontenjanını rahatlatacağı için kabul ederim. Bunun dışında sneijder özilden daha iyi oyuncu. özil çok yumuşak light erkeği bir kere :)

Ahaha Mesut Özil´i begenmiyorlar ya :) Sanal alemde dügmeyle transfer yapmiyorsunuz, 50 Milyon´luk adamdan bahsediyoruz.

Mesut Özil büyük futbolcudur ve Türkiye´yle uzaktan yakindan alakasi olmaz onun.

Kim söylemisse, büyük sallamis.

Prandelli'nin 4 defans ve 3 orta saha düşünüyorum lafından Selçuk-Melo-Sneijder 3'lüsü anladım. Yanlarına hızlı 2 kanat. Forvette de Burak. Geçmiş sayfalarda tartışılmış da.

Yalan söylemesin ama biraz ketum olsun bu konularda.20 milyonu bilmiyordu belki bazı takımlar simdi cökecekler basımıza.Biraz ketum olabilir baskan.Her sorulan soruya yanıt vermek gibi bir zorunlulugu mu var?

Ya olur mu oyle sey? Sneijder'e talip olabilecek zaten dunyada bir kac tane kulup var, onlar da ciddi olarak ilgilenirlerse zaten hemen ogrenirler menajerinden var midir serbest kalma maddesi, ne kadardir diye. Baskan basina soylese ne olacak, soylemese ne olacak?

Prandelli'nin 4 defans ve 3 orta saha düşünüyorum lafından Selçuk-Melo-Sneijder 3'lüsü anladım. Yanlarına hızlı 2 kanat. Forvette de Burak. Geçmiş sayfalarda tartışılmış da.

3'lü orta saha önlerinde Sneijder ileride cif forvette olabilir bu dedigi hocanın.Bu da bir opsiyon.Ama kanatsız takım hic cekilmiyor.Hazır Olcan gelmisken Bruma dönmüsken,genc yerli kanat topcularını da almısken artık kanatlı bir takım izleyelim bir zahmet.

3'lü orta saha önlerinde Sneijder ileride cif forvette olabilir bu dedigi hocanın.Bu da bir opsiyon.Ama kanatsız takım hic cekilmiyor.Hazır Olcan gelmisken Bruma dönmüsken,genc yerli kanat topcularını da almısken artık kanatlı bir takım izleyelim bir zahmet.

4-3-1-2 sistemi ile çok sıkıntı çekeriz. Sen bakma Sneijder-Drogba-Burak ile onu oynadık ama Drogba çok önemliydi. İleride top tutan arkası dönük oynayabilen bir roldeydi. Şimdi elimizde öyle bir santrafor yok.

1. Sneijder

2. Muslera

3. Melo

4. Telles

5. Daniel Agger

6. Bruma

7. Amrabat

8. Pizarro ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt