Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
ya delimisiniz ya, mesuta karşılık sneijder kabul edilmezmi? üstüne para bile verilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya delimisiniz ya, mesuta karşılık sneijder kabul edilmezmi? üstüne para bile verilir
Takımda kanat eksik diyoruz kanat alıyoruz,bu sefer en iyi topcumuzu satmaya calısıyoruz.Hep bir eksigi kapatırken baska bir yerden gedik veriyoruz.Sneijder satılırsa 20 milyon gelecek.Aynı Arda'da oldugu sacma sapan yerlere car cur edilecek para.Umarım Snejder satılmaz.
2 senedir Øzili izlemiyorsun heralde
Mesut Ozil bitik degil Mesut Ozil RM de baya asist yaptigini herkes biliyor.Ozilin bu sene Arsenalde Fazla iyi topcular olmadigi icin Tutunamadi.Ozile pas yapacak yaptiracak adam yok Arsenalde.
Kimse Sneijder'i satmaya calismiyor. Basin kafayi takmis durumda, surekli soruyorlar, baskan da sozlesmesinde serbest kalma maddesi oldugunu soylemis. Yalan mi soylesin?
Yalan söylemesin ama biraz ketum olsun bu konularda.20 milyonu bilmiyordu belki bazı takımlar simdi cökecekler basımıza.Biraz ketum olabilir baskan.Her sorulan soruya yanıt vermek gibi bir zorunlulugu mu var?
GSTV@GSTVPrandelli'nin 4 defans ve 3 orta saha düşünüyorum lafından Selçuk-Melo-Sneijder 3'lüsü anladım. Yanlarına hızlı 2 kanat. Forvette de Burak. Geçmiş sayfalarda tartışılmış da.
3'lü orta saha önlerinde Sneijder ileride cif forvette olabilir bu dedigi hocanın.Bu da bir opsiyon.Ama kanatsız takım hic cekilmiyor.Hazır Olcan gelmisken Bruma dönmüsken,genc yerli kanat topcularını da almısken artık kanatlı bir takım izleyelim bir zahmet.