Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istedigim o degil . Stutgart sozlesme yenilemedi. Bruma icinse chelsea gibi takimlarla yaris icindeydik. Sinan cok iyi olsa stutgart tutardi elinde. Ama bu hic bisey olmaz anlamina gelmiyor

Sınayder iyi olsa inyer tutatdı elinde. Ronaldo iyi olsa manu tutardı elinde. İbram iyi olsa barça tutardı elinde. Ronaldinho iyi olsa barça, milan alayı elinde tutardı. Bu bir kriter değil. Dünyanın en iyileri bile şutlanıyor.

Sınayder iyi olsa inyer tutatdı elinde. Ronaldo iyi olsa manu tutardı elinde. İbram iyi olsa barça tutardı elinde. Ronaldinho iyi olsa barça, milan alayı elinde tutardı. Bu bir kriter değil. Dünyanın en iyileri bile şutlanıyor.

18 20 yaslarinda saydiklarinin hepsi 30 milyon euroydu . Karistirma sen bence

Demek istedigim o degil . Stutgart sozlesme yenilemedi. Bruma icinse chelsea gibi takimlarla yaris icindeydik. Sinan cok iyi olsa stutgart tutardi elinde. Ama bu hic bisey olmaz anlamina gelmiyor

Pasaportta bitiyo herşey ve pazarlama da..

Bruma Lizbon çıkışlı , U20'de şov yaptı talibi çok umarım kalır

buraya kayit olmadan da senin Tuchel sevgini okudum.

Jedoch muss ich dich was fragen : in wie fern, ist es richtig einen Trainer zu holen, welcher meiner Meinung nach NOCH nicht den Druck für ein Topteam aushalten könnte (s. video ggü schiris)

kisa cevirmesi: Tuchel iyi hos , ama ne bok görüyorsun Adamda:D

Klar ist ein gewisses Risiko da aber manchmal muss man auch risikieren um am Ende die großen Früchte zu ernten. Bestes Beispiel Klopp -> Dortmund oder Simone > Atletico. Tuchel ist ein sehr guter Trainer, ein Trainergenie, ein richtiger Fachmann, der hätte unserem Fußball schon sehr gut getan, ich erinnere gerne an Derwall, auch wenn es lange her ist...

Aber das ist nun Geschichte...Prandelli ist unser neuer Trainer und wir müssen zu 100 % hinter ihm stehen. Ich werde nebenbei die Entwicklung von Tuchel verfolgen, super Kerl, super Trainer...

Türkce: Tuchel cok büyük bir hoca, keske alsaydik, ama artik yine hocamiz Prandelli oldu ona 100% destek vermemiz lazim.

Atletico Madrid Mandzukic'i almış.

BsCZ8yaIgAA3vp9.jpg

stuttgartin ücüncü lig takimindan geliyor bu cocuk bonservisi elinde

türk pasaportu olmasa bu saatten sonra asgari ücretle bir ise falan basliyor olurdu ama biraz top sürebildigi icin simdi milyon eurolari götürecek

Arda da 12 ye gitti ama şimdi 40 istiyorlar vitrin önemli genelde de pahalı mağazaların vitrini.güzeldir ama bazen pazardan bir tişört alırsın harika çıkar

Umarim oyle olur . Gelistirsin kendini oynasin . Bruma kadar yetenekli oldugunu dusunmuyorum sadece

Brumayı brnde çok beğeniyorum ve çok şey bekliyorum ama o turnuvada pogba da vardı ve bariz fark var aralarında şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt