Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan boyle Balotelli ve Prandelli hayati yok ayni takim icin savassinlar, bugun aciklama yapmis Cesare, Balotelli i cok seviyorum ama 'winner mentalitesi yok malesef' demis, yani kafa yapisi degismedigi surece ondan bi cacik olmaz demek istiyor (haklida), gorevinden istifa ettikten sonra gidip ona soylemis.

Zaten hatirlarsaniz, bugun imza toreninde, ben sadece kazanma arzusu yuksek olan oyuncularla calismak istiyorum dedi.. Takimin 1. kaptani da bunu gostermeli demisti..

Bundan boyle Balotelli ve Prandelli hayati yok ayni takim icin savassinlar, bugun aciklama yapmis Cesare, Balotelli i cok seviyorum ama 'winner mentalitesi yok malesef' demis, yani kafa yapisi degismedigi surece ondan bi cacik olmaz demek istiyor (haklida), gorevinden istifa ettikten sonra gidip ona soylemis.

Zaten hatirlarsaniz, bugun imza toreninde, ben sadece kazanma arzusu yuksek olan oyuncularla calismak istiyorum dedi.. Takimin 1. kaptani da bunu gostermeli demisti..

Hoca bunu dediyse 3'lü değil 4'lü savvunma sözünden sonra ilk günden beni mest eden 2 önemli cümle sarf etmiş olur.

Balotelli sevdasını anlamıyorum forumdaki.

Renktaşlar şampiyonuz inşallah bu sene rahat olun içimizdeki irlandalıları atalım yeter

Hoca bunu dediyse 3'lü değil 4'lü savvunma sözünden sonra ilk günden beni mest eden 2 önemli cümle sarf etmiş olur.

Balotelli sevdasını anlamıyorum forumdaki.

Bu haber aksam ustu butun spor sitelerine dustu, Italyan medyasina konusmus, suanda Hollanda , Almanya spor sitelerinde yaziyor..

Bugunku baskanın acıklamaları beni derin uzuntulere surukledi sacmalamaya bile basladım hatta :) insallah sneijder pek iyi oynamaz son maclarda yoksa 20M € cokta buyuk bir para degil ManU ayarı takımlar icin ama Sneijder gitmezse benim kafamdaki yabancı kadrosu Muslera-Telles-Chedjou(?)-Melo-Sneijder Bruma - Amrabat - bir tanede forvet yeterli olur ama Afrika kupası vs. biraz dusundurucu isin icinden cıkamadım yine :)

Mancini de Prandelli de ayni seyleri soylemisler Balotelli icin "artik buyumesi lazim". Prandelli "Balotelli sampiyon degil, sadece arada sirada topla guzel hareketler yapan bir oyuncu, bunu hep soyledim ben ona" demis.

Yanlız bu Sinan Gümüş baya kaliteli bir futbolcuya benziyor.Eksiği gol vuruşu.Bencil filan da değil.Şu çocuğu doğru dürüst eğitsinler herkesi mest eder.Baya beğendim ben.Kaan Baysal ise pek iyi gelmedi bana.

Balotelli'yi ben de burada istemeyen nadir kisilerdenim. Kalitesiznden degil winner mantalitesi olmadigindan. Hocam hislerime tercuman olmus.

Yanlız bu Sinan Gümüş baya kaliteli bir futbolcuya benziyor.Eksiği gol vuruşu.Bencil filan da değil.Şu çocuğu doğru dürüst eğitsinler herkesi mest eder.Baya beğendim ben.Kaan Baysal ise pek iyi gelmedi bana.

kaan bence baya iyi bi ortasahaya göre.

elin almanı 7 1 lik maçta gol atıyor asist yapıyor dünya starı ronaldo clear reklamında oynuyor :D

Videolarında gercekten iyi bir oyuncu izlenimi veriyor bide 500 bin € civarı para veriyorsak elbet bir güvencemiz vardır bunlar Erdal Keser transferleri Koray-Sinan-Kaan... inşallah meyvelerini alırız.Ek olarak genç yabancılarımızda gerçekten iyi durumda Bruma-Telles zaten üst noktadalar Hajrovic konusu ne durumda bilmiyorum ama Ontivero da boş oyuncu değil.Son olarak Endoğan ile hala sözleşme imzalanmadımı ?

@Halit Bozkurt Bu iki oyuncuyu izledin galiba kardeşim. Anlat bize biraz nasıl isimler bunlar.

Bu arada övülen Sinan Kurt2u da biri anlatsın nedir ne değildir, nerede nasıl oynar?

Yok be kardeşim videolardan izlediğim kadarı ile söylüyorum.Ama iyi analiz ederim diye düşünüyorum.Sinan Gümüş kaliteli bir futbolcuya benziyor.Kaan Baysal ise ne biliyim ben beğenmedim pek.

Sinan Kurt ise bi kaç blogta analizlerini okudum.Herkesin ortak söylediği şey kalite üst seviye de olması.Özellikle Alamancı kardeşler acayip övüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt