feridun fidan
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2013
- 592
- 0
- 706
Ya herkes nerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya herkes nerede
Bundan boyle Balotelli ve Prandelli hayati yok ayni takim icin savassinlar, bugun aciklama yapmis Cesare, Balotelli i cok seviyorum ama 'winner mentalitesi yok malesef' demis, yani kafa yapisi degismedigi surece ondan bi cacik olmaz demek istiyor (haklida), gorevinden istifa ettikten sonra gidip ona soylemis.
Zaten hatirlarsaniz, bugun imza toreninde, ben sadece kazanma arzusu yuksek olan oyuncularla calismak istiyorum dedi.. Takimin 1. kaptani da bunu gostermeli demisti..
Hoca bunu dediyse 3'lü değil 4'lü savvunma sözünden sonra ilk günden beni mest eden 2 önemli cümle sarf etmiş olur.
Balotelli sevdasını anlamıyorum forumdaki.
Balotelli'yi ben de burada istemeyen nadir kisilerdenim. Kalitesiznden degil winner mantalitesi olmadigindan. Hocam hislerime tercuman olmus.
Yanlız bu Sinan Gümüş baya kaliteli bir futbolcuya benziyor.Eksiği gol vuruşu.Bencil filan da değil.Şu çocuğu doğru dürüst eğitsinler herkesi mest eder.Baya beğendim ben.Kaan Baysal ise pek iyi gelmedi bana.
Yanlız bu Sinan Gümüş baya kaliteli bir futbolcuya benziyor.Eksiği gol vuruşu.Bencil filan da değil.Şu çocuğu doğru dürüst eğitsinler herkesi mest eder.Baya beğendim ben.Kaan Baysal ise pek iyi gelmedi bana.
kaan bence baya iyi bi ortasahaya göre.
@Halit Bozkurt Bu iki oyuncuyu izledin galiba kardeşim. Anlat bize biraz nasıl isimler bunlar.
Bu arada övülen Sinan Kurt2u da biri anlatsın nedir ne değildir, nerede nasıl oynar?