Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsF_IiSCEAATv6A.jpg:large

İnşallah gelecekte hepsi birer yıldız olur ve bizde bu fotoğrafları paylaşıp vay be nerden nereye deriz.

Öndeki kısa boylu kim?

Sanırım bir yanlış anlama var bu Türk firmalarının listesi yani Real vs dahil değil zaten

Yanlış anlaşılma yok sarp.

Anlıyorum Türkiyedeki marka değerleri listelenmiş. Bizim marka değeri de zaten futbol bazında belirlenmiş.

Yani ben madrid'i orada örnek verdim.

Aynı firmanın marka araştırması sonucu madrid futbol olarak tüm dünyada en büyük 2.marka değerine sahip takım.

Best Global Brands | Brand Profiles & Valuations of the World’s Top Brands

Türkiye tam listede bu

Best Global Brands | Brand Profiles & Valuations of the World’s Top Brands

Kriz senaryosu - Acil eylem plani

Muslera ve Sneijder gitti diyelim (cosmayin hemen :) ) Ihtimal var, kabul etmek istemesek de var.

Koy cebine 40 Milyon Euro.

Onur´u al (10 diyelim hadi)

Olcan´i ortaya cek, kosar, savasir, asist yapar, gol atar.

Bosluklara da yildiz koyun.

Gideri olur mu? Bence olur.

1037413_Galatasaray_SK.jpg

Dostlar biliyorum sneijderi seviyosunuz da 20 veren varsa artik gitmesi lazim.. Neden mi;

1- Dünya kupasindan sonra doymuş olacak.. Gecen seneki gibi beklemeyin..

2- Yas 30 olmuş.. Bu donemde satmazsak 5m'e bile zor satabiliriz. Bkz Hasan Şaş

3- öyle yada boyle orta saha düzenini bozuyor ( buna artik eskisi gibi inanmasamda)

Sonuç olarak; bence de MÜKEMMEL oyuncu.. Ama kalirsa artik öyle olmayabilir..

Şahsi fikrim teklif var ama çok yuksek seviyelerde değil.. Menecer gelmesinin sebebi de zam koparmak kont uzakmak..

Üstün futbol zekana hayran kaldım.

Muslera ve Sneijder gitti diyelim (cosmayin hemen :) ) Ihtimal var, kabul etmek istemesek de var.

Leş 30 yaşına gelmiş onura o kadar para verene kadar genç birini koy kazanmaya çalış daha iyi. Önüne zaten first class bir yabancı alırsan kale sorun olmaz.

Ha ayrıca koyabileceğimiz türk yıldız kim onuda merak ettim kafadan 3 yabancı var zaten +2 biri defans biri kanat forvette burak yıldızı wuhaaw

Prandelli Koray'ı monte etse harika olur gerçekten bizim adımıza.

Ne kadar yerli genç oyuncu varsa faydalanmalıyız.

Leş 30 yaşına gelmiş onura o kadar para verene kadar genç birini koy kazanmaya çalış daha iyi. Önüne zaten first class bir yabancı alırsan kale sorun olmaz.

Ha ayrıca koyabileceğimiz türk yıldız kim onuda merak ettim kafadan 3 yabancı var zaten +2 biri defans biri kanat forvette burak yıldızı wuhaaw

Onur 26 yasinda.

Valla Sneijder sürprizi olacak olursa, ben cok etkili bir yabanci kanat isterim.

Olcan ortada isimizi görür diye düsünüyorum. Cünkü gol, asist disinda cok kosan, savasan bir oyuncu.

Beyler, antreman fotolarındaki gençlerin adı soyadı ne? Kaan Baysal ve Sinan Gümüş'ü biliyorum. Diğerlerini pek çıkaramdım.

40 m gibi para gelse yerleri dolabilir ama 40 gelmez işte.30 max. gelir.

Muslerayla yaşıt Navas 10m'a imzaladı.

Ama el Sharaway - Lamela gibi adamlar alınabilirse olur.

Koray ilk 11'de olacak insallah, en azindan 3-4 mac arka arkaya oynatmasi lazim artik, cok yetenekli bir Stoper. Hava toplarinda de cok cok iyi. Teknigi bir Stoper icin iyi, fizigi cok iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt